Golfreglerne

Golfreglerne er blevet forenklede, men der er stadig meget at holde styr på, hvis man skal kende til det hele.

Turneringsspillere skal være rigtig godt klædt på i forhold til alle regler – det kan være en stor hjælp, når man spiller holdkampe og turneringer.

Alle øvrige spillere behøver ikke nødvendigvis at kende reglerne helt til bunds, men der er en række regler, som er basis, når man spiller golf. Dem kan du læse mere om på Dansk Golf Unions hjemmeside – og her på hjemmesiden har vi samlet både nogle links men også nogle videoer, der er blevet produceret i anledning af en større regelændring i 2019, men stadig giver god lærdom på en pædagogisk og let forståelig måde.

Det er tv-kommentator Henrik Knudsen, der fortæller om reglerne. Videoerne er lavet med udgangspunkt i de regler, der blev gældende fra 1. januar 2019. Der er senere kommet andre – mindre – ændringer. Disse er alle opdateret via de links, du ser herunder.

Videoerne er lavet i samarbejde med Dansk Golf Union – du kan også finde dem på www.golf.dk.

Her er link til golfreglerne på Dansk Golf Unions hjemmeside.

Her er et link en online-udgave af golfreglerne.

Her kan du finde et link på Dansk Golf Unions hjemmeside til golfreglerne som app.

Her finder du link til en regelprøve på Dansk Golf Unions hjemmeside.

Herunder kan du se en video, der fortæller om de seks vigtigste fokuspunkter i de regelændringer, der kom i 2019. Der er senere kommet flere – mindre regelændringer, så den helt opdaterede version finder du via www.danskgolfunion.dk/golfreglerne.

På Youtube er der også mange videoer, der forklarer om de nye regler. Herunder kan du på engelsk se en gennemgang af de 20 vigtigste regelændringer, godt og enkelt forklaret af Yves C. Ton-That, regelekspert hos firmaet Expert Golf.