Weekendgolf

Weekendgolf er en social tradition, der har eksisteret, siden vi fik vores egen bane i 1978.

Alle klubbens medlemmer (damer og herrer) med max spillehandicap på 36 kan deltage.

Der er mulighed for at spille alle l√łrdage, s√łndage og helligdage – undtagen, hvis der er turneringer p√• banen.

Weekendgolf har fortrinsret på udslagstider mellem kl. 8.30 og 9.30.

N√•r du er blevet medlem af Weekendgolf, s√• tilmelder du dig den enkelte spilledag via GolfBox. Der er m√łdetid senest 8.25, og den f√łrste start er kl. 8.30. Herrer og damer spiller i grupper hver for sig.

Du udskriver dit scorekort og afleverer det til dagens matchleder, der herefter tr√¶kker lod om holdsammens√¶tningen. Det g√łr, at alle har mulighed for at spille med alle efter tilf√¶ldighedernes princip.

Vi spiller stableford.

Når spillet er slut, indbetaler hver spiller 10 kr. til en pulje, hvor gevinsten går til dagens vinder. I tilfælde af lighed i point, deles puljen mellem vinderne.

Weekendgolf k√łrer ogs√• om vinteren, stadig med det forbehold at vi ikke¬†spiller, n√•r der er turneringer/matcher p√• banen. Om vinteren er der¬†m√łdetid senest kl. 9.

For damer

Det koster 200 kr. at være med for hele vintersæsonen plus 10 kr. pr. gang.

Vi spiller om et skrabelod med mulighed for flere store gevinster, fx en rejse til udlandet, udflugt til en fremmed bane eller sm√łrrebr√łd i vores eget klubhus.

I l√łbet af s√¶sonen holder damerne julehygge og s√¶sonafslutning med overr√¶kkelse af pr√¶mier.

Dagens vinder får fire points, nr. 2 får tre points og nr. 3 får to points. Alle får et point for at deltage.

For herrer

Det koster 200 kr. at være med for hele vintersæsonen plus 10 kr. pr. gang.

Dagens vinder bliver skrevet på en pointtavle i klubhuset. Her fremgår spillereglerne også.

Herrerne¬†holder typisk en julefrokost og en afslutningsmatch med efterf√łlgende frokost og pr√¶mieoverr√¶kkelse. Det er ogs√• ved denne lejlighed, at “vandreputteren” for √•rets t√•beligste slag bliver overrakt.

Alle fuldtidsmedlemmer er velkomne Рdu skal bare have et handicap under 36.

Vil du v√¶re med, s√• tag fat i kontaktpersonerne for Weekendgolf – se under fanen “Kontakt”.

Bent Henning Hansen
Konktaktperson weekendgolf herrer