Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

Sommeren er over os, og vi glæder os til at tage i mod jer – inde som ude.

Ellers har vi 2 store, skønne terrasser – og her er der god plads, som I frit kan slå jer ned på. I kan også vælge at tage den gode mad og hyggen med hjem som take-away.

Vi har opdateret lidt på menukortet

Se det nye menukort her

I tillæg til vores faste menukort kan du også hver uge vælge mellem Dagens ret eller Kokkens Favorit.
I uge 29 ser det således ud:

DAGENS RET: 89,-
Græske kalvefrikadeller med salat af tomat, agurk, rødløg, oliven og feta.
Hertil tzatiki og små stegte kartofler.

KOKKENS FAVORIT: 129,-
Stegt laks med sommergrøn salat og marinerede kartofler, hertil sauce af Noilly Prat

Restauranten har i sommersæsonen (april til september) åben:

Man – Fredag: 09.00 – 22.00 (Køkken: 11.00 – 21.00)
Lørdag: 09.00 – 20.00 (Køkken: 11.00 – 20.00)
Søn- og helligdage: 09.00 – 18.00 (Køkken: 11.00 – 17.00)

I tilfælde, hvor der er match eller selskaber, kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 1558

Events & arrangementer

Vi arrangerer løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores Facebookside.
Følg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende arrangementer.

Fiske- & Skaldyrsaften
En gourmetaften fuld af lækkerier & delikatesser
Dato kommer snart

Brunch & Musik
Datoer kommer snart

Hold dit næste arrangement hos Restaurant Birdie
Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabsmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Se det aktuelle selskabskort her

På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Catering
Skal du afholde arrangement hjemme eller andet steds, så kan Birdie hjælpe med menuen og maden – ring og hør om de mange muligheder, så finder vi en løsning der passer dig.

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov.

Ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
Lene Svendsby

Lene står for køkkenet. Tidligere har hun bl.a. været køkkenchef på Gimle. Lene kommer oprindeligt fra Norge.

Anton Noer

Anton er en del af barteamet og har været i Restaurant Birdie siden april 2019. Anton kommer oprindeligt fra Holland og bor i dag i Roskilde sammen med sin kone, Christina.

Pia Milocruz

Tanja Severin

Tanja er en del af barteamet. Hun bor i Osted og er minimum hos os frem til medio 2021, hvor hun planlægger at starte en uddannelse inden for politiet.

Ariel Toledo

Ariel er vores elev, der er startet i 2020. Han bor i Roskilde sammen med sin kone Stine og deres børn. Ariel kommer oprindeligt fra Cuba, hvor han bl.a. har arbejdet som musiker.

Miguel Cruz Sanchez

Van May Tran

Rikke Vernon Olsson

Marica Thorsen

Marica er en del af barteamet. Hun kommer fra Jyllinge og er i gang med sin uddannelse som sygeplejerske.

Josefine Harder

Josefine er en del af barteamet. Hun har været i restauranten siden, Restaurant Birdie startede og var her også hos den tidligere restauratør. Josefine bor i Øm og går til dagligt på gymnasiet.

Yakup Aydin

Davor Dumic