Formiddagsgolferne

Hvis du synes, at 18 huller er ved at være lidt for meget, eller du savner nogle hyggelige medspillere, så har vi et godt tilbud til dig.

Vi er en gruppe på omkring 100 spillere, som prioriterer golfens mange glæder lidt højere end de sportslige ambitioner.

Par 3:

Vi mødes hver mandag og tirsdag formiddag. Vi sammensætter hold ved lodtrækning, så man hurtigt får lært de andre at kende.

• Mandagsmødetid: Kl. 9.30 til lodtrækning mm. Vi sætter ud kl. 9.45. Ingen tilmelding. Alle, der er tilmeldt mandagsgolf, møder bare op. Banen er reserveret kl. 9-12
  • Tirsdagsmødetid: Kl. 9.15. Her skal der bookes tid i GolfBox

18-huls banen:

Mandagsgolferne på stor bane er for fuldtidsmedlemmer af Roskilde Golf Klub.

Vi har fortrinsret til tiderne kl. 9.00-9.52. Der skal bookes tid i GolfBox. Mødetid senest kl. 8.45.

Holdene sammensættes af matchlederen.

Betaling:

Vi betaler et engangsbeløb på 200 kr. pr. spiller pr. hold for hele sæsonen. Beløbet skal være indbetalt inden første gang, man spiller.

Match:

I løbet af sæsonen tager vi på en samlet udflugt til en fremmed bane og vi slutter sæsonen med en fælles match på vores egen 18 hullers bane.

Alle nye er velkomne.

Kontakt:

• 18 hullers banen: Britta Andersen
  • Par 3 banen: Jørgen K. Johansen

Se kontaktoplysningerne under fanen “Kontakt”.

Britta Andersen
Formiddagsgolferne - 18 hullers banen