50-års jubilæum i 2023

Roskilde Golf Klub fylder 50 år i 2023. Det fejrer vi med flere arrangementer – først og fremmest:

 1. En jubilæumsreception i klubhuset mandag den 3. april 2023 kl. 13-17
 2. En jubilæumsfest lørdag den 15. april 2023
 3. Udgivelse af et jubilæumsskrift i april 2023

Der er også arrangeret en udlandstur i november 2023. Her på siden kan du se mere information om arrangementerne.  Siden vil løbende blive opdateret, så snart der er mere at fortælle eller der kommer nye aktiviteter til.

 

 

Den 3. april 1973 blev der holdt stiftende generalforsamling i Roskilde Golf Klub.

Denne dato 50 år senere holder klubben derfor en stor reception, hvor alle er velkomne – også tidligere medlemmer, ikke mindst dem, der gennem årene har været med til at drive klubben som frivillige. Klubbens nuværende og tidligere ansatte greenkeepere, trænere, forpagtere og sekretariatsmedarbejdere er også meget velkomne. Spred gerne budskabet.

Programmet for receptionen er ikke helt klar endnu, men alle kan komme i tidsrummet:

Mandag den 3. april 2023 kl. 13-17

 

Klubben serverer lidt let at spise og drikke, der bliver holdt lidt taler, jubilæumsbogen udkommer og ikke mindst bliver der muligt at hilse på golfvenner – nogle nye, andre gamle – men alle med en passion for Roskilde Golf Klub.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der bliver stor fest

lørdag den 15. april 2023

i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.

Det bliver en aften med en festlig tre-retters menu, taler og underholdning – og et fem mands orkester, der spiller op til dans.

Alle medlemmer kan deltage – vi håber på 3-500 tilmeldinger.

Prisen er 475 kr. pr. person – og herudover giver klubben også et pænt tilskud, så det kan blive et brag af en fest.

Prisen er inklusiv velkomstdrink. Øvrige drikkevarer kan købes på stedet.

Spred budskabet – snak med dine golfvenner og tænk over, om I har ønske om at sidde ved samme bord. Der bliver nemlig lavet en bordplan, hvor det er muligt at ønske at sidde sammen i små og store grupper.

Kender du tidligere medlemmer, der af forskellige årsager ikke spiller mere, men hvor Roskilde Golf Klub har været en stor del af deres liv, så er de også velkomne til at deltage.

Det er muligt at tilmelde sig med og uden et GolfBox-login. På den måde kan partnere, der ikke spiller golf, nemlig også være med. Alle skal tilmelde sig og betale individuelt.

Billedet er fra 25-års jubilæumsfesten i 1998.

PS: Vi har også undersøgt muligheden for at holde festen i et stort telt hos os selv i klubben, men det viste sig desværre at blive en løsning, der ville gøre prisen pr. person endnu højere og derfor bliver festen holdt i Roskilde Kongrescenter. Vores store reception, mandag den 3. april 2023 kl. 13-17, holder vi i klubben.

 

 

Her er der tilmelding til jubilæumsfesten lørdag den 15. april 2023 i Roskilde Kongrescenter.

 

Alle skal tilmelde sig enkeltvis – det gælder også ikke-medlemmer, der fx er partnere til et medlem og som derfor ikke har et DGU-nummer.

Du kan ændre din tilmelding indtil 31. januar 2023 – herefter er tilmelding bindende.

Det er muligt at ønske at sidde sammen i bestemte grupperinger, fx med andre golfvenner, parvis i grupper, ægtepar sammen og lignende. Jer, der vil sidde sammen, skal aftale et bestemt navn til jeres gruppe – og så er det det navn, I alle sammen udfylder, når I tilmelder jer (stav det meget gerne på samme måde).  Dette gælder også, hvis et ægtepar melder sig, fx hr. og fru Hansen. Så skal I fx skrive “Hansen” som gruppe – og så bliver i sammen placeret på et bord.

Man kan sagtens melde sig enkeltvis – når bordplanen bliver lavet, bliver der sørget for, at alle kommer til at sidde sammen med masser af glade golfspillere.

