Kaninmatcher

2017-06 RGK kaninmatch 1Hver mandag fra kl. 17 (m√łdetid ml. kl. 16 og 16.30) er 18 hullers banen reserveret til klubbens begynder fuldtids-¬†og semiflexmedlemmer¬†– dog gerne suppleret af mere rutinerede medlemmer, som kan assistere begynderne med r√•d og vejledning.

Kaninmatcherne starter i midt i april og fortsætter hver mandag indtil udgangen af september.

Du kan finde alle spilledatoer i kalenderen.

Vi spiller ni huller Рog opbakningen er ofte så stor, at hele banen er fyldt med spillere.

Du kan v√¶re med, s√• snart du har best√•et “Golfk√łrekortet”. Og du skal som n√¶vnt v√¶re meldt ind i klubben som fuldtids- eller semiflexmedlem.

Det koster 20 kroner at være med til kaninmatchen.

Tilmelding på forhånd

Har du lyst til at v√¶re med, s√• skal du tilmelde dig senest kl. 12 p√• dagen. Du tilmelder dig ved at logge p√• GolfBox (se login-boksen p√• forsiden). Her finder du “Klubturnering” nederst i menuen til venstre. Find datoen med den kaninmatch, du vil spille og klik p√• den for at tilmelde dig. Du bliver samtidig bedst om at betale 20 kr. med dit Dankort. Tilmeldingen er bindende, forst√•et p√• den m√•de, at du ikke f√•r pengene tilbage ved afbud.

M√łd herefter op p√• dagen senest kl. 16.30 og fort√¶l matchlederne, at du er kommet.

Kaninudvalget fordeler og offentligg√łr grupperne kl. 17 ved en f√¶lles samling ud for klubhuset til h√łjre for hul 1 p√• par 3 banen.

Når det opråbte hold er samlet, går alle til det teested, hvor de skal begynde Рog matchen starter.

Efter spillet m√łdes vi i klubhuset, hvor vi uddeler pr√¶mier til dagens bedste/heldigste.

Restaurant Birdie har hver mandag en anretning klar til nedsat pris kun for matchdeltagerne og satser på at tænde op i grillen en gang om måneden.

2017-06 RGK Rough og aa - Morten SkytteSom ny er du meget velkommen uanset handicap.

Du skal bare tilmelde dig p√• forh√•nd – senest kl. 12 p√• dagen. Se mere info i fanen “Info”.

Eneste betingelse for deltagelse er, at du har best√•et “Golfk√łrekortet” og at du er fuldtids- eller semiflexmedlem.

Er du semiflexmedlem, så tæller kaninmatchen ikke som en af de fem gange, du kan spille på den store bane.

Henning Doktor
Formand for kaninudvalget