Træning og proshop

Her kan du læse om træningstilbuddet i Roskilde Golf Klub.

Trænerteamet tilbyder træning i hold og individuelt. Det er også trænerne, der står i spidsen for juniortræningen samt træningen for voksne begyndere.

Lasse Frølich har sin egen hjemmeside, www.frolichgolf.dk. Det er via denne side, at du booker træningstider og tilmelder dig holdtræning.

Lasse startede som golftrænerelev i Roskilde i 2008, blev assistent i 2011 – og siden 2013 har han været klubbens A-protræner.

Lasse har også en golfshop, hvor det er muligt at købe udstyr, bolde og tøj.

Du kan også købe drivere, køller, jern og puttere – og få udstyret tilpasset præcist efter dit sving og din størrelse.

Har du brug for at få trænet dit sving, dine chips, din putting eller hvad som helst andet, der kan gavne dit spil ude på banen, så står Lasse og Emil til rådighed med individuel træning.

Se under fanen “Booking”, hvordan du bestiller tid.

Trænerne tager hensyn til både dit niveau og dine ønsker – og de kan helt sikkert hjælpe med, at du forbedrer dig, uanset om du er begynder, rutineret motionist eller elitespiller.

Priser for individuel træning:

• 1 klip / 1 lektion (20 min) 200 kr.
  • 5 klip / 5 lektioner 900 kr.
  • 10 klip / 10 lektioner 1600 kr.
  • Banelektion 9 huller, 2 timer 1000 kr.

Bliver du forhindret, så kan du få pengene tilbage, hvis du afbooker senest 24 timer før træningen. Du får ikke penge tilbage, hvis du melder afbud senere end 24 timer før.

Alle klip skal bruges inden d. 31 oktober i indeværende år.

Golf360 – kom hele vejen rundt om dit golfspil

Her er et særligt tilbud, hvor du i samarbejde med din træner får lavet en plan for dit golfspil. I dette tilbud kommer vi forbi:

• Driver
  • Jern
  • Kortspil
  • Bunker
  • Putning
  • 9 huller med træneren på vores dejlige bane

I alt fem lektioner plus en 9 hullers banelektion

Pris: 1500 kr.

Hvert år har Proshoppen tilbud om særlig holdtræning.

Du tilmelder dig under fanen “Booking”, via www.frolichgolf.dk. Her kan du i ro og mag sætte det ønskede beløb ind og bestille din træning. Du kan også komme ind og betale og bestille tid i Prohoppen i klubben.

Priser for holdtræning:

• En times kursus med minimum fire og maksimum otte personer = 125 kr. pr. person

Du kan booke tider både til individuel træning og til holdtræning via www.frolichgolf.dk. Du skal oprette dig som bruger, men det er muligt at oprette dig med dit DGU-nummer og den samme adgangskode som til Golfbox (de seks første cifre i dit personnummer), så du ikke skal huske flere koder.

Her er link til Lasses bookingsystem.

Du kan også bestille tid i Proshoppen i klubben.

Træningsområde og drivingrange

2015-09 mennesker voksne 01Klubbens træningsområde er delt i tre områder:

• Driving range
  • Putting green
  • Indspilsområde

Du er meget velkommen til at træne så meget du vil – det gælder uanset hvilket medlemskab, du har. Greenfee-gæster kan naturligvis også benytte træningsfaciliteterne.

• Indspils-træningsområdet ligger mellem fairway på hul 18, klubhuset og vores bag-hus
  • Putting green ligger lige ud for restauranten
  • Driving range ligger lige ved indgangen til klubben

2016-04 RGK Boldopsamling 1På driving range kan du træne alle dine slag med jern, køller og driver. Det kan du på alle tidspunkter hele ugen – undtagen fire timer.

Lukket mandag kl. 6-10

Om mandagene kl. 6-10 bliver boldene samlet ind – og greenkeeperne klipper så arealet lige efter.

Så i det tidsrum er drivingrange lukket – her er der ikke mulighed for at slå bolde ud.

2016-MarokkoProshoppen arrangerer to gange om året, typisk i det tidlige forår og sene efterår, golfrejser sydpå.

Her er information om en golfrejse til Portugal 12.-19. marts 2021 – en ekstra rejse, da der var rigtig stor interesse for rejsen ugen efter.

Her er information om en golfrejse til Portugal i 19. -26. marts 2021.

Du kan tilmelde dig i Proshoppen i klubben.

Åbningstiderne i Proshoppen i sommersæsonen er 10-18 mandag til torsdag, 10-16 fredag og 9-16 lørdag og søndag.

I december 2020 har vi åbent på følgende tidspunkter:

• 1. dec 11-14
  • 2. dec 11-14
  • 5. dec 11-14
  • 8. dec 11-14
  • 9. dec 11-14
  • 12. dec 11-14
  • 15. dec 11-14
  • 16. dec 11-14
  • 19. dec 11-14
  • 20. dec 11-14
  • 22. dec 11-14
  • 23. dec 11-14

og som altid kommer vi selvfølgelig gerne ud i klubben uden for disse tider, hvis du ønsker dette – ring blot på 28 40 03 05 og lav en personlig aftale.

Du kan booke træningstider både i Proshoppen og på www.frolichgolf.dk.

Du kan også følge Frølich Golf på Facebook.

Lasse Frølich
Protræner