Herunder er der link til tilmelding og betaling i GolfBox.

 • Medlemmer logger sig på ved at klikke på “Dansk Golf Union” under “Vælg den union, du tilhører” – er formentlig sat som standard
 • Ikke-medlemmer vælger “Anden union / manuel tilmelding” i bunden

Herfra kommer man ind til tilmeldingssiden og bagefter til betaling. Bemærk, at der også kommer to felter, du kan udfylde:

 1. Skriv navnet på den gruppe, du har aftalt at sidde sammen med (hvis I har det)
 2. Skriv, hvis du har allergi for et eller andet, er vegetar eller lignende – eller har andre bemærkninger

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig til jubilæumsfesten:

Har du problemer med tilmelding, så kontakt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I GolfBox kan du hele tiden holde øje med, hvem der er tilmeldt. Her på siden bliver der ca. en gang om ugen også offentliggjort en liste over tilmeldte – denne liste indeholder også gruppenavne – altså man kan se, hvilke grupper der er oprettet og hvem der har tilmeldt sig disse. Det kan man nemlig ikke i GolfBox – ligesom deltagere uden DGU-nummer (fx partnere eller tidligere medlemmer) ikke kan se listen i GolfBox.

Hvordan blev klubben oprettet, hvem er de mange, der har drevet klubben gennem gode og svære år, hvordan har banen udviklet sig og hvad har været de vigtigste begivenheder år for år siden 1973?

Det kan du få svar på i Roskilde Golf Klubs 50-års jubilæumsbog, der udkommer i april 2023 – sandsynligvis i forbindelse med klubbens jubilæumsreception den 3. april.

Bogen bliver omfattende og på samme tid både let læselig med mange artikler og fotos men også et opslagsværk for fremtidige generationer i klubben. Her får du en fyldig gennemgang af klubbens historie og vi håber, at mange medlemmer har lyst til at eje et eksemplar af bogen.

Mange af klubbens nuværende og tidligere medlemmer har bidraget til bogen, der også indeholder en del interviews.

Journalist Henrik Overgaard Pedersen er redaktør af jubilæumsskriftet – støttet af Henning Jensen og Freddy Brix.

Her kan du bestille bogen:

 • Medlemmer logger sig på ved at klikke på “Dansk Golf Union” under “Vælg den union, du tilhører” – er formentlig sat som standard
 • Ikke-medlemmer vælger “Anden union / manuel tilmelding” i bunden

Bogen kan købes af både medlemmer, tidligere medlemmer og andre med interesse i klubbens historie.

Efter nytår 2022 stiger priserne med 25 kr. frem til og med midt i februar, hvor der bliver taget stilling til, hvor mange eksemplarer, der skal trykkes.

 

Herunder kan du se nogle historiske fotos, der kommer med i bogen:

Udlandstur med klubben i november 2023 – skal du med?

Når Roskilde Golf Klub i 2023 fylder 50 år, bliver der stor fest for alle i klubben i april. Men der bliver også noget at glæde sig til i efteråret.

I november 2023 bliver der nemlig arrangeret en udlandstur med golf på programmet til den lille ø, Porto Santo – tæt på Madeira.

Her er der plads til 100 golfspillere + 20 ekstra pladser fx til familiemedlemmer, der ikke spiller golf. Det er ikke en træningstur, men en ryste-sammen-tur med mulighed for masser af golf.

Tilmelding starter via Roskilde Golf Klubs hjemmeside mandag den 24. oktober 2022 kl. 14. Der er lavet en særlig pris til Roskilde Golf Klubs medlemmer – og tilmelding starter derfor nu, inden flyrejsen bliver åbnet op for alle andre.

”Porto Santo er en lille ø uden de store turistattraktioner, men det er et hyggeligt sted og i prisen er inkluderet golf, fly med bagage og golfbags, transfer, hotel med alle måltider og lokale drikkevarer. Turen kan ikke sammenlignes med proshoppens årlige ture, som er inklusive træning, flottere hoteller og baner, men golfbanen på Puerto Santo kan alligevel noget særligt,” fortæller Henrik Overgaard Pedersen fra sekretariatet, der har taget initiativet til turen og som står for koordineringen med FolkeFerie.dk, der står for selve rejsen.

