Tilbud til nye golfspillere

2016-05 Tre generationer 04Har du aldrig spillet golf, men har lyst til at prøve vores herlige sport, så er du mere end velkommen i Roskilde Golf Klub.

Vi har hvert år et helt særligt introduktionsforløb for helt nye, uprøvede medlemmer.

Roskilde Golf Klub tilbyder et 8 ugers prøvemedlemskab og golfkørekort for kun 995 kr.

I Roskilde Golf Klub lægger vi stor vægt på, at prøvemedlemmer hurtigt skal føle sig hjemme i klubben og forhåbentlig hurtigt blive glade for golfspillet, så I vil fortsætte som ”rigtige” medlemmer. Derfor har prøvemedlemmer samme rettigheder i klubben som alle andre medlemmer – blot må prøvemedlemmer ikke spille på den store 18-hulsbane.

Et prøvemedlemskab omfatter følgende

• Deltagelse i 8 holdtræninger hos klubbens pro’er, inkl. regelundervisning
  • En ”privat” lektion hos vores trænere (du aftaler selv tidspunktet)
  • Deltagelse i slagprøver til DGU golfkørekortet
  • Adgang til regelprøve til DGU golfkørekortet
  • Tilbud om lån af golfudstyr i prøveperioden
  • Gratis træningsbolde på drivingrange
  • Fri adgang til alle øvelsesområder samt til spil på par 3 banen
  • Deltagelse i matcher på par 3 banen
  • Mulighed for at købe personlige lektioner hos trænerne
  • Mentorvejledning i prøveperioden

Hvornår er der undervisning?

Vi starter mandag den 18. maj 2020 og opretter flere træningshold, som får undervisning en gang om ugen, mandag aften samt torsdag formiddag eller aften.

Du får en mentor

Alle prøvemedlemmer bliver knyttet til en mentor, som straks efter start på prøvemedlemsskabet vil tage kontakt og informere om forløbet. Mentoren er et almindeligt medlem, og han/hun vil følge det enkelte prøvemedlem i hele prøveperioden.

Her kan du tilmelde dig som prøvemedlem i Roskilde Golf Klub forår 2020. Du får en bekræftelsesmail, når du har trykket på “Tilmeld” – og for at være endeligt tilmeldt skal du betale de 995 kr.

Betaling kan foregå på tre måder:

• Indsæt pengene på klubbens konto i Jyske Bank, 7417 1003549. Husk at skrive “Prøvemedlem forår 2020” og dit navn, når du overfører pengene
  • Du modtager en regning på mail, som du kan betale via din netbank
  • Du kan betale Mobile Pay eller med Dankort i klubben i sekretariatets åbningstider

Ja, jeg vil gerne være prøvemedlem i Roskilde Golf Klub i foråret 2020:

Program for prøvemedlemmer forår 2020

Her finder du programmet i en velkomstfolder, du kan printe ud.

Der bliver oprettet flere træningshold, som træner mandag eller torsdag. Der er mulighed for at træne mandag kl. 17, 18 eller kl. 19. Torsdag kl. 11, 17 eller 18.
Her er alle datoer:

Mandag den 18. maj og torsdag den 21. maj

• Træning. Vi mødes på driving-rangen (Måtterne ved overdækkede udslagssteder)
  • Introduktion til træningsforløbet. Undervisning i grip, opstilling og sigte

Mandag den 25. maj og torsdag den 28. maj

• Træning. Vi mødes på driving-rangen (Måtterne ved overdækkede udslagssteder)
  • Videre undervisning i grip, opstilling og sigte

Mandag den 1. juni og torsdag den 4. juni

• Introduktion til putting

Mandag den 8. juni og torsdag den 11. juni

• Træning. Vi mødes ved butikken
  • Introduktion til chip (Det lille slag rundt om greenen)

Mandag den 15. juni og torsdag den 18. juni

• Regelaften. Vi mødes ved butikken
  • Undervisning på par 3 banen ved trænerne

Mandag den 22. juni og torsdag den 25. juni

• Bunkerslag

Mandag den 29. juni og torsdag den 2. juli

• Træning. Vi mødes på drivingrange
  • Træning med driver (Driver bruges til de lange huller)

Mandag den 6. juli og torsdag den 9. juli

• Doseringsteknik

Vi håber meget på at kunne arrangere matcher for prøvemedlemmer i de otte uger, programmet varer. Men alt afhænger desværre at den kedelige Corona-situation. Alle får besked, hvis det lykkes at arrangere matcher.

Ekstra træning – gratis

Ekstra træning på nedenstående fem lørdage kl. 12-13. Her har du mulighed for at indhente evt. missede træningslektioner eller få uddybet undervisningen.

Samtidig møder du andre golfspillere på dit niveau. Har du/I lyst til en frokost eller en kop kaffe i klubhuset efter træningen, er det en oplagt mulighed for at udveksle erfaringer o.l.

• Lørdag 6. juni: Putting
  • Lørdag den 13. juni: Chipping
  • Lørdag 27. juni: Bunkerslag
  • Lørdag 4. juli: Doseringsteknik
  • Lørdag 11. juli: Putting

Har du lyst til at fortsætte som medlem i Roskilde Golf Klub, så er du mere end velkommen.

Her kan du melde dig ind – skriv under “Evt. bemærkninger”, at du har været prøvemedlem.

I prøveperioden kan du låne golfudstyr. Udstyret er placeret i skuret ved boldmaskinen. Husk at aflevere det lånte udstyr i rengjort stand. Trænerne medbringer udstyr til de forskellige lektioner.

Det er ikke nødvendigt at investere i specielt tøj/sko. Normalt er det tilstrækkeligt med fritidstøj, som du kan røre dig i, samt et par sko med kraftige, rillede såler.

Du skal købe nogle golfbolde hos træneren. Giv dine bolde et lille mærke med en spritpen, så du kan genkende dem på banen. Boldene fra drivingrangen tilhører klubben, og må kun bruges der.

Overvejer du køb af udstyr, så tag en snak med trænerne inden.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig opbevaring af dit eget golfudstyr i prøveperioden. Du må selv medbringe/låne, hver gang du skal træne eller spille.

Du kan bruge klubbens træningsfaciliteter, så ofte du har tid. Brug de gratis bolde på drivingrangen men egne bolde alle øvrige steder. Husk en lille markering på egne bolde, så du kan skelne dem fra medspillernes.

Du kan træne følgende steder:

• Drivingrange
  • Puttinggreen
  • Træningsområdet med to bunkers, to greens og en mikrobane

Du kan derudover spille på par 3 banen, hvis der er ledigt på hul 1. Læg en bold i boldrenden, hvis der er kø.

Husk at aftale lån af udstyr hos trænerne, hvis du ikke har eget udstyr. Dette gælder specielt, hvis du skal bruge udstyr udenfor træningslektionerne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt vores sekretariat.