2016 generalforsamling

Klik her for at se det officielle referat fra den ordinære generalforsamling marts 2016.

Herunder kan du læse det journalistiske referat fra generalforsamlingen 2016:

2016-03 RGK Generalforsamling 4Rolig generalforsamling ‚Äď den gode stemning er tilbage

Der er godt styr p√• √łkonomien, banen bliver bedre og bedre og den gode stemning er langsomt men sikkert ved at vende tilbage i klubben.

Det er m√•ske store ord, men alligevel en af konklusionerne fra √•rets generalforsamling, som blev afviklet torsdag aften den 31. marts p√• Lyngh√łjskolen i Svogerslev med 132 fremm√łdte.

Bestyrelsen har i l√łbet af √•ret arbejdet med d√łnningerne fra de seneste √•r, hvor stemningen i klubben til tider har v√¶ret meget lav. Formand Kim M√łller Behrend, der blev valgt sidste √•r, tog tyren ved hornene og fortalte direkte om de udfordringer, der har v√¶ret.

– Vi havde en speciel situation sidste √•r, hvor vores klubber i klubben isolerede sig, og hvor fraktioner i form af underbestyrelser skabte l√łse rygter, der var ren gift for vores dejlige klub. Det var derfor med en vis b√¶ven i kroppen, at jeg efter sidste √•rs generalforsamling bev√¶gede mig ud i klubben som nyvalgt formand, men jeg m√• sige, at den frygt var ubegrundet. Overalt er jeg blevet modtaget med smil, og det skal I have tak for, sagde Kim M√łller Behrend i sin mundtlige beretning.

2016-03 RGK Generalforsamling 3Lav tilfredshed stiger forhåbentlig
Bestyrelsen har p√• baggrund af udfordringerne haft rigtig meget at se til i det forl√łbne √•r, men der er sat mange skibe i s√łen for at skabe et fornyet, godt liv i klubben, b√•de for medlemmer og for g√¶ster.

H√•bet er, at √•rets medlemsunders√łgelser giver et noget andet billede af klubben, end det de tilsvarende unders√łgelser viste sidste √•r. Ud af 130 unders√łgte klubber l√• Roskilde Golf Klub meget lavt i tilfredshed. Gennemsnittet for alle klubber var en tilfredshed p√• 52 ud af 100. I Roskilde l√• vi p√• 24. Senere i √•r bliver medlemmerne spurgt endnu en gang, og h√•bet er en klar forbedring.

Det skal en ny leder blandt andet være med til at sikre, og netop på generalforsamlingen blev det offentliggjort, at bestyrelsen har ansat 60-årige Anders Schnack som daglig leder. Anders starter 1. maj.

Læs nyheden om den nye daglige leder.

Driving range og ny par 3 bane tager tid
Bestyrelsens √łvrige fem medlemmer fortalte p√• skift lidt om deres ansvarsomr√•der. Generelt g√•r det godt, men der var ogs√• en enkelt m√łgsag, nemlig et overd√¶kket omr√•de p√• driving range. Her har klubben f√•et afslag fra Roskilde Kommune, s√• bestyrelsen m√• nu forfra med en fornyet ans√łgning i h√•b om at f√• ja til et revideret projekt.

En anden ting, der tager tid, er udviklingen af klubbens par 3 bane. Her er der ellers fortsat store planer om en stor udvidelse i samarbejde med Roskilde Tekniske Skole Vilvorde og deres greenkeeperuddannelse. Der er mange papirer, lokalplan og samarbejdsaftaler, der skal skrives, men m√•let er, at der i 2018 kommer f√łrste version af en ny par 3 bane p√• et st√łrre areal, der st√łder op til den nuv√¶rende par 3 bane. Planen er at freml√¶gge et projekt med √łkonomi p√• ved n√¶ste √•rs generalforsamling.

Betaling ved venskabsmatcher
Henning Mikkelsen fra Seniorgolf stillede sp√łrgsm√•l omkring bestyrelsens beslutning om fremover at bede om betaling fra spillere i forbindelse med venskabsmatcher ‚Äď en beslutning han og seniorgolferne ikke var enige i og som har betydet, at disse matcher nu er forsvundet. Tidligere har det v√¶ret gratis for andre at spille p√• banen i forbindelse med disse matcher.

Formanden svarede, at en gennemgang havde vist, at nogle grupperinger i klubben opkrævede fuld betaling, mens andre fik tilskud og i nogle tilfælde også maden betalt.

– Det koster at spille en runde p√• banen, og hvis ikke turneringen er √•ben for alle, s√• er det bestyrelsens holdning, at alle andre medlemmer ikke skal v√¶re med til at betale for, at nogen kan spille gratis, sagde Kim M√łller Behrend.

Genvalg
Et medlem havde stillet forslag om nedsat kontingent for medlemmer over 75 år. Forslagsstilleren var ikke selv til stede, og forslaget blev nedstemt, da kun 14 stemte for.

Vedtægterne blev moderniseret en smule, og der var genvalg over hele linjen til både bestyrelsesmedlemmerne Torben Madsen, Michael Donstrup og Brian Harder og til suppleanterne Freddy Falk og Ole Filtenborg.

2016-03 RGK Generalforsamling 6√Örets ildsj√¶l blev Hans M√łllegaard for hans store arbejde for handicapgolf i Roskilde Golf Klub.

Her kan du læse motivationen for at vælge Hans som årets ildsjæl.