Kommer vi over 50 deltagere, er protræner Lasse Frølich også med på turen som organisator og rejseguide – men der bliver altså ikke træning på turen i normal forstand.

 

Social tur

”Vi skal hygge os, spille golf, bade, slappe af, cykle, vandre og nyde livet og hinanden. Og jeg håber, at mange forskellige typer medlemmer har lyst til at tage med. Der er plads til både rutinerede og nye spillere, fuldtids- og fleksmedlemmer, unge, midaldrende og ældre. Formelt er der en handicapgrænse på ca. 48, men vi kan godt rumme enkelte med højere handicap – under samme forudsætninger som på vores egen bane. Vi skal alle sikre et godt flow, så spillet glider i et fint tempo,” siger Henrik og tilføjer:

”Vi har ikke planlagt turen helt i detaljer endnu, men det bliver noget med, at vi både på og uden for golfbanen blander os, så vi lærer andre at kende. Det er en social tur.”

”18-huls banen har flere huller med en spektakulær udsigt og med forskellig sværhedsgrad, fx kløfter). Greens er fine, men i forhold til fairways skal I ikke forvente en mesterskabsbane. Det kan være nødvendigt at lægge op. Jeg har selv været på øen og spillet golf og jeg ved, at flere andre klubmedlemmer også har prøvet turen. Den kan klart anbefales, men banen kan lide lidt under rigtig mange runder og for lidt regn i perioder. Det er vigtigt for mig at sige dette, så forventningerne er afstemt på forhånd,” fortæller Henrik.

Der er i øvrigt også en lille par 3 bane på anlægget.

 

Rejsens indhold og pris

Her kommer der lidt om pris og hvad turen indeholder:

Afrejse: Søndag den 5. november 2023 kl. 7.15 fra Københavns Lufthavn, Kastrup.

Hjemrejse: Ankomst i København søndag den 12. november 2023 kl. 17.40.

Pris pr. person for overnatning i dobbeltværelse: 6.659 kr.

Pris pr. person for overnatning i enkeltværelse: 7.559 kr.

Priserne er ens for både golfspillere og ikke-golfspillere.

I prisen er følgende inkluderet:

 • Flyrejse t/r
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • 23 kg bagage (1 stk) + 8 kg håndbagage
 • Golfbag max 15 kg (I skal selv have en rejsetaske)
 • Mad på fly t/r
 • All inclusive på hotellet (morgenmad, frokost, eftermiddagssnacks, aftensmad, kaffe, the og lokale mærker fadøl, vin, sodavand, gin, vodka, whisky, likør samt dagens cocktail (kl. 10-23)
 • Gratis ubegrænset adgang til golfbanen
 • Gratis vandreudflugt
 • Gratis leje af cykler
 • Gratis adgang til spa
 • Gratis adgang til tennisanlæg (også padel)

Der er under 10 minutters transport i bus/bil mellem hotel og golfbane. Hotellet kører med busser på udvalgte tidspunkter. Det er dog ikke altid, disse tidspunkter passer med alle teetider, så det kan være nødvendigt selv at betale for en taxa. Taxaturen koster ca. 10 euro.

I golfklubben er det muligt at købe mad og drikke fx til frokost, hvis man ikke når tilbage til hotellet. Her er øvrige priser i klubben:

 • Rangebolde i en uge: 35 euro
 • Trolley (golf-trækvogn): 6 euro pr. dag
 • El-trolley: 25 euro pr. dag
 • Buggy: 45 euro pr. dag
 • Opbevaring af golfudstyr i klubben med rengøring: 30 euro pr. uge

 

Hotel og restauranter

Der er mulighed for – for egen regning – at spise på andre af øens restauranter, hvis man vil prøve noget andet end hotellets aftenmenu en eller flere dage. Flere af restauranterne tilbyder kørsel til og fra hotellet. FolkeFerie.dk’s guider vil informere om dette, når vi ankommer.

