18 huller: Info, baneguide og konverteringstabel

18 hullers banen er en deer-parkbane og nogle steder krydret med lidt mere vildskab i form af uklippet rough. Banen ligger i et kuperet terr√¶n med en del mindre vandl√łb, ofte tv√¶rg√•ende og flere s√łer. Mange huller indrammes af tr√¶grupper, vilde hegn og skov. Der er herudover en mindre par-3 bane, en stor driving range og kortspils tr√¶ningsfaciliteter.¬† Baneanl√¶gget er omgivet af et smukt, bakket landskab med udsigt til Boserup Skov, marker og¬†Roskilde Domkirke.

Golfspilleren skal arbejde med sin strategi. Der er en del skr√• lejer og nogle steder aflange smalle greens omgivet af bunkers. Tr√¶er, hegn og tv√¶rg√•ende vandl√łb er ofte i spil, men fairways er relativt brede, omkranset¬† af t√¶tklippet semirough.

Banen, som er tegnet af den svenske arkitekt Jan Sederholm, blev indviet som 9  hullers bane i 1975 og er siden udvidet i 1993 til det nuværende 18 hullers anlæg og par 3 bane. Et stort klubhus med restaurant og proshop kom til i 2003. Klubben ligger tæt på byen og har mange aktiviteter for alle medlemskategorier.

Baneanl√¶gget drives efter meget milj√łvenlige principper.¬† Det kan ses i¬† klubbens gr√łnne regnskab med en flot historik. Drift af banen, udviklingsplan og gr√łnne principper g√•r h√•nd i h√•nd.¬† Dyrelivet i og omkring banen er meget varieret, bl.a. er der optalt ca. 130 fuglearter, hvoraf nogle bidrager til banens pleje (st√¶re).

Velkommen til en pragtfuld golfoplevelse.

Her kan du downloade hele vores baneguide. Det et tungt dokument, der kan tage noget tid at åbne.

I sekretariatet har vi et begrænset antal trykte eksemplarer af baneguiden til salg. Den koster 25 kr.

Du kan desuden downloade app’en GLFR p√• din telefon. Baneguiden for de enkelte huller ligger via app’en og her kan du via gps-funktionen p√• din telefon altid se, hvor langt du har til green.