9 huller: Info og scorekort

Par 3 banen er stedet, hvor vores begyndere og flexmedlemmer må spille og hvor alle andre også kan have glæde af at øve lidt på.

Banen består af ni huller. Den fungerer, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi godt kunne tænke os nogle forbedringer og en udvidelse. Pladsen er nemlig lige trang nok på flere af hullerne, og greens på en række huller er for små og anlagt lidt for højt.

Sagen kort er, at klubben arbejder på en udvidelse, som forhåbentlig kommer i 2021 eller 2022. Vi samarbejder med Roskilde Kommune om en lokalplan og med Vilvorde – Roskilde Tekniske Skoles gartner- og greenkeeperuddannelse om den praktiske udførelse og efterfølgende brug. Målet er at få en 9-hullers bane med bedre afstand mellem hullerne, med bedre greens og med flere længere huller.

God fornøjelse – pas på hinanden

Når det er sagt, så kan du allerede i dag få stor fornøjelse ud af at spille på banen. Der er nogle helt korte huller suppleret med et par enkelte lange, og der er både vand og bunkers i spil.

Seks ud af de ni greens er som nævnt lidt små – og de er anlagt oven på jorden med en lille forhøjning, da de oprindelig var planlagt som en midlertidig foranstaltning. Der er ikke så meget plads mellem hullerne, så I skal passe på hinanden.

Ved hul 2 er der “out of bounds” til højre ind mod 18 hullers banen. Det betyder, at du ikke må gå ind og slå til din bold, hvis du skyder derover. Og det samme gælder den modsatte vej. Begge steder er der fare for at få en bold i hovedet, så pas på.

Fra 2020 skal alle nu bestille tid på par 3 banen. Når du bestiller tid, er du sikker på at komme til på det tidspunkt, du har valgt og samtidig sikker på, at banen ikke er optaget af andre aktiviteter.

Sådan booker medlemmer uden DGU-nummer tid på par 3 banen

Det er lykkedes at finde en måde, så par 3 medlemmerne også kan booke tid på forhånd. Derfor er den normale “boldrende” suspenderet. Du kan kun spille på par 3 bane, hvis du har booket tid i forvejen. Det skal naturligvis forhindre, at vi samles i større grupper for at komme ud at spille. Det gælder om at holde afstand.

Det er muligt at booke tider med op til fire på samme tid. Det er dog ikke tilladt at booke sig på en tid, som andre har booket – med mindre, man har en aftale om det.

Par 3 medlemmer kan på samme måde som flex- og fuldtidsmedlemmer nu logge på GolfBox, vælge 9-hullers banen og så booke en tid.

De fleste par 3 medlemmer er ikke vant til at bruge GolfBox, og mange kender måske ikke deres password.

Sådan gør du:

1. Oppe i toppen på forsiden af hjemmesiden er der en login-boks til GolfBox
  2. Her skriver du dit klub- og dit medlemsnummer. Det er 38 med en bindestreg og efterfulgt af dit medlemsnummer, fx 38-4545
  3. Derefter udfylder du dit password. Det er som udgangspunkt de fire eller seks første cifre i dit personnummer, altså din fødselsdato evt. efterfulgt at de sidste to cifre i dit fødselsår, altså fx 1409 eller 140961, hvis du er født 14. september 1961
  4. Så kommer du ind på en side, hvor du kan trykke tidsbestilling – vælge 9-hullers banen og så finde en tid
  5. Tryk på tiden, find evt. din medspiller på navn eller medlemsnummer og tryk så godkend
  6. Så er din tid booket og du kan tage ud og spille

Kan du ikke logge på, så tryk på “Glemt password”, så får du tilsendt en mail med vejledning til et nyt password.

Der er udslag hvert 10. minut – og mulighed for at booke fra kl. 8 og resten af dagen både hverdage og weekend.

Betingelserne for at spille på par 3 banen er i øvrigt de samme som spillet på 18-hullers banen.

Herunder kan du se et eksempel på udfyldelse af et scorekortet for 9 hullers banen – disse scorekort finder du på hylden under skranken til sekretariatet i klubhuset.

Du kan også skrive et scorekort ud på din printer hjemmefra. Det er lavet som et scorekort, der skal bruges til at spille banen to gange og dermed i alt 18 huller, men langt de fleste går bare en enkelt runde hver gang.

Her kan du læse mere om, hvordan du udfylder scorekortet.

Her kan – uden at være logget ind – se, hvor mange der har booket tider på par 3 banen.