Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

 

 

*** BIRDIE HOLDER LUKKET FREM TIL OG MED D. 26. MARTS 2020 ***

 

Vintersæsonenes menukort

Den søde, mørke tid er over os og vi har tryllet vinterkortet frem i restauranten … Hygge og nærvær, vi glæder os til de mange gode stunder. Se menukortet for vintersæsonen her.

Stor og lækker Påskefrokost på Birdie … eller ud af huset

Fra torsdag d. 9/4 til og med mandag d. 13/4 2020 – Bordreservation nødvendig.
Læs mere om arrangementet her

Stegt Flæsk ad Libitum – vi ses til næste vintersæson

Stegt kvalitetsflæsk med persillesovs, kartofler og rødbede – Vi starter op igen til oktober 2020.
Håber vi ses til nogle hyggelige torsdage.

 

I vintersæsonen (oktober – marts) er Restauranten åben:

  • Mandag – onsdag  kl. 10-18
  • Torsdag kl. 10-21- Stegt Flæsk fra kl. 17.30
  • Fredag – søndag samt helligdage kl. 10-18

Lokaliteterne og baren holder åbent efter gæster på dagen.
Restaurant Birdie holder lukket d. 25 & 26. december samt d. 1/1.

Restauranten har i sommersæsonen (april til september) åben:
  • Mandag til fredag: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 21, men lukketiden kan blive justeret i forhold til gæster på dagen.
  • Weekends & helligdage: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 18, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.

I tilfælde hvor der er match eller selskaber kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi restauranten – vi har altid tid til en snak.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 1558

 

Events & arrangementer

Stor Jazz-Brunch m. Simon Niblock på saxofon kl. 11 – 14

Søndag d. 23. februar & Søndag d. 8. marts 2020

Vi gentager succesen med 2 skønne Jazz-Brunch med tonerne fra Simon Niblocks bløde saxofon. Simon har brugt de sidste 17 år på turné, i studier og på scenen med navne som TheDrifters, Kid Creole and The Coconuts, Leo Sayer, Paul Young, Tony Hadley, Bonnie Tyler samt tryllet med sin sax til en koncert i Det Hvide Hus for Præsident Bill Clinton.
Læs mere om Jazz-brunchen her og reservér plads


Fiske- og Skaldyrsaften på Birdie fredag d. 6. marts 2020 – book bord nu

EN FANTASTISK AFTEN MED FISK & SKALDYR PÅ BIRDIE

Vi tryller de lækreste, delikate retter og smagsoplevelser frem – en skøn aften i Fiskens og Skaldyrets tegn.
Det hele parres op med delikate vine, som kan tilkøbes til yderst fornuftige priser, så helheden kan nydes i fulde drag.
Læs mere om arrangementet her og reservér plads


Påskefrokostbuffet på Birdie

Vi serverer en stor og lækker påskefrokost buffet i Påskedagene fra Skærtorsdag til og med 2. Påskedag (d. 9-13. april). Du kan også som sidste år bestille din påskefrokostbuffet ud af huset.
Læs mere om mulighederne og retterne på årets påskeborde her og reservér din påskefrokost.

Hold dit næste arrangement hos Restaurant Birdie

Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Se det aktuelle selskabskort her


På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

 

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov, ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

 

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
91 55 99 61
Jan Olsen


Jan er kok. Han bor i Mern på Sydsjælland med sin kone og deres børn. Jan har været i Restaurant Birdie siden juni 2019.

Anton Noer


Anton er en del af barteamet og har været i Restaurant Birdie siden april 2019. Anton kommer oprindeligt fra Holland og bor i dag i Roskilde sammen med sin kone, Christina.

Josefine Harder


Josefine er en del af barteamet. Hun har været i restauranten siden, Restaurant Birdie startede og var her også hos den tidligere restauratør. Josefine bor i Øm og går til dagligt på gymnasiet.

Marie Palmqvist


Marie er en del af barteamet. hun bor i Roskilde hos sine forældre. Når Marie ikke er i golfklubben, er hun bl.a. svømmetræner

Lisbet Bjørn


Lisbet er en del af barteamet. Hun har en alsidig baggrund i branchen og kan også hjælpe i køkkenet, når der er behov. Lisbet bor i Roskilde.

Ariel Toledo


Ariel er vores elev, der er startet i 2020. Han bor i Roskilde sammen med sin kone Stine og deres børn. Ariel kommer oprindeligt fra Cuba, hvor han bl.a. har arbejdet som musiker.

Indlæser… Indlæser…