Greenfeepriser, aftaler og SGO

Alle medlemmer af en dansk eller udenlandsk golfklub kan normalt spille på fremmede golfbaner mod betaling af greenfee. Mange klubber har dog fastsat en handicapgrænse for adgang til deres bane. Det har vi også her i Roskilde Golf Klub, hvor handicapgrænsen på den 18 hullers banen er 34.

Du kan s√łge¬†information om andre klubbers regler for g√¶ster¬†p√• klubbernes hjemmeside. Det kan du¬†fx g√łre via¬†www.golf.dk. Her kan du ogs√• logge ind p√• Golfbox og reservere starttider.

Det er en god ide altid at holde sig orienteret om eventuelle lokale regler i klubben, som du bes√łger. Disse er normalt beskrevet p√• scorekortet samt i klubbens baneguide.

Medbring for en sikkerheds skyld altid dit DGU kort, n√•r du bes√łger en fremmed bane.

Alle rabatordninger er kun for fuldt betalende medlemmer. Flex- og par-3 medlemmer kan derfor ikke benytte sig af disse ordninger.

Bemærk, at vi ved betaling kun modtager betalingskort og Mobile Pay Рvi modtager ikke længere kontanter i sekretariatet. Du kan dog godt betale kontant i restauranten og i Proshoppen.

Priserne herunder gælder for 2020:

18-hullers banen:

• Hverdage: 360 kr.
  • Weekend/helligdage: 410 kr.
  • Weekend/helligdage primetime (kl. 8-10.52): 460 kr.

Juniorer i f√łlgeskab med min.¬†√©n fuldt betalende voksen spiller gratis (betaling er kontant eller dankort). Juniorer, der spiller uden betalende voksen, betaler ¬Ĺ greenfee. Ved rabat p√• voksengreenfee er denne aftale ikke g√¶ldende (og rabatter kan ikke kombineres).

18-hullers vinterbane (ved frost):

• Hverdage¬†150 kr.
  • Weekend/helligdage¬†175 kr.

Juniorer betaler fuld pris på vinterbane.

125 kr. i rabat, hvis du spiller med et medlem

I sommersæsonen får du reduceret greenfee med 125 kr., hvis du spiller sammen med et fuldtidsmedlem af Roskilde Golf Klub. Max 1 gæst pr medlem. Prisen ændres af spilleren på check-in automaten, når tiden bekræftes.

Hvis du har bestilt tid på forhånd, så kan du få udskrevet et scorekort, når du bekræfter din tid på klubbens touchskærm ved indskrivningen ved Proshoppen.

På 18-hullers banen er der en handicapbegrænsning på 34. Du skal kunne vise et gyldigt medlemskort fra en DGU golfklub eller tilsvarende udenlandsk klub.

Bolde og vogne

Der er mulighed for opvarmning p√• vores drivingrange. Der er ikke ekstra betaling for brug af bolde p√• drivingrange. En trolley/golfvogn kan lejes for¬†50 kr.¬†√ėnsker du¬†en el-golfbil, skal du¬†reservere den¬†p√• tlf. 46 37 01 81 (kun √•bent p√• hverdage). Den koster kr. 250.-.

Par 3 banen:

Alle dage 150 kr. (100 kr., hvis du spiller med et medlem).

På par 3 banen er der ingen handicapbegrænsning, og der kræves ikke DGU-kort.

Der er tidsbestilling via GolfBox, men du kan også bestille en tid ved at kontakte sekretariatet. Scorekort til par-3 banen finder du på hylden under printeren ved indskrivningen.

Bemærk, at par 3 banen er lukket for greenfeespillere om vinteren. Det skyldes, at par 3 banen nu er en del af vinterbanen.

Er I en st√łrre gruppe?

Ring til vores sekretariat p√• tlf. 46 37 01 81, hvis I er en st√łrre gruppe, som √łnsker at g√• ud efter hinanden.

Roskilde Golf Klub har i 2020 greenfee aftaler med f√łlgende klubber:

Rabatten er 100 kr. på den til enhver tid gældende greenfee.

Det g√¶lder b√•de, n√•r vi bes√łger de andre baner og n√•r spillere fra disse baner bes√łger os.

Roskilde Golf Klub er med i “SGO”, som st√•r for¬†Super Greenfee Ordning”.

Som deltager i Super Greenfee Ordningen kan du for¬†900 kr. spille frit p√• f√łlgende baner:

Ordningen er åben for fuldtidsmedlemmer og ikke par 3 eller flexmedlemmer.

Du bestiller SGO¬†i sekretariatet. N√•r du spiller hos en af ovenn√¶vnte klubber, skal du blot indskrive dig efter forskrifterne i den SGO klub du bes√łger.

Ordningen gælder alene private runder, og kan ikke benyttes som betaling for deltagelse i turneringer eller Company Days.

Spillere med et SGO kort kan godt¬†skifte klub mellem de ovenn√¶vnte, men der vil v√¶re karensperiode p√•¬†to √•r, hvis man skifter klub og fortsat √łnsker at v√¶re med i SGO ordningen.

Det besluttes fra √•r til √•r, om Roskilde Golf Klub er med i ordningen. Vi er med til udl√łbet af¬†2020. Det bliver senere besluttet, om vi er med i 2021.

Roskilde Golf Klub er sammen med over 100 andre golfklubber i Danmark med i en ordning, der sikrer, at en betalende voksen kan tage op til tre gratis spillende juniorer med sig ud på banen. Der er endda også klubber, der tilbyder gratis greenfee til juniorer uden kravet om en betalende voksen.

På Dansk Golf Unions hjemmesiden kan du se betingelserne for ordningen og se listen over tilmeldte klubber. Læs betingelserne igennem, inden du benytter dig af tilbuddet.

Ordningen gælder frem til 31. december 2020.