9 huller: Info og scorekort

Par 3 banen er stedet, hvor vores begyndere og flexmedlemmer mÄ spille og hvor alle andre ogsÄ kan have glÊde af at Þve lidt pÄ.

Banen bestÄr af ni huller. Den fungerer, men det skal ikke vÊre nogen hemmelighed, at vi godt kunne tÊnke os nogle forbedringer og en udvidelse. Pladsen er nemlig lige trang nok pÄ flere af hullerne, og greens pÄ en rÊkke huller er for smÄ og anlagt lidt for hÞjt.

Sagen kort er, at klubben arbejder pĂ„ en udvidelse, som forhĂ„bentlig kommer i 2021 eller 2022. Vi samarbejder med Roskilde Kommune om en lokalplan og med Vilvorde – Roskilde Tekniske Skoles gartner- og greenkeeperuddannelse om den praktiske udfĂžrelse og efterfĂžlgende brug. MĂ„let er at fĂ„ en 9-hullers bane med bedre afstand mellem hullerne, med bedre greens og med flere lĂŠngere huller.

God fornĂžjelse – pas pĂ„ hinanden

NÄr det er sagt, sÄ kan du allerede i dag fÄ stor fornÞjelse ud af at spille pÄ banen. Der er nogle helt korte huller suppleret med et par enkelte lange, og der er bÄde vand og bunkers i spil.

Seks ud af de ni greens er som nĂŠvnt lidt smĂ„ – og de er anlagt oven pĂ„ jorden med en lille forhĂžjning, da de oprindelig var planlagt som en midlertidig foranstaltning. Der er ikke sĂ„ meget plads mellem hullerne, sĂ„ I skal passe pĂ„ hinanden.

Ved hul 2 er der “out of bounds” til hĂžjre ind mod 18 hullers banen. Det betyder, at du ikke mĂ„ gĂ„ ind og slĂ„ til din bold, hvis du skyder derover. Og det samme gĂŠlder den modsatte vej. Begge steder er der fare for at fĂ„ en bold i hovedet, sĂ„ pas pĂ„.

Fra 2020 skal alle nu bestille tid pÄ par 3 banen. NÄr du bestiller tid, er du sikker pÄ at komme til pÄ det tidspunkt, du har valgt og samtidig sikker pÄ, at banen ikke er optaget af andre aktiviteter.

SÄdan booker medlemmer uden DGU-nummer tid pÄ par 3 banen

Det er lykkedes at finde en mĂ„de, sĂ„ par 3 medlemmerne ogsĂ„ kan booke tid pĂ„ forhĂ„nd. Derfor er den normale “boldrende” suspenderet. Du kan kun spille pĂ„ par 3 bane, hvis du har booket tid i forvejen. Det skal naturligvis forhindre, at vi samles i stĂžrre grupper for at komme ud at spille. Det gĂŠlder om at holde afstand.

Det er muligt at booke tider med op til fire pĂ„ samme tid. Det er dog ikke tilladt at booke sig pĂ„ en tid, som andre har booket – med mindre, man har en aftale om det.

Par 3 medlemmer kan pÄ samme mÄde som flex- og fuldtidsmedlemmer nu logge pÄ GolfBox, vÊlge 9-hullers banen og sÄ booke en tid.

De fleste par 3 medlemmer er ikke vant til at bruge GolfBox, og mange kender mÄske ikke deres password.

SĂ„dan gĂžr du:

1. Oppe i toppen pÄ forsiden af hjemmesiden er der en login-boks til GolfBox
  2. Her skriver du dit klub- og dit medlemsnummer. Det er 38 med en bindestreg og efterfulgt af dit medlemsnummer, fx 38-4545
  3. Derefter udfylder du dit password. Det er som udgangspunkt de fire eller seks fÞrste cifre i dit personnummer, altsÄ din fÞdselsdato evt. efterfulgt at de sidste to cifre i dit fÞdselsÄr, altsÄ fx 1409 eller 140961, hvis du er fÞdt 14. september 1961
  4. SĂ„ kommer du ind pĂ„ en side, hvor du kan trykke tidsbestilling – vĂŠlge 9-hullers banen og sĂ„ finde en tid
  5. Tryk pÄ tiden, find evt. din medspiller pÄ navn eller medlemsnummer og tryk sÄ godkend
  6. SĂ„ er din tid booket og du kan tage ud og spille

Kan du ikke logge pĂ„, sĂ„ tryk pĂ„ “Glemt password”, sĂ„ fĂ„r du tilsendt en mail med vejledning til et nyt password.

Der er udslag hvert 10. minut – og mulighed for at booke fra kl. 8 og resten af dagen bĂ„de hverdage og weekend.

Betingelserne for at spille pÄ par 3 banen er i Þvrigt de samme som spillet pÄ 18-hullers banen.

Herunder kan du se et eksempel pĂ„ udfyldelse af et scorekortet for 9 hullers banen – disse scorekort finder du pĂ„ hylden under skranken til sekretariatet i klubhuset.

Du kan ogsÄ skrive et scorekort ud pÄ din printer hjemmefra. Det er lavet som et scorekort, der skal bruges til at spille banen to gange og dermed i alt 18 huller, men langt de fleste gÄr bare en enkelt runde hver gang.

Her kan du lĂŠse mere om, hvordan du udfylder scorekortet.

Her kan – uden at vĂŠre logget ind – se, hvor mange der har booket tider pĂ„ par 3 banen.