Vi bliver indkvarteret på Hotel Vila Baleira – et hotel i op til otte etager beliggende tæt på stranden. Nogle af værelserne er med skrå havudsigt. Normalt er prisen for udsigtsværelserne højere, men i klubturen er prisen den samme – til gengæld er det tilfældigt, hvem der bliver placeret hvor.

Der ligger en vej mellem hotel og strand, men der går en hyggelig tunnel under vejen direkte fra nederste etage på hotellet med adgang til strand, poolområde, spahus og snackbar. Pools er ikke opvarmet. Havvandet er friskt men varmt nok at bade i – ved specielle vindforhold kan der dog være kraftige bølger, så badning er på helt eget ansvar. Både langs vandet og øvrige steder på øen er der mulighed for gode vandreture.

Har du spørgsmål til turen, så kontakt Henrik – se kontaktoplysninger under webmaster på hjemmesiden.
https://roskildegolfklub.dk/kontakt/webmaster/

Tilmelding starter her via hjemmesiden mandag den 24. oktober 2022 kl. 14.

Læs mere:

Herunder kan du se fotos fra Porto Santo – de fleste er taget fra FolkeFerie.dk’s hjemmeside, men der er også et privatfoto:

 

Her tilmelder du dig til Porto Santo turen med Roskilde Golf Klub og FolkeFerie.dk i november 2023:

I kan tilmelde jer to, der skal bo på samme værelse via samme formular. Den, der står først, er den, der modtager regningen.

Der er plads til 100 spillere med golfbag på flyet og op til 20 spillere, der ikke har golfbag med. Blandt de 100 skal vi også have nogle RoGK-rejseguider (som endnu ikke er udpeget) med, og dem skal der naturligvis være plads til. Når/hvis vi nærmer os de 100 er det derfor med forbehold, at de sidste tilmeldinger kommer med. Tilmeldingen er først endelig, når der kommer billetter fra FolkeFerie.dk.

Betaling

Et depositum på 1500 kr. pr person skal betales otte dage efter modtagelsen af billetten. Resten af beløbet skal betales 60 dage inden afrejse.

Det er FolkeFerie.dk, der sender billetter og opkrævning. Dette sker i løbet af efteråret 2023.

I formularen herunder er der mulighed for at tegne en afbestillingsforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom før rejsens start. Den koster 300 kr. pr. person, som betales samtidig med depositum.

Kontakt til FolkeFerie.dk

Vores kontaktperson er Hanne Mouritzen, der træffes på . Telefonnummeret til FolkeFerie er 70301090. Her kan Hannes kolleger svare på generelle spørgsmål.

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig til Roskilde Golf Klubs udenlandstur i 2023 – du får en bekræftelse på mail (se evt. i dit spamfilter, hvis mailen ikke kommer frem efter ca. 5 minutter):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

30. november 2022: Der er kun én plads med golfbag tilbage. Er I et par, hvor kun den ene spiller golf, er der to pladser, men altså kun én plads, hvor man kan få golfsættet med. På nedenstående liste over tilmeldte er Ole Schmidt næstsidste tilmeldte. Er der kommet en tilmelding efter Ole Schmidt, er der derfor udsolgt

 

 • Hvis du har valgt dobbeltværelse, skal du her udfylde navn på din medrejsende.
  Pengene skal betales sammen med depositum for rejsen.
 • Her kan du skrive dit/jeres navne uden evt. mellemnavne, så alle på hjemmesiden kan følge med i, hvem der er tilmeldt turen.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

 

Tilmeldte

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Bemærk, at du først er endeligt tilmeldt, når der er kommet billetter til dig på din mail fra Dansk Folkeferie og der er betalt depositum.

Bemærk også, at når vi nærmer os 100, så er de sidste tilmeldinger med forbehold, da der skal være plads til dem, der skal være rejseguider + deres evt. partnere.

