Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

Tak for nogle super gode timer i forbindelse med
vores Vildtarrangementer – dejligt at se så mange af jer.

Se det aktuelle kort for vintersæsonen her

Se det kommende kort for sommersæsonen her

Vi er en lokal restaurant og det afspejler sig i vores drift

Gode råvarer og god smag er alfa og omega, når vi laver mad – og vi forsøger løbende at få flere og flere lokale råvarer ind i køkkenet.

Jeg samarbejder med lokale erhvervsnetværk, fordi jeg mener det er en stærk værdi at støtte op om vores lokalområde. Derfor starter jeg med at tænke lokalt, når jeg køber ind og når jeg søger samarbejdspartnere.

Birdie arbejder positivt for et godt miljø

Hos Restaurant Birdie ønsker vi at gå foran i klubbens arbejde med at optimere miljørigtig drift, både når det gælder vores råvarer, vores kemikalier og vores affald.

I samarbejde med bestyrelsen, er det aftalt at vi forsøger at reducere mængden af affald vi skaber. Hertil er der flere forskellige værktøjer, men almindelig omtanke tager os et godt stykke ad vejen.

Jeg lægger også vægt på at samarbejde med virksomheder, der opfører sig forretningsmæssigt, etisk og socialt ordentligt – og det er præcis den samme ånd, jeg ønsker at drive Restaurant Birdie med.

Se seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen af d. 8.  januar 2018 ved at klikke på linket herunder.
Restaurant Birdie har nu en Elite Smiley – og det er vi stolte af.

Restauranten har i sommersæsonen (1. april til 31. oktober) åben:
  • Mandag til fredag: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00.
    Køkkenet lukker kl. 21, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.
  • Weekends & helligdage: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00.
    Køkkenet lukker kl. 18, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.
Udenfor sæsonen (1. november til 31. marts) er restauranten åben:
  • Alle ugens dage: kl. 10 – alt afhængig af medlemmer/gæster på dagen.
  • Køkkenet lukker kl. 16, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.

I tilfælde hvor der er match eller selskaber kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi restauranten – vi har altid tid til en snak.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 9961

Selskaber & receptioner

Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne.

Se det aktuelle selskabskort her

På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov, ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

Her får du et overblik over restaurantens arrangementer. Det betyder, at der kan være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Indlæser… Indlæser…