Seniorgolf

Seniorgolf er for fuldtidsmedlemmer af Roskilde Golf Klub med et handicap p√• 42 eller derunder. Damer skal v√¶re fyldt 50 √•r i l√łbet af det √•r, man starter. Herrer skal v√¶re fyldt 55 √•r. Alle er velkomne.

Hvornår spiller vi?

• I sommers√¶sonen spiller vi hver torsdag – m√łdetid senest kl. 8.00 (vi starter samtidig)
  • I vinters√¶sonen spiller vi hver fredag – m√łdetid senest kl. 8.45 (vi starter samtidig)

Man bestemmer selv, om man vil spille både sommer og vinter.

Hvordan spiller vi?

Vi spiller stableford både sommer og vinter.

Vi har en afslutningsmatch efter hvert kvartal, hvor vi spiller Mexican Scramble Рog afslutter med fælles spisning.

Her kan du se “Velkommen til seniorgolf 2023“. I dokumentet kan du l√¶se mere specifikt om spil og matcher, herunder den gennemg√•ende turnering.

Hvad koster det?

• Sommers√¶son (2. og 3. kvartal) = 300 kr.
  • Vinters√¶son (4. kvartal og 1. kvartal) = 300 kr.

Med venlig hilsen styregruppen

(se under “Kontakt”)

Sommergolf

• 1. april – 30. september: Torsdage med m√łdetid senest kl. 8.00 – i 2023 er start 13. april (opstartsmatchen er en jubil√¶umsmatch i anledning af klubbens 50-√•rs jubil√¶um)

Vintergolf

• 1. oktober – 31. marts: Fredage med m√łdetid senest kl. 8.45

Både sommer og vinter gælder det, at der skal være mindst 6 damer og/eller mindst 10 herrer for at matchen er tællende.

Hvis der fx m√łder 10 herrer og tre damer op en dag, s√• kan damerne godt spille med, men deres resultat t√¶ller ikke med – hverken p√• dagen eller sammenlagt for kvartalet.

I 2023 holdes der kvartals-afslutninger p√• f√łlgende dage:

• 31. marts
  • 29. juni
  • 28. september
  • 15. december

22.-24. maj 2023: Ophold på Hotel Pejsegården, Brædstrup. Matcher på banerne Himmelbjerget GK og Horsens. Kontakt Hans Kristian Olsen, , tlf. 40310582.

Endagsarrangementer er under planlægning.

Herunder kan du se en række fotos fra seniorgolfs forskellige spilledage og særlige arrangementer:

Pedro er navnet på den usynlige fjerdemand i golfvarianten Texas Scramble.

Men han er også navnet på en vandrepokal i seniorturneringen, en pokal der vandrer hver tredje måned til seniorernes kvartalsafslutning.

Denne Pedro er en lille keramisk figur af en golfspiller, der gives til en spiller der p√• en eller anden m√•de har gjort sig bem√¶rket i de forl√łbne m√•neder,

Det er til enhver tid ihændehaveren der bestemmer, og begrunder, overdragelsen til den næste modtager.

Pedro blev introduceret af Jan Hoffmeyer i 2016. Det er også Jan, der har lavet figuren. Den var oprindelig ikke tænkt som en vandrepokal, men den har ikke desto mindre vandret lige siden, bortset ca. ni måneder under Covid19 pandemien.

Herunder kan du se listen af modtagere:

• 4. kvartal 2022: Finn Ruben Dam
  • 2. kvartal 2017: Nanna Haar
  • 1. kvartal 2017: Susanne Jensen
  • 4. kvartal 2016: Poul Sarfelt

Alle er velkomne – du skal bare have n√•et en vis alder.¬†¬†Damer skal v√¶re fyldt 50 √•r i l√łbet af det √•r, man starter. Herrer skal v√¶re fyldt 55 √•r. Dit handicap m√• ikke v√¶re over 42 og du skal have et fuldt medlemskab af Roskilde Golf Klub.

• Vintergolf p√• 18-hulles banen spilles fra teested 50
  • Vintergolf p√• vinterbanen spilles med handicapreglerne for vinterbanen
  • Sommergolf spilles med max HCP 42, hvor herrer fra start skal v√¶lge mellem teested 50 eller 58

Hvordan tilmelder jeg mig?

Send en mail til .

En fra styregruppen vil hjælpe med de praktiske opstartsting.

Det er muligt at deltage i et par pr√łverunder for at se om det er noget, man har lyst til at forts√¶tte med.

Se mere under fanen “Information”, hvor vi har samlet al information¬†til nye.

Ejvind N. Jensen
Formand for seniorgolferne
ejvind.n.jensen@gmail.com
Susanne Jensen
Kasserer for seniorgolf
sussejen@gmail.com
Jan Hoffmeyer
Matchleder ‚Äď gennemg√•ende turnering
hoffmeyers@mail.tele.dk
Ole Strangholt
Matchleder ‚Äď gennemg√•ende turnering
strangholt@gmail.com

Arne Beyer, Grethe Risegaard og Hans Kristian Olesen supplerer styregruppen for Seniorgolf med arrangementer i andre klubber.