9 huller: Info og scorekort

9 hullers banen er stedet, hvor vores begyndere og flexmedlemmer må spille og hvor alle andre også kan have glæde af at øve lidt på.

Banen består af ni huller. Den fungerer, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi godt kunne tænke os nogle forbedringer og en udvidelse. Pladsen er nemlig lige trang nok på flere af hullerne, og greens på en række huller er for små og anlagt lidt for højt.

Sagen kort er, at klubben arbejder på at få et samarbejde i gang med Vilvorde – Roskilde Tekniske Skoles gartner- og greenkeeperuddannelse. Vilvorde har rådighed over jorden ved siden af par 3 banen, og ideen er, at der samlet bliver gjort plads til 13 huller. De fire af hullerne bliver på skift brugt til uddannelse, men så er der samtidig hele tiden ni huller til spil – i en langt bedre stand end i dag.

Vi ved endnu ikke, hvornår disse planer bliver til virkelighed, men bestyrelsen har sagen på sin “to do” liste. Der er dog rigtig mange aftaler, der skal på plads – både med skolen og kommunen – før arbejdet kan komme i gang.

God fornøjelse – pas på hinanden

Når det er sagt, så kan du sagtens få stor fornøjelse ud af at spille på banen. Der er nogle helt korte huller suppleret med et par enkelte lange, og der er både vand og bunkers i spil.

Seks ud af de ni greens er som nævnt lidt små – og de er anlagt oven på jorden med en lille forhøjning, da de oprindelig var planlagt som en midlertidig foranstaltning. Der er ikke så meget plads mellem hullerne, så I skal passe på hinanden.

Ved hul 2 er der “out of bounds” til højre ind mod 18 hullers banen. Det betyder, at du ikke må gå ind og slå til din bold, hvis du skyder derover. Og det samme gælder den modsatte vej. Begge steder er der fare for at få en bold i hovedet, så pas på.

Ingen tidsbestilling

På par 3 banen kan man ikke booke tid på forhånd. Du kommer bare og spiller. Og er der flere, så går i bare ud i rækkefølge. Der kan godt være lidt kø, men ventetiden er som regel meget begrænset.

Vi starter alle sammen på hul 1, så det går ikke at gå direkte til et af de andre huller, for så bliver der pludselig kø et andet sted på banen.

Der kan være enkelte andre arrangementer på banen. Fx har par 3 aktivitetsudvalget matcher en gang imellem, ligesom enkelte “klubber i klubben” og Rehabgolf har faste tider.

God fornøjelse på banen. Den er både beregnet til øvelse af både nye og øvede – og til almindeligt spil.

Her kan du se scorekortet for 9 hullers banen:

Par 3 scorekort

Her kan du læse mere om, hvordan du udfylder scorekortet.

Der er ikke tidsbestilling på par 3 banen, men på visse tidspunkter er banen optaget af faste arrangementer og matcher. Disse reservationer bliver lagt ind i GolfBox.

På siden “Tidsbestilling og banelukninger” kan du hver dag følge med i, om der er arrangementer, du skal være opmærksom på.