Formiddagsgolferne

Vi er en gruppe på omkring 100 spillere, som prioriterer golfens mange glæder lidt højere end de sportslige ambitioner.

Vi spiller ni huller på Skjoldungen – 9 hullers banen – hver mandag og tirsdag morgen/formiddag.

Dagens matchleder sammensætter holdene, så man hurtigt får lært de andre at kende.

• Mandagsmødetid: Senest kl. 9.45
  • Tirsdagsmødetid: Senest kl. 8.45

Bemærk, at alle skal booke tid i GolfBox.

• Mandag har vi fortrinsrettider kl. 10.20-12
  • Tirsdag har vi fortrinsrettider kl. 9-10

Det betyder, at vi booker inden for dette tidsrum, men møder alle sammen op på samme tidspunkt – uanset den tid, vi har booket i GolfBox.

Betaling:

Vi betaler et engangsbeløb på 250 kr. pr. spiller pr. hold for hele sæsonen. Beløbet skal være indbetalt inden første gang, man spiller.

Match:

I løbet af sæsonen tager vi på en samlet udflugt til en fremmed bane og vi slutter sæsonen med en fælles match.

Alle nye er velkomne.

Vi er inddelt i en gruppe, der spiller om mandagen og en gruppe, der spiller om tirsdagen.

Se kontaktoplysningerne under fanen “Kontakt”.

Hans-Jørgen Brandt
Formiddagsgolferne - mandagsspillerne