2017 generalforsamling

Generalforsamlingen 2017 er torsdag den 30. marts 2017 kl. 19 p√• Lyngh√łjskolen i Svogerslev.

If√łlge vedt√¶gterne er det kun fuldtidsmedlemmer, der har stemmeret, men alle er velkomne til at overv√¶re generalforsamlingen.

Her kan du se indkaldelsen.

Klik her for at se det officielle referat fra den ordinære generalforsamling marts 2017.

Herunder er det journalistiske referat fra generalforsamlingen:

Generalforsamling med turbo og ro på

2017-03 RGK Generalforsamling 13Uden en eneste bem√¶rkning fra salen hverken under beretninger¬†eller eventuelt blev golfklubbens generalforsamling afviklet i turbo hastighed torsdag den 30. marts. En time og et kvarter tog beretning fra formand og de enkelte bestyrelsesmedlemmer, regnskab, budget og genvalg over hele linjen… n√¶sten da, se sidst i referatet.

Alt sammen et bevis p√•, at der er ro og fordragelighed i klubben. Med 63 deltagere kunne generalforsamlingen denne gang godt have v√¶ret afviklet i klubhuset, men efter to √•rs generalforsamlinger med rigtig mange deltagere turde bestyrelsen ikke tage chancen, og teatersalen i Lyngh√łjskolen var igen stedet. N√¶ste √•r bliver det m√•ske anderledes.

De st√łrste klapsalver p√• generalforsamlingen kom, da Jan Eriksen fik √•rets ildsj√¶lepris. Her kan du l√¶se mere om den udn√¶vnelse.

Vil gerne have flere par 3 medlemmer

Der blev vedtaget ganske små stigninger i kontingentet for 2018, og i det hele taget blev der gennemgået et regnskab og budget, der viste balance. Der er en positiv udvikling omkring antallet af fuldtidsmedlemmer, hvorimod antallet af par 3 medlemmer har været faldende gennem nogle år, fra 313 i 2012 til 128 her i slutningen af marts. Det tal vil bestyrelsen gerne have op på 160, inden året er omme.

2017-03 RGK Generalforsamling 03Formand Kim M√łller Behrend roste de mange frivillige i klubben ‚Äď der er en m√•ls√¶tning om at n√• op p√• hele 150.

‚ÄĚVi ser det hele s√¶sonen igennem, hvor mange frivillige der g√łr et stort arbejde i klubben. I 2016 er der endda blevet etableret flere nye udvalg, og alle udvalg har f√•et beskrevet deres opgaver og f√•et noteret kontaktpersoner. Alt sammen for at skabe √•benhed, men ogs√• for at det for de n√¶ste skal v√¶re nemmere at overtage. Der har v√¶ret enkelte svipsere, men alle har arbejdet ih√¶rdigt med at g√łre det bedre n√¶ste gang,‚ÄĚ l√łd det fra formanden, der ogs√• tog emnet fremkommelighed og flow med i sin beretning.

Det handler om, at det fortsat er et emne i Roskilde Golf Klub at sikre, at flere kan komme til på banen og at en runde ikke tager alt for lang tid.

Baneservice for vores skyld

‚ÄĚDet skal baneservice bl.a. hj√¶lpe med, s√• derfor arbejder vi p√• at markedsf√łre baneservice endnu bedre. De skal sikre et godt flow og god service, men de har ogs√• til opgave at s√łrge for, at vi alle har ret til at v√¶re p√• banen. Det kan godt v√¶re, at nogle, der har v√¶ret medlemmer i 30-40 √•r, synes det er m√¶rkeligt, at de ogs√• skal vise scorekort med ID, n√•r baneservice kommer forbi. Men baneservice er der jo ogs√• nye, der ikke n√łdvendigvis kender alle ‚Äď og husk, at de er der for vores skyld.‚ÄĚ

Formanden fortalte, at sponsorudvalget godt kunne bruge lidt medlemmer, det samme kan et nydannet aktivitetsudvalg, der lige nu har Jens Kr√łis som eneste medlem.

2017-03 RGK Generalforsamling 01De enkelte bestyrelsesmedlemmer fortalte lidt fra deres omr√•de. Torben Madsen gennemgik de sportslige resultater for holdene, hvor 2016 blev et rigtig godt √•r. Jens Kr√łis fortalte om klubbens forbedrede kommunikation herunder, at udvalg og klubber i klubben nu har udn√¶vnt s√¶rlige kommunikationsansvarlige for at sikre god videndeling, Brian Harder fortalte om forbedringer p√• banen og en kommende omrating. Flemming Hvid omtalte √•rets matcher og det nye matchudvalg, som er n√¶ste nyetableret og som derfor har mange ting at l√¶re, og endelig fortalte Michael Donstrup, at 2017 forh√•bentlig bliver √•ret, hvor der kommer overd√¶kning p√• driving range. Godkendelsen er dog ikke i hus endnu.

S√• var der det med genvalg. Formand Kim M√łller Behrend samt Jens Kr√łis og Flemming Hvid fra bestyrelsen blev klappet til en ny periode. Det samme gjaldt 2. suppleant Freddy Falk, hvorimod 1. suppleant gennem mange √•r, Ole Filtenborg, denne gang ikke stillede til valg. S√• 1. suppleant er nu Tage J√łrgensen.

Her finder du siden med alle oplysninger om generalforsamlingen – inklusive den skriftlige beretning.