Velkommen til vores gæster

Som gæst er du velkommen i Roskilde Golf Klub – uanset om du er greenfee gæst, der gerne vil spille vores bane, kommer fra en af vores venskabsklubber eller fra en klub, der er med i SGO-greenfee ordningen. Vi viser gerne vores baner og faciliteter frem, og håber, at du vil føle dig velkommen.

Du skal bestille tid i forvejen via “GolfBox” på begge vores baner (Store Skjold – 18 huller og Skjoldungen – 9 huller) eller du kan ringe/skrive til vores sekretariat.

Bemærk, at det i weekenden ikke er muligt at få sekretariatet til at forhåndsreservere til grupper inden kl. 11.

Læs mere:

 

Handicapgrænse

Vi har en handicapgrænse på 36 for greenfeegæster på 18-hullers banen – og et samlet maksimalt handicap på 140 pr. udslagstid – dog 120 lørdag og søndag morgen/formiddag (kl. 8-10.52).

På Skjoldungen er der ikke nogen handicapgrænse. Alle op til handicap 54 kan spille på banen.

 

Øvrige faciliteter og restaurant

Vi har både træningsanlæg med indspilsområde, drivingrange og en god putting green. Bemærk, at drivingrange er lukket mandag kl. 6-10. Det er det tidspunkt, vi samler bolde ind og klipper græsset.

Vores klubhus har gode faciliteter i form af sekretariat, proshop, toiletter, omklædning og bad. Og selve det store opholdslokale ligger med en storslået udsigt over banen.

Hertil kommer, at vi har en god restaurant, hvor du både kan få alt fra en let anretning til en tre retters menu. Har du specielle ønsker, så kontakt gerne restauranten.

Du er i øvrigt også velkommen i klubben, hvis du bare vil kigge lidt på faciliteterne, vil nyde udsigten og måske få et godt måltid mad.

Læs mere:

 

Store Skjold banen er en varierende parkbane, smukt anlagt i udkanten af Roskilde, tæt på Boserup Skov og Roskilde Fjord.

På flere huller er der et smukt kig til Roskilde Domkirke, og med et bakket terræn er der mange steder en god udsigt over banen.

Der er flere søer i området, som bidrager både til øjet og golfoplevelsen. Desuden skærer vandløb sig gennem området, så man flere steder skal tænke sig godt om.

Vores greens er velplejede og forholdsvis store.

Vi passer på vores bane, så på forsiden af hjemmesiden vil du løbende kunne følge med i informationen om banen i dag. Der kan være restriktioner på enkelte huller afhængig af vejret.

 

Her finder du oplysninger om hulforløb, konverteringstabeller og scorekort på Store Skjold – 18 huller.

 

 

 

 

 

 

Skjoldungen er vores kortere 9 huls bane. Den har tre par 4 huller og seks par 3 huller og den er anlagt i et åbent og kuperet landskab.

Banen er anlagt i 2022 og vil løbende blive forbedret i form af fx beplantning og e, men det vil altid være en forholdsvis åben bane med flot udsigt.

Greens og teesteder er store og flotte.

Banen er en rated bane, så man kan spille sig op og ned i handicap.

Det kræver DGU-kort – altså medlemskab i en golfklub for at spille banen. Den er ikke længere en pay and play bane.

Banen er dog også åben for prøvemedlemmer i Roskilde Golf Klub. Vi har normalt 1-2 gange om året et særligt forløb for nye medlemmer, der gerne vil prøve, om golf er noget for dem.

Her kan du læse om klubbens prøvemedlemskab – siden bliver opdateret med det aktuelle tilbud inden hver kampagne.

 

Her finder du oplysninger om hulforløb, konverteringstabeller og scorekort på Skjoldungen – 9 huller.