Meld dig ind

Her kan du blive medlem af Roskilde Golf Klub. Udfyld og send formularen, så opretter vi dig som medlem og sender dig en mail retur med, hvordan du betaler. Du får også et medlemsnummer og en kode til GolfBox. Vi bruger GolfBox til at booke tider på 18 hullers banen og i visse tilfælde også ved tilmeldinger til arrangementer.  Du får en mail retur, så snart sekretariatet er klar med oplysningerne. Uden for ferie og weekender går der normalt 1-2 dage.

Her kan du læse mere om kontingenter og forskellen på de enkelte medlemstyper.

For at leve op til kravene om persondatabeskyttelse har Roskilde Golf Klub udarbejdet en ”Privatlivspolitik”. Denne politik beskriver bl.a. hvilke data klubben har om dig som medlem, hvorfor, og hvad de bruges. Den kan du læse her, inden du melder dig ind. 

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af Roskilde Golf Klub:

 

Bemærk, at der med virkning fra 7. september 2023 er venteliste til at blive fuldtidsmedlem som senior og ungsenior. Du kan dog stadig blive senior flex og greenfee flex medlem og når der sandsynligvis i januar 2024 bliver optaget medlemmer fra ventelisten, er det nuværende senior flex og greenfee flex medlemmer, der har førsteret, hvis de ønsker at blive fuldtidsmedlemmer. Der er ingen begrænsninger på mikroer og juniorer.

Indmeldelse

  • Hvis du har et handicap skal du kunne dokumentere det via din tidligere klub.
  • DD slash MM slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.