Skriv dit/jeres navne (de bliver vist under tilmeldinger på hjemmesiden)
Arne Beyer
Ole Schmidt
Klaus Nielsen
Yvonne
Jens Ole Jensen
Tage Jørgensen
Søren Klok
Lasse Frølich
Kai Sørensen Susanne Sørensen
Helle Buch & Michael Steffens
Annette Carlsson og Jan Eriksen
Per Holt Carlsen
Erik Lyby
Merete Madsen & Per Rants
Jan Dalsgård/Pia Jørgensen
Thorkil Jessen
Ole Bæk Rasmussen
Jesper Wedersøe
Per & Lise Aaberg
Kim Hansen
Karsten og Gitte Reitov
Ole Dahl & Berit Brinell
Hanne Christine Pedersen og Claus Meisner Pedersen
Steen Øgaard Dahl og Gunvor Jensen
Birgitte og Erik Nielsen
Erik Magtengaard og Else B Pedersen
Hr og Fru Anket Hørsman
Kim Birch Pedersen
Klaus og Dorte Truesen
Merete og Klavs Koefoed
Henning Doktor Lotte Mortensen
Finn Hansen / Birgit Schoening
Lotte Thing
Hanne og Bo Sponholtz
Susanne Cederlund og Lars Søndergaard
Lucille Rem, Martin Mogensen
Karina Madsen og Peter Hauge Madsen
Ole Drachmann/Nina Blom
Inge Nicolajsen og Lene Luplau
Birte og Svend Aage helbæk
Ulrik og Jørgit
Helle Reisbøl & Kaj Møller
Lis og Jan Hjort
Kim Brodthagen og Winnie Christensen
Susanne Romme
Christina og Jens Lerke-Møller
Janne Kjær Nielsen Walter Bjørn Nielsen
Erik Bonnesen
Birgit og Claus Nielsen
Niels Træden
Anni Nielsen og Hans Henrik Bülow
Anders Teilgaard
Dorthe Larsen og Jan Boje Larsen
Alice Wind / Jesper Bluhme
Lisbeth Jonstrup
Helle Ougaard - Erik Christiansen
Heidi Molin & Kim Johansen
Susanne Borup, John Reynolds
Anne Danborg og Lene Rasmussen
Solveig Kaas
Steen Hansen og Lene Reuter
Henrik Overgaard Pedersen og Grethe Kjølby

 

Vi har fået fremstillet et logo til 50-års jubilæet, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge – til invitationer, på flag, på trøjer…. Alle udvalg, klubber i klubben og andre, der agerer på vegne af Roskilde Golf Klub, kan bruge logoet.

Det er fremstillet i forskellige farver, og der er lavet logoer både til net og print.

Kontakt Henrik Overgaard Pedersen, hvis du vil have logoerne tilsendt digitalt.

Herunder kan du se eksempler på jubilæumslogoet:

 

 

Lene Luplau Gliese
Medlem af 50-års festudvalget
lene.gliese@stralfors.dk
61 61 15 73
Anne-Marie Kruse
Medlem af 50-års festudvalget
annemariekruse@hotmail.com
25 39 92 34
Naomi Harbison-Hansen
Medlem af 50-års festudvalget
nhh@ka7.dk
41 65 21 85
Elly Mikkelsen
Medlem af 50-års festudvalget
Ellymikkelsen@outlook.dk
20 49 15 06
Yvonne Bech
Medlem af 50-års festudvalget
yobech@privat.dk
20 65 36 83
Yvonne Pihl Larsen
Medlem af 50-års festudvalget
ypihl@hotmail.com
51 55 61 87
Christian Buch-Hansen
Koordinator for 50-års reception
pmbuch@live.dk
42 60 84 50
Henrik Overgaard Pedersen
Sekretariatets koordinator for alle jubilæumsarrangementer + redaktør af jubilæumsmagasinet
hop@roskildegolfklub.dk
91 54 77 76
Kim Møller Behrend
Bestyrelsens repræsentant i receptionsudvalget
kmb@get2behrend.dk
Flemming B. Nielsen
Bestyrelsens repræsentant i festudvalget
fbnielsen59@gmail.com
61 62 87 11
Jan B. Kristiansen
Bestyrelsens repræsentant i forhold til øvrige jubilæumsaktiviteter
janbehrenskristiansen@gmail.com
29 85 44 52