Ny mikro eller junior

2016-08 juniorer spil 12Roskilde Golf Klub har en mikro- og juniorafdeling med flere end 50 spillere, og vi er altid glade for at udvide med nye.

Man kan starte som ‚ÄĚmikro‚ÄĚ fra 5 til 9 √•r, og som ‚ÄĚjunior‚ÄĚ fra 10 til 18 √•r. Der er ingen krav om, at man har spillet golf f√łr. I Roskilde Golf Klub er der et ungdomsudvalg, der laver sjove aktiviteter for mikro- og juniorspillere, og samtidig hj√¶lper pro-shoppens medarbejdere gerne nye spillere i gang. Vi skal f√łrst og fremmest have det sjovt og l√¶re spillet.

Den bedste m√•de at komme i gang p√•, er ved at kontakte klubbens sekretariat og efterf√łlgende aftale et m√łde med proshoppen. Det er klubbens pro (pro = tr√¶ner), der vurderer p√• hvilket hold og spilniveau man som ny spiller starter.

Her melder du dig ind.

Træningssæsonen er fra april til september (man er altid velkommen til at henvende sig, også selv om det er senere end april).

Kig ogs√•¬†i menuen¬†‚ÄĚaktiviteter‚ÄĚ og ‚ÄĚungdom‚ÄĚ her p√• hjemmesiden. Her finder du flere oplysninger om de mange tilbud, der er til mikro‚Äôer og juniorer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Med ungdommelig golfhilsen
Ungdomsudvalget