Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

 

 

Vintersæson – Husk at se de opdaterede åbningstider
Vi glæder os til at tage i mod jer og byder, uanset årstid, på skøn og hjemmelavet mad, serveret med et smil til Roskildes bedste udsigt.

Så er det officielt blevet “vintersæson” hos Birdie, og det betyder at vi endelig er tilbage med vores meget populære spiseaftner hver torsdag med STEGT FLÆSK & PERSILLESOVS ad libitum. Torsdagene byder også på en anden ret, som vil variere fra uge til uge. På spiseaftnerne udgår det faste menukort.

Frit valg 129,-

I kan også vælge at tage den gode mad og hyggen med hjem som take-away.

 

Restauranten har i vintersæsonen (okt – marts) åben:

Mandag: 09.00 – 17.00 (Køkken: 11.00 – 16.00)
Tirsdag – onsdag: 09.00 – 18.00 (Køkken: 11.00 – 17.00)
Torsdag: 09.00 – 21.00 (Køkken: 11.00 – 20.00)
Fredag – søndag og helligdage : 09.00 – 18.00 (Køkken: 11.00 – 17.00)

I tilfælde, hvor der er match eller selskaber, kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 1558

 

Events & arrangementer

Vi arrangerer løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores Facebookside.
Følg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende arrangementer.

Vi afholder løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores FacebooksideFølg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende tiltag.

Fiske- & Skaldyrsaften
En gourmetaften fuld af lækkerier & delikatesser
Fredag d. 8. oktober kl. 18.00
**TAK FOR EN DEJLIG & FULDT BOOKET AFTEN**

Stegt flæsk m. persillesovs
Ad libitum 129,-
Vores populære torsdage starter op igen d. 14 oktober.
Følg os på Facebook, hvor vi også adviserer datoerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mortensaften d. 10. nov.
Vi gentager succesen med vores meget populære og efterspurgte Mortensaftenmenu.
Nyd den på Birdie eller tag den gode mad med hjem. Skal forudbestilles.
LÆS MERE OG BESTIL HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Julefrokost nov. – dec.
Vores meget populære julefrokostbuffeter – alt serveres ved jeres eget bord.
Kan også bestilles to-go.  Skal forudbestilles.
LÆS MERE HER OG BESTIL HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Julen to-go d. 24. dec.
Vores lækre og kødfulde ænder, vores skønne hjemmelavede rødkål og kokken fantastiske andesauce – så er Julefreden sikret. Skal forudbestilles
Mere info kommer snart.

Nytårsmenu to-go d. 31. dec.
Vi kræser for dig og dine gæster med en skøn menu til din Nytårsaften.
Skal forudbestilles.
Mere info kommer snart.

Musik & Brunch
Datoer kommer snart

Hold dit næste arrangement hos Restaurant Birdie
Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabsmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Lad dig inspirere af vores menuer fra vores Selskabskort, eller fortæl os om dine specifikke ønsker til maden.

Se det aktuelle selskabskort her

 

 

 

 

 

 

På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Catering
Skal du afholde arrangement hjemme eller andet steds, så kan Birdie hjælpe med menuen og maden – ring og hør om de mange muligheder, så finder vi en løsning der passer dig.

Lad dig inspirere af vores menuer fra vores Selskabskort, eller fortæl os om dine specifikke ønsker til maden.

Se det aktuelle selskabskort her

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov.

Ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
91 55 99 61
Lene Svendsby


Lene står for køkkenet. Tidligere har hun bl.a. været køkkenchef på Gimle. Lene kommer oprindeligt fra Norge.

Pia Milocruz


Ariel Toledo


Ariel er vores elev, der er startet i 2020. Han bor i Roskilde sammen med sin kone Stine og deres børn. Ariel kommer oprindeligt fra Cuba, hvor han bl.a. har arbejdet som musiker.

Miguel Cruz Sanchez


Van May Tran


Rikke Vernon Olsson


Marica Thorsen


Marica er en del af barteamet. Hun kommer fra Jyllinge og er i gang med sin uddannelse som sygeplejerske.

Josefine Harder


Josefine er en del af barteamet. Hun har været i restauranten siden, Restaurant Birdie startede og var her også hos den tidligere restauratør. Josefine bor i Øm og går til dagligt på gymnasiet.

Yakup Aydin


Indlæser… Indlæser…