Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

Vi glæder os til at tage i mod jer og byder, uanset årstid, på skøn og hjemmelavet mad, serveret med et smil til Roskildes bedste udsigt. Restaurant Birdie er åben for alle.

❤ Dagens ret – uge 20 ❤

Ovnstegt klassisk dansk kylling med aromatisk skysovs, små kogte hvide kartofler, hjemmesyltet surt & salat med mormordressing – Serveres aften, mandag til fredag.

Vel mødt & velbekomme 😊

April (efter påske) – september
Restaurant: 9-22
Køkken: 11-21

Lørdag, søndag, helligdag
Restaurant: 9-18
Køkken: 11-17

Oktober, november & marts
Restaurant: 10-18
Køkken: 11-17

Lørdag, søndag, helligdage
Restaurant: 10-17
Køkken: 11-16

December – februar
Alle dage
Restaurant: 10-16
Køkken: 11-15

OBS
Lukketiden kan blive justeret i forhold til gæster på dagen.

***

Åbent d. 24/12 og d. 31/12 kun for udlevering af bestilte Juleænder & Nytårsmenuer

Vi holder lukket 1. juledag d. 25. december 2022 og d. 1. januar 2022

I tilfælde, hvor der er match eller selskaber, kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 1558 (for events/arrangementer på 9155 9961)

Events & arrangementer

Vi arrangerer løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores Facebookside.
Følg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende arrangementer.

Vi afholder løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores FacebooksideFølg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende tiltag.

Hold dit næste selskab ellerarrangement hos Restaurant Birdie
Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabsmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Lad dig inspirere af vores menuer fra vores Selskabskort, eller fortæl os om dine specifikke ønsker til maden.

Se det aktuelle selskabskort her

På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Catering
Skal du afholde arrangement hjemme eller andet steds, så kan Birdie hjælpe med menuen og maden – ring og hør om de mange muligheder, så finder vi en løsning der passer dig.

Se det aktuelle selskabskort her

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov.

Ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
Lene Svendsby

Lene står for køkkenet. Tidligere har hun bl.a. været køkkenchef på Gimle. Lene kommer oprindeligt fra Norge.

Pia Milocruz

Ariel Toledo

Ariel er vores elev, der er startet i 2020. Han bor i Roskilde sammen med sin kone Stine og deres børn. Ariel kommer oprindeligt fra Cuba, hvor han bl.a. har arbejdet som musiker.

Miguel Cruz Sanchez

Van May Tran

Rikke Vernon Olsson

Marica Thorsen

Marica er en del af barteamet. Hun kommer fra Jyllinge og er i gang med sin uddannelse som sygeplejerske.

Josefine Harder

Josefine er en del af barteamet. Hun har været i restauranten siden, Restaurant Birdie startede og var her også hos den tidligere restauratør. Josefine bor i Øm og går til dagligt på gymnasiet.

Yakup Aydin

Indlæser… Indlæser…