Golfens dag – søndag den 28. april 2019 kl. 10-14

2017 tegning Golfens dagAlle er velkomne uanset alder – det gælder både børn og voksne.

Kom og besøg os, når det passer dig mellem kl. 10 og 14. Oplev at slå til en golfbold efter instruktion af klubbens trænere. Få en rundvisning på vores anlæg af en erfaren golfspiller og få information om vores tilbud og prøvemedlemskab til kr. 995 kr. for 11 uger.

Når du har prøvet at træne lidt, måske spillet et enkelt hul og fået en rundvisning, kan du sætte dig ind i klubbens restaurant, hvor der er en let frokost, som Roskilde Golf Klub er værter ved. Her kan du samle dagens indtryk og få en sludder.

Vores samarbejdspartner, Jyske Bank, sponserer et gratis prøvemedlemskab á 995 kr. til den, som er bedst i en lille slagkonkurrence, som vi arrangerer på vores øvebane.

Vi starter nye prøvemedlemshold 6. maj 2019.

Her kan du læse mere om og tilmelde dig som prøvemedlem i Roskilde Golf Klub – du får træning hver uge, kan låne udstyr, får tilknyttet en mentor og kan spille frit på par 3 banen.

Tegningen er lavet af et af vores medlemmer og frivillige i klubben, Jan Hoffmeyer.

Herunder kan du se nogle fotos fra klubben: