SGO Tour 2024

SGO Tour 2024 – Race2Holbæk er en løbende turnering for SGO medlemmer i klubberne under SGO-samarbejdet: Roskilde, Holbæk, Odsherred, Sorø, Skovbo, Hedeland og Frederikssund.

 

Hvad går SGO Tour ud på?

Alle medlemmer, der er tilmeldt SGO, kan deltage i turneringen, som går ud på at indsamle stablefordpoint fra alle tilknyttede baner i løbet af sommersæsonen – fra 1. april til 31. august. Deltagerne indberetter resultater fra de andre klubbers baner, ikke fra egen hjemmebane og så gælder det om, hvem der får samlet flest stablefordpoint sammen via spil på alle banerne.

Har du spillet en bane med et resultat, du ikke er tilfreds med, så kan du spille banen en gang mere senere og så melde et evt. bedre resultat ind. Det er kun et resultat pr. bane, der tæller.

Alle resultater skal være indberettet senest den 2. september 2024.

 

Pris for deltagelse: 195 kr.

 

Turneringsbetingelser:

 • Der spilles om at kvalificere sig til deltagelse i den store SGO Tour 2024 – Race2Holbæk finale lørdag den 21. september
 • Scores kan indberettes for spil mellem 1. april og 31. august – dog skal deltageren være tilmeldt SGO Tour, før indberetning af resultater kan starte. Resultater før tilmelding kan altså ikke bruges
 • Scores skal også være indberettet som handicapregulerende score i GolfBox
 • Banerne kan spilles flere gange og et forbedret resultat kan indberettes. Din højeste indberettede score fra hver bane tæller
 • Du kan indberette en score eller flere scores ad gangen – sidste frist for indberetning er 2. september 2024
 • Summen af din bedste score på hver af de seks “fremmede” baner er dit resultat
 • Der spilles i én samlet række
 • Ved lige resultat vinder dem med flest spillede runder. Er dette også lige, vinder den med lavest handicap
 • Klubbernes regler for spil i SGO-ordningen gælder også for SGO Tour

Du skal tilmelde dig via GolfBox – her bliver du opkrævet 195 kr.

Du kan tilmelde dig fra 1. marts og i månederne derefter. Der er ingen tilmeldingsfrist, men du kan kun indmelde resultater fra spil, efter du har meldt dig til.

Du finder tilmeldingen under “Klubturneringer”, når du er logget ind i GolfBox – eller benyt linket herunder.

Her er link til tilmelding til SGO Tour 2024 i GolfBox.

Her kan du indberette resultater fra dine runder i SGO Tour 2024.

Det er muligt at indberetningsformularen bliver ændret lidt inden 1. april 2024, men som det ser ud nu, skal du indberette ét resultat ad gangen.

Husk, at du kun kan indberette resultatet for spil på SGO-banerne, efter du er tilmeldt turneringen.

Du er velkommen til at indberette flere resultater, hvis du får et bedre resultat end sidste gang, du spillede på en SGO-bane.

Herunder kan du udfylde dine oplysninger og dit resultat og trykke på send:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

 • MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
 • Husk at dit resultat også skal være indberettet til GolfBox og godkendt af din markør
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

 

Lørdag den 21. september 2024 er der finaledag i Holbæk med plads til 108 deltagere, der deles op i tre lige store rækker. De bedste spillere fra årets turnering er kvalificeret til finalen. Hver klub er på forhånd tildelt otte pladser i finalen (56 i alt). De resterende 52 deltagere fordeles mellem klubberne i forhold til antal deltagere i turneringen.

Ved evt. afbud tilbydes pladsen til den næste i rækken i klubben osv.

Finaledagen inkluderer let morgenmad, 18 hullers spil via en gunstart, baneservice, frokost og præmier. Der skal ikke betales særskilt for deltagelse i finalearrangementet.

Der spilles stableford med fuldt handicap og hvis flere spillere står lige, bliver vinderne fundet via den “matematiske model”. Ved en gunstart betyder det, at ved pointlighed er det den med det laveste handicap, der vinder.

Præmier: Vinderen i hver række modtager årets SGO pokal. Derudover vil der være en lang række andre præmier.

Jesper Wedersøe
Sekretariatets repræsentant
jesper@roskildegolfklub.dk
22 44 21 42