Priser for gæster og greenfee aftaler

Vi tager med glæde mod besøg. På Store Skjold – 18-hullers banen – er der en handicapbegrænsning på 36. Du skal kunne vise et gyldigt medlemskort fra en DGU golfklub eller tilsvarende udenlandsk klub. Her kan se vores priser og mulige rabatter.

Bemærk, at vi tager imod betalingskort og Mobile Pay i sekretariatet, men ikke længere kontanter. Du kan dog stadig bruge kontanter i restauranten og i proshoppen.

Alle rabatordninger er kun for fuldt betalende medlemmer. Fleksmedlemmer kan derfor ikke benytte sig af disse ordninger.

Priserne herunder gælder for 2024:

Store Skjold – 18-hullers banen:

Der er en handicapbegrænsning for gæster på 36.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juniorer i følgeskab med min. én fuldt betalende voksen spiller gratis (betaling er dankort eller Mobile Pay 69944). Juniorer, der spiller uden betalende voksen, betaler ½ greenfee. Ved rabat på voksengreenfee er denne aftale ikke gældende (og rabatter kan ikke kombineres).

Der er rabat på 125 kr., hvis du spiller med et medlem af Roskilde Golf Klub – dog kun en rabat pr. medlem. Hvis et medlem spiller med to gæster, er det altså kun den ene gæst, der får rabat. På klubbens touchskærm trækker du de 125 kr. fra, når du tjekker ind og betaler.

Bemærk, at greenfeebilletter uden påtrykt udløbsdato udløber med udgangen af 2024.

 

Skjoldungen – 9-hullers banen

  • Alle dage 180 kr. (ingen rabatter)

Du skal have et DGU-kort for at spille på banen – det er altså ikke en pay&play bane.

 

18-hullers vinterbane

  • Alle dage: 200 kr.

Juniorer betaler fuld pris på vinterbanen.

Der er rabat på 50 kr., hvis du spiller med et medlem af Roskilde Golf Klub – dog kun en rabat pr. medlem. Hvis et medlem spiller med to gæster, er det altså kun den ene gæst, der får rabat.

 

9-hullers vinterbane

  • Alle dage: 100 kr.

Juniorer betaler fuld pris på vinterbanen.

Der er ingen rabatter på 9-hullers vinterbanen

 

Er I en større gruppe?

Ring til vores sekretariat på tlf. 46 37 01 81, hvis I er en større gruppe, som ønsker at gå ud efter hinanden.

Der er mulighed for opvarmning på vores drivingrange. Der er ikke ekstra betaling for brug af bolde på drivingrange.

En trolley/golfvogn kan du leje for 50 kr.

Ønsker du en el-golfbil (buggy), skal du reservere den på tlf. 46 37 01 81 (kun åbent på hverdage). Den koster 250 kr.

Er du medlem i en af disse klubber får du rabat, når du spiller her i Roskilde Golf Klub:

Rabatten er 100 kr. på den til enhver tid gældende greenfee.

Medlemmer af Roskilde Golf Klub får rabat, når vi kommer på besøg på de andre klubbers baner – rabatten er forskellig fra klub til klub. Se eventuelt rabatten på hjemmesiden hos den klub du skal besøge.

Roskilde Golf Klub er med i “SGO”, som står for Super Greenfee Ordning”.

Det betyder, at SGO-medlemmer fra følgende klubber kan spille frit her i Roskilde:

Der er frit spil på banerne i ni måneder pr. år – fra 1. marts til 30. november.

Du skal bestille din teetime, inden du møder op i Roskilde Golf Klub. Når du er ankommet, er det vigtigt, at du bekræfter din tid og udskiver dit scorekort. Scorekortet med tidsangivelse samt dit DGU kort anvendes på banen som legitimation overfor en eventuel “starter” eller overfor baneservice/kontrol.

Ordningen gælder alene private runder, og kan ikke benyttes som betaling for deltagelse i turneringer eller Company Days.

Bemærk, at der i Roskilde Golf Klub er en handicapgrænse for greenfee-spillere på 36. Denne grænse gælder også for SGO-spillere.

Spillere med et SGO kort godt kan skifte klub mellem de ovennævnte, men der vil være karensperiode på to år, hvis man skifter klub og fortsat ønsker at være med i SGO ordningen.

SGO ordningen er en fast aftale, der dog kan komme til forhandling, hvis en eller flere af klubberne ønsker det. Det betyder, at ordningen i teorien kun er sikret et år ad gangen, men i praksis har SGO-ordningen fungeret i mange år.

Roskilde Golf Klub er sammen med over 100 andre golfklubber i Danmark med i en ordning, der sikrer, at en betalende voksen kan tage op til tre gratis spillende juniorer med sig ud på banen. Der er endda også klubber, der tilbyder gratis greenfee til juniorer uden kravet om en betalende voksen. Kontakt sekretariatet, hvis du vil benytte dig af ordningen.

På Dansk Golf Unions hjemmesiden kan du se betingelserne for ordningen. Læs disse igennem, inden du benytter dig af tilbuddet. På siden kan du også se listen over tilmeldte klubber.