Greenfeepriser, aftaler og SGO

Alle medlemmer af en dansk eller udenlandsk golfklub kan normalt spille på fremmede golfbaner mod betaling af greenfee. Mange klubber har dog fastsat en handicapgrænse for adgang til deres bane. Det har vi også her i Roskilde Golf Klub, hvor handicapgrænsen på den 18 hullers banen er 36.

Du kan s√łge¬†information om andre klubbers regler for g√¶ster¬†p√• klubbernes hjemmeside. Det kan du¬†fx g√łre via¬†www.golf.dk. Her kan du ogs√• logge ind p√• Golfbox og reservere starttider.

Det er en god ide altid at holde sig orienteret om eventuelle lokale regler i klubben, som du bes√łger. Disse er normalt beskrevet p√• scorekortet samt i klubbens baneguide.

Medbring for en sikkerheds skyld altid dit DGU kort, n√•r du bes√łger en fremmed bane.

Alle rabatordninger er kun for fuldt betalende medlemmer. Fleksmedlemmer kan derfor ikke benytte sig af disse ordninger.

Bemærk, at vi ved betaling kun modtager betalingskort og Mobile Pay Рvi modtager ikke længere kontanter i sekretariatet. Du kan dog godt betale kontant i restauranten og i Proshoppen.

Priserne herunder gælder for 2022:

Store Skjold – 18-hullers banen:

• Hverdage: 360 kr.
  • Weekend/helligdage: 410 kr.
  • Weekend/helligdage primetime (kl. 8-10.52): 460 kr.

Der er en handicapbegrænsning for gæster på 36.

Juniorer i f√łlgeskab med min.¬†√©n fuldt betalende voksen spiller gratis (betaling er kontant eller dankort). Juniorer, der spiller uden betalende voksen, betaler ¬Ĺ greenfee. Ved rabat p√• voksengreenfee er denne aftale ikke g√¶ldende (og rabatter kan ikke kombineres).

Der er rabat på 125 kr, hvis du spiller med et medlem af Roskilde Golf Klub Рdog kun en rabat pr. medlem. Hvis et medlem spiller med to gæster, er det altså kun den ene gæst, der får rabat. På klubbens touchskærm trækker du de 125 kr. fra, når du tjekker ind og betaler.

Skjoldungen – 9-hullers banen

• Alle dage 180 kr. (ingen rabatter)

Du skal have et DGU-kort for at spille på banen Рdet er altså ikke en pay&play bane.

Bemærk, at Skjoldungen er lukket om vinteren. Det skyldes, at banen på den tid af året er en del af vinterbanen.

18-hullers vinterbane

• Alle dage: 200 kr.

Juniorer betaler fuld pris på vinterbanen.

Der er rabat på 50 kr, hvis du spiller med et medlem af Roskilde Golf Klub Рdog kun en rabat pr. medlem. Hvis et medlem spiller med to gæster, er det altså kun den ene gæst, der får rabat.

Er I en st√łrre gruppe?

Ring til vores sekretariat p√• tlf. 46 37 01 81, hvis I er en st√łrre gruppe, som √łnsker at g√• ud efter hinanden.

Bolde og vogne

Der er mulighed for opvarmning p√• vores drivingrange. Der er ikke ekstra betaling for brug af bolde p√• drivingrange. En trolley/golfvogn kan lejes for 50 kr. √ėnsker du en el-golfbil, skal du reservere den p√• tlf. 46 37 01 81 (kun √•bent p√• hverdage). Den koster kr. 250 kr.

Roskilde Golf Klub har i 2022 greenfee aftaler med f√łlgende klubber:

Rabatten er 100 kr. på den til enhver tid gældende greenfee.

Det g√¶lder b√•de, n√•r vi bes√łger de andre baner og n√•r spillere fra disse baner bes√łger os.

Roskilde Golf Klub er med i “SGO”, som st√•r for¬†Super Greenfee Ordning”.

Som deltager i Super Greenfee Ordningen kan du for 995 kr. spille frit p√• f√łlgende baner:

Der er frit spil på banerne i ni måneder pr. år Рfra 1. marts til 30. november.

Ordningen er åben for fuldtidsmedlemmer og ikke par 3 eller flexmedlemmer.

Du bestiller SGO¬†i sekretariatet. N√•r du spiller hos en af ovenn√¶vnte klubber, skal du blot indskrive dig efter forskrifterne i den SGO klub du bes√łger.

Ordningen gælder alene private runder, og kan ikke benyttes som betaling for deltagelse i turneringer eller Company Days.

Spillere med et SGO kort kan godt¬†skifte klub mellem de ovenn√¶vnte, men der vil v√¶re karensperiode p√•¬†to √•r, hvis man skifter klub og fortsat √łnsker at v√¶re med i SGO ordningen.

SGO ordningen er en fast aftale, der dog kan komme til forhandling, hvis en eller flere af klubberne √łnsker det. Det betyder, at ordningen i teorien kun er sikret et √•r ad gangen, men i praksis har SGO-ordningen fungeret i mange √•r.

Er du medlem af SGO-ordningen, s√• forts√¶tter det medlemskab fra √•r til √•r uden at du skal tilmelde dig fra √•r til √•r. √ėnsker du at melde fra, s√• skal du give sekretariatet besked senest 30. november.

Roskilde Golf Klub er sammen med over 100 andre golfklubber i Danmark med i en ordning, der sikrer, at en betalende voksen kan tage op til tre gratis spillende juniorer med sig ud på banen. Der er endda også klubber, der tilbyder gratis greenfee til juniorer uden kravet om en betalende voksen.

På Dansk Golf Unions hjemmesiden kan du se betingelserne for ordningen og se listen over tilmeldte klubber. Læs betingelserne igennem, inden du benytter dig af tilbuddet.

Ordningen gælder frem til 31. december 2022.