Generationsmatch

Billedet er fra generationsmatchen i 2012.

Generationsmatch er som navnet siger en turnering, hvor juniorerne spiller sammen med enten en far, mor, bedstefar, bedstemor eller en anden voksen. Det behøver nemlig ikke at være et familiemedlem, og vedkommende kan også være medlem i en anden golfklub end Roskilde. Eneste krav er, at de voksne skal have et gyldigt DGU kort.

Hvis du ikke har nogen at spille med, så meld dig alligevel, Så finder vi en, du kan spille med.

Matchen er åben for alle juniorer i Roskilde Golf Klub!

I 2018 bliver generationsmatchen spillet søndag den 2. september.

Mødetid er senest en halv time inden gunstart, hvor I skal have registreret jer og hentet jeres scorekort.

Efter matchen er der fællesspisning og præmieoverrækkelse.

Det plejer at være en sjov dag, hvor generationer mødes og spiller sammen. Så husk at sætte kryds i kalenderne.

Billede fra generationsmatchen i 2015.

Herunder kan du læse informationerne om turneringen direkte fra GolfBox. Det er også her, du kan se, hvornår tilmelding åbner.

Du skal tilmelde dig ved at logge på GolfBox og så finde turneringen nederst til venstre i menuen under “Klubturnering”.

Herunder kan du løbende følge hvem og hvor mange, der har tilmeldt sig. Listen opdateres automatisk, når tilmelding er åben.

Herunder kan du se startlisten, når den er klar:

Herunder kan du se resultaterne for turneringen, når de er klar: