Kaninmatch på Store Skjold

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 15 april 2019 indtil 5 august 2024. Det optræder næste gang den 15. april 2024 17:30

• Kategorier: ,
  • Kommende datoer:

Kaninmatcher

I 2024 er der hver mandag kaninmatcher på Skjoldungen (9-hullers banen) med starttid kl. 17.30. Ca. en gang om måneden er kaninmatchen dog flyttet til Store Skjold (18-hullers banen).

Kaninmatcherne er primært for begynder seniorflex og -fuldtidsmedemmer, men alle uanset handicap er velkomne. Kaninmatcherne er nemlig et godt sted at lære andre golfmedlemmer at kende .

De øvede spillere, der deltager i kaninmatchen, er primært med for at hjælpe de nye med råd og vejledning – ikke omkring slag-teknik, men omkring etikette, kutymer og “readygolf”.

Kaninmatcherne starter i midt i april og fortsætter hver mandag indtil udgangen af september.

Du kan finde alle spilledatoer i kalenderen. Startdato i 2024 er 15. april og den sidste er 23. september. Vi spiller dog ikke 2. pinsedag, mandag den 20. maj 2024.

Vi spiller ni huller – og opbakningen er ofte så stor, at hele banen er fyldt med spillere.

Kaninmatcher på Skjoldungen i 2024 er hver mandag fra 22. april til 23. september – dog med følgende undtagelser:

• Kaninmatcherne er ca. en gang om måneden flyttet til Store Skjold – se datoer herunder
  • Mandag den 20. maj 2024 er der på grund af 2. pinsedag ingen kaninmatch

Kaninmatcher på Store Skjold i 2024:

• Mandag den 15. april
  • Mandag den 13. maj
  • Mandag den 17. juni
  • Mandag den 15. juli
  • Mandag den 5. august
  • Mandag den 2. september – afslutnings arrangement

Starttid er hver mandag kl. 17.30 – med mødetid og afhentning af scorekort en halv time før.

Der er gunstart over ni huller hver mandag – det vil sige, at alle spillere starter samtidig på forskellige huller på den bane, vi spiller den pågældende dag.

Du kan være med, så snart du har bestået “Golfkørekortet”. Og du skal som være meldt ind i klubben som fuldtids- eller seniorflexmedlem.

Det koster 20 kroner at være med til kaninmatchen. Dog kommer prisen for at være med til afslutning senere.

Tilmelding på forhånd

Har du lyst til at være med, så skal du tilmelde dig senest kl. 12 på dagen. Du tilmelder dig ved at logge på GolfBox (se login-boksen på forsiden). Her finder du “Klubturnering” nederst i menuen til venstre. Find datoen med den kaninmatch, du vil spille og klik på den for at tilmelde dig. Du bliver samtidig bedt om at betale 20 kr. med dit Dankort. Tilmeldingen er bindende, forstået på den måde, at du ikke får pengene tilbage ved afbud.

Du modtager mandag eftermiddag en mail fra sekretariatet, om hvilket hul du skal starte på og hvem dine medspillere er.

Hent scorekort i matchrummet

Når du ankommer til klubben, skal du melde dig til matchlederne i klubhuset og få udleveret dit scorekort, som er udskrevet og udfyldt. Matchlederne sidder i matchrummet – med adgang fra den terrasse, der har udsigt mod hul 1 både på Store Skjold og Skjoldungen. Herefter går du i god tid til det hul, du skal starte på, så du er klar til at slå ud.

På Skjoldungen spiller vi alle fra tee 30 og på Store Skjold fra tee 50 – og vi spiller normalt stableford.

Efter spillet mødes vi ved klubhuset, hvor vi uddeler præmier til dagens bedste/heldigste. Restauant Birdie serverer normalt dagens ret, som man kan vælge at indtage efter spillet. Bestil gerne inden spillet.

Mandag den 2. september 2024 er der afslutningsmatch, hvor der er fællesspisning for alle bagefter, inklusive hygge og uddeling af præmier for dagen og hele sæsonen (årets kanin).

Som ny er du meget velkommen uanset handicap.

Du skal bare tilmelde dig på forhånd – senest kl. 12 på dagen. Se mere info i fanen “Info”.

Eneste betingelse for deltagelse er, at du har bestået “Golfkørekortet” og at du er fuldtids- eller seniorfleksmedlem.

Henning Doktor
Formand for kaninudvalget