Træning og proshop

Roskilde Golf Klub har to trænere og en assistent tilknyttet klubben.

Lasse Frølich og Mads Vibe-Hastrup er begge trænere, Lasse er PGA pro-træner, mens Mads Vibe-Hastrup er tidligere Eurotour-vinder og tidligere træner i Furesø og Ledreborg. Emil Lindvig er assistent.

Trænerteamet tilbyder træning i hold og individuelt. Det er også trænerne, der står i spidsen for juniortræningen samt træningen for voksne begyndere.

Lasse Frølich har sin egen hjemmeside, www.frolichgolf.dk. Det er via denne side, at du booker træningstider og tilmelder dig holdtræning.

Lasse startede som golftrænerelev i Roskilde i 2008, blev assistent i 2011 – og siden 2013 har han været klubbens A-protræner.

Lasse har også en golfshop, hvor det er muligt at købe udstyr, bolde og tøj.

Du kan også købe drivere, køller, jern og puttere – og få udstyret tilpasset præcist efter dit sving og din størrelse.

Har du brug for at få trænet dit sving, dine chips, din putting eller hvad som helst andet, der kan gavne dit spil ude på banen, så står Lasse, Mads og Emil til rådighed med individuel træning.

Se under fanen “Booking”, hvordan du bestiller tid.

Trænerne tager hensyn til både dit niveau og dine ønsker – og de kan helt sikkert hjælpe med, at du forbedrer dig, uanset om du er begynder, rutineret motionist eller elitespiller.

Priser for individuel træning:

• 1 klip / 1 lektion (20 min) 200 kr.
  • 5 klip / 5 lektioner 900 kr.
  • 10 klip / 10 lektioner 1600 kr.
  • Banelektion 9 huller, 2 timer 1000 kr.

Bliver du forhindret, så kan du få pengene tilbage, hvis du afbooker senest 24 timer før træningen. Du får ikke penge tilbage, hvis du melder afbud senere end 24 timer før.

Alle klip skal bruges inden d. 31 oktober i indeværende år.

Golf360 – kom hele vejen rundt om dit golfspil

Her er et særligt tilbud, hvor du i samarbejde med din træner får lavet en plan for dit golfspil. I dette tilbud kommer vi forbi:

• Driver
  • Jern
  • Kortspil
  • Bunker
  • Putning
  • 9 huller med træneren på vores dejlige bane

I alt fem lektioner plus en 9 hullers banelektion

Pris: 1500 kr.

Hvert år har Proshoppen tilbud om særlig holdtræning.

Du tilmelder dig under fanen “Booking”, via www.frolichgolf.dk. Her kan du i ro og mag sætte det ønskede beløb ind og bestille din træning. Du kan også komme ind og betale og bestille tid i Prohoppen i klubben.

Priser for holdtræning:

• En times kursus med minimum fire og maksimum otte personer = 125 kr. pr. person

Herunder kan du se datoer for holdtræningerne i august og september 2019:

Du kan booke tider både til individuel træning og til holdtræning via www.frolichgolf.dk. Du skal oprette dig som bruger, men det er muligt at oprette dig med dit DGU-nummer og den samme adgangskode som til Golfbox (de seks første cifre i dit personnummer), så du ikke skal huske flere koder.

Her er link til Lasses bookingsystem.

Du kan også bestille tid i Proshoppen i klubben.

2015-09 mennesker voksne 01Klubbens træningsområde er delt i tre områder:

• Driving range
  • Putting green
  • Indspilsområde

Du er meget velkommen til at træne så meget du vil – det gælder uanset hvilket medlemskab, du har. Greenfee-gæster kan naturligvis også benytte træningsfaciliteterne.

• Indspils-træningsområdet ligger mellem fairway på hul 18, klubhuset og vores bag-hus
  • Putting green ligger lige ud for restauranten
  • Driving range ligger lige ved indgangen til klubben

2016-04 RGK Boldopsamling 1På driving range kan du træne alle dine slag med jern, køller og driver. Det kan du på alle tidspunkter hele ugen – undtagen tre timer.

Lukket mandag kl. 11-14

Om mandagene kl. 11-14 bliver boldene samlet ind – og greenkeeperne klipper så arealet lige efter.

Så mellem kl. 11 og 14 mandag er drivingrange lukket – her er der ikke mulighed for at slå bolde ud.

2016-MarokkoProshoppen arrangerer to gange om året, typisk i det tidlige forår og sene efterår, golfrejser sydpå.

Her kan du se invitation til en rejse i foråret 2020:

23.-30. marts 2020 til Lissabon.

Du kan tilmelde dig i Proshoppen i klubben.

Proshoppen går over til almindelige sommeråbningstider pr. 1. april 2020.

I den sidste uge af marts er shoppen dog bemandet med Tina Thorsø tirsdag, onsdag, lørdag og søndag kl. 10-15. Disse åbningstider kan blive udvidet, hvis vejret bliver så godt, at sommerbanen bliver åbnet

Åbningstiderne i Proshoppen i sommersæsonen er 10-18 mandag til torsdag, 10-16 fredag og 9-16 lørdag og søndag.

Du kan booke træningstider både i Proshoppen og på www.frolichgolf.dk.

Du kan også følge Frølich Golf på Facebook.

Lasse Frølich
Protræner