Generationsmatch

Generationsmatch er som navnet siger en turnering, hvor juniorerne spiller sammen med enten en far, mor, bedstefar, bedstemor eller en anden voksen. Det beh√łver¬†nemlig ikke at v√¶re et familiemedlem, og vedkommende¬†kan ogs√• v√¶re medlem i en anden golfklub end Roskilde. Eneste krav er, at de voksne skal have et gyldigt DGU kort.

Hvis du ikke har nogen at spille med, så meld dig alligevel, Så finder vi en, du kan spille med.

Matchen er åben for alle juniorer i Roskilde Golf Klub!

I 2020 bliver generationsmatchen spillet s√łndag den 6. september. Der er m√łdetid senest kl. 8.30, hvor du skal have meldt din ankomst og hentet dit scorekort. Der er gunstart kl. 9.

Matchen er en 18 hullers greensome stableford, som du skal spille med et familiemedlem (f.eks. barn/voksen eller voksen/bedstefor√¶ldre. Deltagerne skal have gyldigt DGU kort (mindst den ene af generationsmatch deltagerne skal v√¶re medlem af Roskilde Golf Klub). Det beh√łver ikke at v√¶re en du er i familie med, hvis du ikke har nogen at spille med, s√• meld dig alligevel, S√• fors√łger vi at finde en du kan spille med.

Greensome stableford:

• I sl√•r begge ud, og v√¶lger derefter hvilken bold I vil spille videre med. Derefter skiftes I til at sl√•
  • I f√•r regnet et f√¶lles handicap ud, som I s√• skal spille efter. Husk at samle op, n√•r I ikke har flere slag

Det koster 100 kr. at være med Рfor hver spiller (inklusiv frokost). Der er tilmelding senest 30. august på GolfBox.

Efter matchen er der fællesspisning og præmieoverrækkelse.

Herunder kan du læse informationerne om turneringen direkte fra GolfBox. Det er også her, du kan se, hvornår tilmelding åbner.

Du skal tilmelde dig ved at logge p√• GolfBox og s√• finde turneringen nederst til venstre i menuen under “Klubturnering”.

Herunder kan du l√łbende f√łlge hvem og hvor mange, der har tilmeldt sig. Listen opdateres automatisk, n√•r tilmelding er √•ben.

Herunder kan du se startlisten, når den er klar:

Herunder kan du se resultaterne for turneringen, når de er klar: