Optimisterne

Hvis du har et handicap over 36 og er fuldtidsmedlem, er du velkommen til at spille med Optimisterne.

Formålet er at fremme klublivet for kvindelige medlemmer af Roskilde Golf Klub.

Vi m√łdes hver tirsdag, hvor der tr√¶kkes lod om, hvem der spiller sammen.

I sommerperioden fra 1. april til 30. september har Optimisterne fortrinsret til at reservere alle tider på tirsdage i tidsrummet kl. 9.45 Р11.00.

Muligheden for at booke tid med fortrinsret udl√łber fredag kl. 23.59.

• Starttid 9.45 til 10.07. 18 hullers spillere: Alle, der booker tid i GolfBox inden for dette tidsrum, m√łder senest kl. 9.25 og tr√¶kker lod om spillemakkere
  • Starttid 10.15 til 10.30. 18 hullers spillere: Alle, der booker tid i GolfBox inden for dette tidsrum, m√łder senest kl. 9.55 og tr√¶kker lod om spillemakkere
  • Starttid 10.37 til 11.00. 9 hullers spillere: Alle, der booker tid i GolfBox inden for dette tidsrum, m√łder senest kl. 10.15 og tr√¶kker lod om spillemakkere

Efter runden skrives den samlede score på listerne i mapperne.

Scorerne indberettes samlet efter hver spilledag.

Aktivitetsudvalget arrangerer match den sidste tirsdag i måneden, og lejlighedsvis spil på andre baner.

Vi spiller hele året, men uden reserverede tider fra 1. oktober til 31. marts.

Her er planen for 2021:

• 27. april: Stableford med tre k√łller/jern efter eget valg
  • 25. maj: Surprice
  • 29. Juni: Gunstart p√• bag-ni kl. 8.00. Texas Schramble
  • 27. juli: Stableford fra tee 53
  • 31. august: Flagspil
  • 28. september: Gunstart p√• bag-ni kl. 8.00. Stableford + ekstra bold til holdet

Der er fællesspisning på ovenstående matchdage.

Tilmeldte s√łndag kl. 24.00 bliver automatisk tilmeldt f√¶llesspisningen.

Ved evt. senere tilmelding eller afbud skal man selv give Birdie (Peter) besked på mail (peter@restaurantbirdie.dk), husk at skrive, at du er Optimist.

√ėvrige tirsdage spilles stablefordmatch 9 eller 18 huller.

Husk at! notere dine points i skemaerne.

Sæsonstart 30. marts.

Vi planlægger at arrangere to matchture på udebane: Værebro Golfklub mandag den 14. juni og Ledreborg Palace Golf Club den 19. eller 21. juli.

Vi har fastlagt nogle datoer, hvor vi kan m√łdes p√• andre baner, hvor SGO-kortet kan anvendes. Har du ikke et SGO-kort, kan du selvf√łlgelig ogs√• deltage.

Hvis du vil spille med p√• de fastlagte datoer, skal du selv tilmelde dig i GolfBox og m√łde p√• banen til den tid, du har bestilt. Vi foresl√•r start fra kl. 10 og frem afh√¶ngig af, om der er andre arrangementer p√• banen.

Fastlagte datoer i 2021:

• S√łndag den 18. april: Holb√¶k
  • Fredag den 21. maj: Sor√ł
  • S√łndag den 20. juni: Sydsj√¶lland
  • Fredag den 16. juli: Odsherred
  • S√łndag den 22. august: Frederikssund
  • Fredag den 22. september: Hedeland

Her kan du læse mere om SGO.

Det er naturligvis muligt at lave individuelle aftaler på andre dage og andre baner.

Her finder du billeder fra Optimisternes forskellige arrangementer. Du kan se billederne i stor st√łrrelse, hvis du klikker p√• pilen oven over det f√łrste billede (til h√łjre):

Den sidste tirsdag i m√•neden fra oktober til og med marts m√łdes vi i restaurant Birdie kl. 12.30, og spiser frokost sammen. Der er ikke tilmelding.

De, der har lyst, kan selvf√łlgelig spille en runde golf f√łrst.

Der vil ogs√• v√¶re mulighed for at spille Balut f√łr eller efter frokosten.

√ėvrige aktiviteter i 2021:

• Generalforsamling tirsdag den 16. marts
  • S√¶sonafslutning tirsdag den 12. oktober
  • Julefrokost tirsdag den 7. december

Flagspil er en slagspilsmatch, hvor hver spiller f√•r udleveret et flag, som skal placeres der, hvor bolden ligger, n√•r alle slag er brugt. Summen af banens par + spillerens antal tildelte slag udg√łr de slag, man m√• bruge. Hvis spilleren ikke har anvendt alle sine slag efter 18 huller, angives de resterende slag p√• scorekortet. Vinder er den spiller, der n√•r l√¶ngst.

Hvis man slutter sit spil på en green er det vigtigt, at man på flaget skriver hvor langt man ligger fra hullet. Derefter placeres flaget udenfor green.

Foursome (hulspil)¬†spilles af to par. Hvert par spiller kun √©n bold. Parret v√¶lger f√łr start hvilken af holdets to spillere, der skal sl√• det f√łrste slag p√• de ulige huller (1., 3., 5. osv.) og hvem der skal sl√• det f√łrste slag p√• de lige huller (2., 4., 6. osv.). Efter, at det f√łrste slag p√• hullet er sl√•et, skiftes holdets to spillere til at sl√• til bolden indtil den er i hul.

Hvis man glemmer at skifte spiller, tildeles et strafslag.

Holdets handicap er de to spilleres tildelte slag divideret med 2.

Pointudregning

Holdets slag sammentælles, og det udregnede handicap fratrækkes.

Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig herunder.

Bemærk, at kontingentet er 300 kr. pr. år.

De 300 kr. skal betales på MobilePay Box nr. 3960SD.

Skriv dit navn og dit DGU nummer.

Ja, jeg vil gerne være med hos Optimisterne:

• Skriv dit nummer, fx 38-234

Lisbeth M√łller
Formand for Optimisterne
modesign.lm@gmail.com
Jannie Brandt
Kasserer for Optimisterne
jannie.brandt@hotmail.com
Lisbeth Lyder Jacobsen
Info-ansvarlig og medlem af Optimisternes aktivitetsudvalg
lisbeth_ja@hotmail.com