Ny 9 huls bane

Roskilde Golf Klub bygger i 2021 og 2022 en ny 9 huls bane, der skal erstatte klubbens nuværende par 3 bane.

Banen bliver klar til brug i l√łbet af for√•r/sommer 2022 – afh√¶ngig af vejret. Gr√¶sset skal v√¶re groet op og v√¶re robust nok til brug.

Banen bliver bygget som en “rated” bane. Det betyder, at banen er godkendt til, at man kan spille sig ned og op i handicap. Det kan man ikke i dag p√• par 3 banen. Den nye bane har plads til tre par 4 og seks par 3 huller. Der er ikke plads til et par 5 hul. Banen bliver etableret med lige s√• gode teesteder, fairways, bunkers og greens som p√• 18 huls banen.

Herunder kan du se et kort over banen.

Hul 1 Рpar 3: Det nuværende hul 1 på par 3 banen Рgreens og bunkers bliver som de er i dag. Der bliver lavet to nye teesteder.

Hul 2- par 4: Det nuværende hul 2 på par 3 banen. Der bliver bygget en ny green på den anden side af åen, hvor den nuværende green også ligger. Og så bliver der lavet to nye teesteder.

Hul 3 Рpar 3: Et nyt kort par 3 hul på vej op ad bakken på det nye areal. Her bliver der et fælles teested, mens der på alle andre huller er to teesteder, så der er to længder at spille fra.

Hul 4 Рpar 3: Et nyt par 3 hul på det nye areal.

Hul 5 – par 4: Et nyt par 4 hul p√• det nye areal. Herfra er der en enest√•ende udsigt over Svogerslev til den ene side, over Kattinge og s√łerne p√• den anden side – og s√• udsigt over Roskilde by og den √łvrige del af klubbens bane

Hul 6 Рpar 3: Et nyt par 3 hul på det nye areal.

Hul 7 Рpar 3: Et nyt par 3 hul på det nye areal.

Hul 8 – par 4: Det nuv√¶rende hul 8 p√• par 3 banen – hullet bliver dog omdannet til et par 4 hul ved at teestederne bliver placeret f√łr √•en.

Hul 9 Рpar 3: Det nuværende hul 9 på par 3 banen. Her bliver der lavet en ny green og bunkers + nye teesteder

De hvide markeringer på kortet er områder, hvor elever fra Roskilde Tekniske Skole kan bruge til at bygge greens og teesteder i forbindelse med deres uddannelse.

Herunder kan du se to videoer fra 14. maj 2015, hvor man kan se hele arealet til den nye bane Рbåde par 3 banen og det nye areal. Bemærk den flotte udsigt.