Den Ultraseje Torsdagshyggeklub

Den Ultraseje Torsdagshyggeklub er en social klub, der er √•ben for alle, uanset type medlemskab og handicap. Vi er en sammensat flok af b√•de begyndere og garvede, unge, ‚ÄĚmid-age‚ÄĚ og gamle golfspillere, der nyder at spille sammen. Vi hygger sammen og spiser i klubbens restaurant efter runden, hvor der ogs√• er pr√¶mieuddeling.

Vi spiller p√• par 3 banen hver torsdag. 2-, 3- eller 4-bolde sammens√¶ttes fra gang til gang af de matchansvarlige til dagens match. Alle medlemmer kommer til at spille sammen med alle i l√łbet af s√¶sonen.

Vi har fast m√łdetid ved par 3-banens 1. tee senest kl. 17.15, s√• vi er klar til at sl√• ud kl. 17.30 efter introduktion af dagens spil.

Der er en l√łbende stableford-turnering over s√¶sonen, og vi har ogs√• pr√¶mier til dagens vinder. Vi afpr√łver mange forskellige slags spil hen over s√¶sonen, f.eks. hulspil, texas scramble m.fl., og vi har ogs√• spil p√• den store bane en gang i mellem. Vi laver ogs√• et par udflugter til andre golfbaner.

Vi afvikler vores interne klubmesterskab i september måned.

Der er sæsonstart medio april.

Kontingentet udg√łr 400 kr. for hele s√¶sonen, og s√• betaler vi 20 kr. i startpenge pr. gang, vi m√łder op.

I l√łbet af s√¶sonen spiller vi flere forskellige spilleformer.¬†L√¶s mere om de forskellige spilleformer.

Vi spiller stableford ca. hver anden gang.

Derudover pr√łver vi alle mulige spilleformer af bl.a. Hulspil, Hallington, Mexican Scramble, Stableford med¬†tre jern, Slagspil, Bisque, Hidden Hole og Greensome

Parrene/holdene vil blive vilk√•rligt sammensat umiddelbart f√łr udspil.

Alle kan optages i klubben uanset alder, k√łn og handicap. Vi er p.t. ca. 20 medlemmer og tager gerne imod flere. Det er dog et krav, at nye medlemmer har lyst til at deltage i klubbens sociale del.

Interesserede kan komme med p√• et par pr√łverunder efter aftale med vores formand ‚Äď se under fanen ‚ÄúKontakt‚ÄĚ. Eller m√łd blot op i god tid inden 17.45 ved 1. tee p√• par 3-banen.

Tilmelding sker ved kontakt til vores formand – se under “Kontakt”.

Kontingentet udg√łr 400 kr. for hele s√¶sonen og indbetales p√• konto 0400 4021150970 med oplysning om navn og evt. DGU-nr.

Vibeke Hansen
Formand for Den Ultraseje Torsdagshyggeklub