Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

Sommersæsonenes nye menukort

Endelig – så er den lyse tid tilbage … Hygge, sammenvær og nærvær med hensynstagen. Vi glæder os til de mange gode stunder. Se sommersæsonens nye menukort her

Ugen på Birdie

Hver uge (man-fredag) har vi en Dagens Ret til 89,- og en Køkkenets Favorit til 129,- i tillæg til vores faste menukort for sæsonen, som du naturligvis kan vælge frit fra hele ugen mandag – søndag.

I uge 38 kan du glæde dig til disse 2 lækre retter:

Dagens Ret 89,-
Asiatisk inspireret salat med kylling og sommerruller med lyndampet grøntsager og sweet chili

Køkkenets Favorit 129,-
Efterårssimregryde lavet med oksekød, mørkt øl og svampe. Serveres med aromatisk rodurtemos og ristet pancetta

Efter en lidt sen start på vores længe ventede sommersæson, er vi nu endelig i gang igen, og vi glæder os til at se jer alle, nye som velkendte ansigter. Vi håber, at I alle er ved godt mod og klar til en sommer med mange af gode golfdage, skønt vejr, lange aftener, dejlig mad og masser af mindeværdige stunder.

Restauranten har i sommersæsonen (april til september) åben:
  • Mandag til fredag: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 21, men lukketiden kan blive justeret i forhold til gæster på dagen.
  • Weekends & helligdage: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 18, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.

I vintersæsonen (oktober – marts) er Restauranten åben:

• Mandag – onsdag  kl. 10-18
  • Torsdag kl. 10-21- Stegt Flæsk fra kl. 17.30
  • Fredag – søndag samt helligdage kl. 10-18

Lokaliteterne og baren holder åbent efter gæster på dagen.
Restaurant Birdie holder lukket d. 25 & 26. december samt d. 1/1

I tilfælde, hvor der er match eller selskaber, kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi restauranten – vi har altid tid til en snak.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 1558

Events & arrangementer

Vi arrangerer løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores Facebookside.
Følg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende arrangementer.

GLÆD DIG TIL VINTERSÆSONEN:

Fiske- & Skaldyrsaften
En gourmetaften fuld af lækkerier & delikatesser
Dato kommer snart

Jazz Brunch
Datoer kommer snart

Stegt Flæsk med persillesovs
Ad libitum  129,-
Hver torsdag aften – Bordreservation anbefales

Mortens Aften
Nyd den i restauranten – eller hent den gode mad med hjem

Julefrokost
Nyd den i restauranten – eller hent den gode mad med hjem

Juleaften – To Go

Nytårsaften To-Go

Hold dit næste arrangement hos Restaurant Birdie
Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Se det aktuelle selskabskort her

På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov, ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
Anton Noer

Anton er en del af barteamet og har været i Restaurant Birdie siden april 2019. Anton kommer oprindeligt fra Holland og bor i dag i Roskilde sammen med sin kone, Christina.

Josefine Harder

Josefine er en del af barteamet. Hun har været i restauranten siden, Restaurant Birdie startede og var her også hos den tidligere restauratør. Josefine bor i Øm og går til dagligt på gymnasiet.

Marie Palmqvist

Marie er en del af barteamet. hun bor i Roskilde hos sine forældre. Når Marie ikke er i golfklubben, er hun bl.a. svømmetræner

Lisbet Bjørn

Lisbet er en del af barteamet. Hun har en alsidig baggrund i branchen og kan også hjælpe i køkkenet, når der er behov. Lisbet bor i Roskilde.

Ariel Toledo

Ariel er vores elev, der er startet i 2020. Han bor i Roskilde sammen med sin kone Stine og deres børn. Ariel kommer oprindeligt fra Cuba, hvor han bl.a. har arbejdet som musiker.

Indlæser… Indlæser…