Restaurant Birdie

Velkommen til Restaurant Birdie
i Roskilde Golf Klub

Sæsonens menukort

Grundet nedlukningen og gældende restriktioner er vores faste menukort pt. ikke gældende. Til gengæld kan du glæde dog selv til det lækre udvalg af Take-Away muligheder, vi lige nu tilbyder – Så skulle både Julen & Nytåret blive glædeligt alligevel.

• Ugens Take-Away retter fra 79,- Forudbestilling anbefalesSe mere her
  • Stegt flæsk og persillesovs To-Go til 129- hver torsdag Bestilles senest på dagen inden kl. 14.00
  • Julebuffet  Den store 239,- eller den lille 169,-  som Take-Away i hele december & januar – Se mere her
  • Juleplatten “To-Go” til 119,- i hele december & januar – Se mere her
  • Juleaften “To-Go” – Lækre helstegte ænder, hjemmelavet rødkål og vores skønne andeskysauce – Se mere her
  • Årets dejlige Nytårsmenu To-Go- Sammensæt selv din menu, så den passer præcis til din aften – Se mere her

SE MERE HERUNDER

I vintersæsonen (oktober – marts) er Restauranten åben:

• Alle dage fra kl. 10.00 – 17.00
  • D. 24/12 fra kl. 10.00 – 12.30
  • D. 31/12 fra kl. 10.00 – 12.30
Restauranten har i sommersæsonen (april til september) åben:
  • Mandag til fredag: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 21, men lukketiden kan blive justeret i forhold til gæster på dagen.
  • Weekends & helligdage: Baren åbner kl. 10:00 og køkkenet kl. 11:00. Køkkenet lukker kl. 18, men lukketiden kan blive justeret i forhold til medlemmer/gæster på dagen.

Lokaliteterne og baren holder åbent efter gæster på dagen.
Restaurant Birdie holder lukket d. 25 & 26. december samt d. 1/1

I tilfælde, hvor der er match eller selskaber, kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere holder køkkenet åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grundet større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten og på restaurantens aktivitetskalender her på siden.

Og husk, du kan altid kontakte os på tlf.: 9155 1558

Events & arrangementer

Vi arrangerer løbende spændende arrangementer på Birdie, som vi adviserer her og på vores Facebookside.
Følg også vores Facebookside her, så er du sikker på ikke at misse vores gode tilbud og spændende arrangementer.

Vi glæder os til at kunne åbne dørene igen og invitere alle vores meget savnede gæster indenfor.
Indtil da – så husk at tage den gode mad med hjem 🙂

Hele december & januar fejres Julen på Birdie – tag den gode mad med hjem
Juleplatten 119,-
Lille Julebuffet 169,-
Stor Julebuffet 239,-

Juleaften – To Go – 24. december

Nytårsmenu To-Go 31. december

Fiske- & Skaldyrsaften
En gourmetaften fuld af lækkerier & delikatesser
Dato kommer snart

Hold dit næste arrangement hos Restaurant Birdie
Du kan sagtens afholde dit selskab hos Restaurant Birdie, også selvom du ikke er medlem af golfklubben eller spiller golf i det hele taget. Book dit arrangement hos os –  januar til december – alle arrangementer er velkomne, og vi leverer naturligvis også selskabsmaden ud-af-huset, så du kan nyde festen hjemme eller i andre rammer.

Se det aktuelle selskabskort her

På glædeligt gensyn
Restaurant Birdie

Firmafrokost
Vi leverer også frokost til virksomheder – vi tilpasser det hele jeres behov, ring og hør om mulighederne på tlf.: 9155 9961

Herunder i kalenderen får du et overblik over restaurantens arrangementer.

Ved større arrangementer kan der være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig meget velkommen.

Er du i tvivl, så ringer du bare til os på tlf.: 9155 9961 – vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Lassen
Forpagter & driftschef
peter@restaurantbirdie.dk
Lene Svendsby

Lene står for køkkenet. Tidligere har hun bl.a. været køkkenchef på Gimle. Lene kommer oprindeligt fra Norge.

Anton Noer

Anton er en del af barteamet og har været i Restaurant Birdie siden april 2019. Anton kommer oprindeligt fra Holland og bor i dag i Roskilde sammen med sin kone, Christina.

Tanja Severin

Tanja er en del af barteamet. Hun bor i Osted og er minimum hos os frem til medio 2021, hvor hun planlægger at starte en uddannelse inden for politiet.

Ariel Toledo

Ariel er vores elev, der er startet i 2020. Han bor i Roskilde sammen med sin kone Stine og deres børn. Ariel kommer oprindeligt fra Cuba, hvor han bl.a. har arbejdet som musiker.

Marica Thorsen

Marica er en del af barteamet. Hun kommer fra Jyllinge og er i gang med sin uddannelse som sygeplejerske.

Josefine Harder

Josefine er en del af barteamet. Hun har været i restauranten siden, Restaurant Birdie startede og var her også hos den tidligere restauratør. Josefine bor i Øm og går til dagligt på gymnasiet.

Yakup Aydin

Indlæser… Indlæser…