Restaurant Birdie

 

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

 

 

Ålegilde på Birdie d. 1. marts 2019

Vi laver de skønneste stegte ål – en aften med lutter ålekræds.
Serveres med stuvede kartofler, hvide kartofler, lækker hjemmelavet persillesovs og rødbeder.
295,- pr. courvert
Begrænsede pladser – kun mod bordbestilling.
På mail, tlf. eller ved henvendelse i baren.

Fiske- og Skaldyrsaften på Birdie d. 5. april 2019

*** ARRANGEMENTET ER UDSOLGT***

EN FANTASTISK AFTEN MED FISK & SKALDYR PÅ BIRDIE
Vi tryller de lækreste, delikate retter og smagsoplevelser frem – en skøn aften i Fiskens og Skaldyrets tegn.
Vi får besøg af gæstekok Brian Hallin, som i mange år styrede køkkenet på Kolle Kolle og blandt andet gjorde Fiske- & Skaldyrsaftener til sit varetegn.

Sammen tryller Peter, Brian og vores kokketeam i køkkenet – Vi starter med 2 spændende forretter og herefter serveres en skøn fiske- og skaldyrsbuffet efterfulgt af Birdies lækre dessertbord.

Det hele parres op med delikate vine, som kan tilkøbes til yderst fornuftige priser, så helheden kan nydes i fulde drag.

425 pr. courvert
Begrænsede pladser – Reservation kun mod forudbetaling

***ALLE PLADSER ER UDSOLGT***

Dagens ret på Birdie
– se den aktuelle ugemenu for Dagens Ret

Nyd den i restauranten eller bestil den som take-away. Gælder også for visiterede borgere – nemt, bekvemt og bragt lige til døren, hvis der brug for det.

***Husk at der er “Torsdags Flæsk” hver torsdag til 99,-***
Her vi serverer stegt flæsk & persillesovs så englene synger – vi lover du bliver mæt … og glad!

Se det øvrige menukort for vintersæsonen her 

 


Vi er en lokal restaurant og det afspejler sig i vores drift

Gode råvarer og god smag er alfa og omega, når vi laver mad – og vi forsøger løbende at få flere og flere lokale råvarer ind i køkkenet.

Jeg samarbejder med lokale erhvervsnetværk, fordi jeg mener det er en stærk værdi at støtte op om vores lokalområde. Derfor starter jeg med at tænke lokalt, når jeg køber ind og når jeg søger samarbejdspartnere.

Birdie arbejder positivt for et godt miljø

Hos Restaurant Birdie ønsker vi at gå foran i klubbens arbejde med at optimere miljørigtig drift, både når det gælder vores råvarer, vores kemikalier og vores affald.

I samarbejde med bestyrelsen, er det aftalt at vi forsøger at reducere mængden af affald vi skaber. Hertil er der flere forskellige værktøjer, men almindelig omtanke tager os et godt stykke ad vejen.

Jeg lægger også vægt på at samarbejde med virksomheder, der opfører sig forretningsmæssigt, etisk og socialt ordentligt – og det er præcis den samme ånd, jeg ønsker at drive Restaurant Birdie med.

Se seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen af d. 8.  januar 2018 ved at klikke på linket herunder.
Restaurant Birdie har nu en Elite Smiley – og det er vi stolte af.

 

 

Udenfor sæsonen (november – april) er Restauranten åben:
  • Mandag  kl. 10-17
  • Tirsdag-onsdag kl. 10-18
  • Torsdag 10-21 – (Torsdags Flæsk)
  • Fredag-søndag samt helligdage kl. 10-18

Lokaliteterne og baren holder åbent efter gæster på dagen. Restaurant Birdie holder lukket d. 25 & 26. december 2018 samt d. 1/1 2019

Restauranten har i sommersæsonen (april til oktober) åben:
  • Mandag til fredag: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 21, men lukketiden kan blive justeret i forhold til gæster på dagen.
  • Weekends & helligdage: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 18, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.

I tilfælde hvor der er match eller selskaber kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
91 55 99 61

 

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi restauranten – vi har altid tid til en snak.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 9961

Events & arrangementer

Ålegilde på Birdie d. 1. marts 2019
Vi laver de skønneste stegte ål – en aften med lutter ålekræds.
Serveres med stuvede kartofler, hvide kartofler, lækker hjemmelavet persillesovs og rødbeder.
295,- pr. courvert
Begrænsede pladser – kun mod bordbestilling.
På mail, tlf. eller ved henvendelse i baren.

Fiske- og Skaldyrsaften på Birdie d. 5. april 2019
*** ARRANGEMENTET ER UDSOLGT***

EN FANTASTISK AFTEN MED FISK & SKALDYR PÅ BIRDIE
Vi tryller de lækreste, delikate retter og smagsoplevelser frem – en skøn aften i Fiskens og Skaldyrets tegn.
Vi får besøg af gæstekok Brian Hallin, som i mange år styrede køkkenet på Kolle Kolle og blandt andet gjorde Fiske- & Skaldyrsaftener til sit varetegn. Sammen tryller Peter, Brian og vores kokketeam i køkkenet – Vi starter med 2 spændende forretter og herefter serveres en skøn fiske- og skaldyrsbuffet efterfulgt af Birdies lækre dessertbord.
Det hele parres op med delikate vine, som kan tilkøbes til yderst fornuftige priser, så helheden kan nydes i fulde drag.

425 pr. courvert
Begrænsede pladser – Reservation kun mod forudbetaling

***ALLE PLADSER ER UDSOLGT***

Weekendbuffet og kagebord
Hver lørdag & søndag i vintersæsonen serverer vi buffet til bare 165,- pr. couvert :
Sild, fiskeretter, lune retter, grønt, ost og
Birdies berømte dessertbuffet

Hold dit næste arrangement hos Restaurant Birdie
Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Se det aktuelle selskabskort her


På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Lækker mad ud af huset – også til visiterede borgere
Hver dag mandag – fredag laver vi også Dagens Ret som take-away eller til levering – læs mere her

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov, ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

 

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Indlæser… Indlæser…