Klubbens organisation og frivillige

Her får du et overblik over, hvordan Roskilde Golf Klubs frivillige arbejder er organiseret med bestyrelse, udvalg og klubber i klubben.

Bestyrelsens konstituering

Hvert √•r efter den ordin√¶re generalforsamling konstituerer bestyrelsen sig med n√¶stformand, kasserer og kontaktpersoner til klubbens udvalg og “Klubber i klubben”.

Her finder du siden med bestyrelsens sammensætning.

Her finder du det seneste organisationsdiagram – opdateret efter generalforsamlingen i juni 2020.

Konstitueringen af næstformand og kasserer er i henhold til klubbens vedtægter og angiver, hvem der formelt tegner klubben overfor myndigheder og andre eksterne relationer.

P√• konstitueringsm√łdet fasts√¶ttes forretningsordenen for bestyrelsens arbejde. Den fort√¶ller p√• overordnet niveau ‚ÄĚreglerne‚ÄĚ for bestyrelsens daglige arbejde.

Desuden vedtages og underskrives ‚ÄĚRegler for disponering og √łkonomiske forpligtigelser af Roskilde Golf Klub‚ÄĚ.

På siden med bestyrelsesreferater finder du disse to dokumenter.

Bestyrelsens arbejde

Jf. klubbens vedt√¶gter har ‚ÄĚBestyrelsen den daglige ledelse af klubben og tr√¶ffer med bindende virkning beslutning for denne i alle anliggender, for s√• vidt de ikke i henhold til disse vedt√¶gter skal vedtages p√• en generalforsamling‚ÄĚ.

Drivkraften i klubbens arbejde og organisering er frivilliges indsats i klubbens udvalg og “Klubber i klubben” (KiK). Hvert udvalg og KiK konstituerer sig med formand, som enten kan v√¶re udpeget af bestyrelsen eller udvalget selv. Udvalg og KiK er i √łvrigt selvsupplerende, hvis der er medlemmer der stopper.

Her finder du et dokument, der beskriver hvordan klubben st√łtter de frivillige udvalg.

I bestyrelsen er der en kontaktperson til de enkelte udvalg og KiK. Kontaktpersonen er ikke normalt med i udvalgets arbejde men kan af udvalget inviteres med til m√łder, hvis der er behov, eller kontaktpersonen selv √łnsker at deltage for at h√łre n√¶rmere omkring udvalgets tanker og ideer for udvalgets arbejde.

St√łrre beslutninger p√• de enkelte omr√•der, bliver normalt forelagt bestyrelsen til endelig godkendelse eller kommentering. Normalt bliver kontaktpersonen holdt orienteret ved modtagelse af referater fra udvalgenes eller KiK’s m√łder.

√Örshjul og strategi

Bestyrelsen arbejder efter et √•rshjul som vedtaget p√• det konstituerende m√łde. Her fastl√¶gges de overordnede temaer for bestyrelsens arbejde og m√łder igennem √•ret. Afh√¶ngig af det enkelte tema for bestyrelsesm√łderne vil relevante udvalg eller KiK bliver inviteret til at give indl√¶g p√• bestyrelsesm√łdet.

Som referenceramme og guideline for bestyrelsens arbejde og beslutninger har bestyrelsen besluttet en strategi, som alle dispositioner bliver målt op i mod.

Se Roskilde Golf Klubs strategi ‚Äď klubbens prioriteringer.