Parmatch

I parmatch spiller vi som navnet siger to og to mod hinanden. For at deltage skal man være ægtepar, samboende eller kærestepar. Alle kan være med uanset handicap, men begge skal være fuldtidsmedlemmer i klubben. Konceptet er, at man som par spiller i bold med et andet par. Se nedenfor om spilleformen i de tre matcher.

Nedenstående information gælder sæsonen 2020.

Deltagerbetalingen er 375 kr. pr. par for alle tre runder. Pengene g√•r til pr√¶mier og delvis til afslutningsmiddagen. Inds√¶t bel√łbet p√• konto 7417 1022127 eller Mobile Pay 51926392 (Dorthe) ‚Äď husk at skrive jeres navne. Tilmeldingen er f√łrst g√¶ldende, n√•r der er betalt.

Tilmeld jer via formularen under fanen “Tilmelding”. Sidste frist for tilmelding er s√łndag den 19. april 2020.

P√• spilledagen skal I melde jeres ankomst senest ¬Ĺ time f√łr, I skal tee ud.

• 1. runde 16. maj 2020, f√łrste start kl. 12.00: Vi spiller (som sidste √•r) fourball/bestball med fuldt spillehandicap. Hver spiller sin bold og bedste score er t√¶llende. Efter runden er der f√¶llesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens bedste score og deltager i f√¶llesspisningen, spiser gratis
  • 2. runde 27. juni 2020, f√łrste start kl. 12.00: Vi spiller 2-mands Texas scramble. P√• hvert hul driver alle, hvorefter hvert par v√¶lger det bedste drive. Herfra sl√•r parret s√• deres andet slag (stedet, hvorfra bolden skal sl√•s, MARKERES, og her placerer makkeren sin bold). Af disse v√¶lges igen det bedste, hvorfra begge sl√•r deres tredje slag osv. N√¶rmere detaljer om denne spilleform offentligg√łres forinden spilledatoen. Efter runden er der f√¶llesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens bedste score og deltager i f√¶llesspisningen, spiser gratis
  • 3. runde 26. september 2020, f√łrste start kl. 10.00: Vi spiller (som sidste √•r) greensome med fuldt spillehandicap. Begge sl√•r ud fra teestedet og efterf√łlgende v√¶lger parret den bold, de vil spille videre med. Parret skiftes til at sl√•. Kl. 18.00 samles vi i klubhuset til afslutningsmiddag og pr√¶mieoverr√¶kkelse

Afbud

Såfremt I ikke kan spille på en af de ovenstående datoer, sender du en mail til parmatch.rgk@outlook.com. I får besked på, hvem I så skal spille med, så I selv kan aftale, hvornår det passer jer at spille matchen.

Har I sp√łrgsm√•l eller andet, er I som altid velkommen til at kontakte os p√• parmatch.rgk@outlook.com eller hive fat i os i klubben.

Vi glæder os til at se jer påny i 2020

Anette & Lasse – Henrik & DortheÔĀä

Tilmeld jer via formularen herunder ‚Äď sidste frist for tilmelding er s√łndag den 19. april 2020. I 2020 kan der maksimum deltage 40 par.

P√• spilledagen skal I melde jeres ankomst en halv time f√łr, I skal spille ud.

Ja, vi vil gerne v√¶re med i parmatch 2020 (den f√łrst indtastede mailadresse f√•r en bekr√¶ftelse):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre.

Her kan du l√łbende f√łlge antallet af tilmeldte:

Navn partner 1 Navn partner 2
Steen Hansen Lene Reuter
Henrik Hansen Naomi Harbison-Hansen
Dorthe Arngrimson Henrik Arngrimson

Man spiller med sit eget handicap.

Dagens vinder er det par med¬†flest stablefordpoint – men de 12 h√łjst placerede f√•r deres point omregnet til placeringspoint

F√łrstepladsen med fx 39 point f√•r 12 point, dagens andenplads f√•r 11 point og s√• fremdeles ned til 1 point.

Dette g√łr vi¬†et fors√łg p√• at udligne en superrunde med fx 45 point, s√• sp√¶ndingen bliver bevaret.

Resultater fra 2020

L√łrdag den 26. september 2020 afsluttede vi √•rets parmatch. Vi havde sk√łnt vejr og der blev spillet god golf. Efterf√łlgende var vi samlet til en hyggelig festmiddag (i coronaens tegn).

Vindere af parmatchen 2020 blev:

1. Lene og Per Thormann
  2. Naomi Harbison-Hansen og Henrik Hansen
  3. Hanne og S√łren Lejbach

Resultater fra 2019

Vinderne af 1. runde blev Yvonne P. Larsen og Jens Olsen.

Vinderne af 2. runde blev Anne-Marie Vinther Larsen og Michael Aksglæde.

Vindere af 3. runde blev Mette og Thomas Korsgaard Jensen.

Stort tillykke til vinderne af runderne. L√łrdag den 14. september 2019 afsluttede vi √•rets parmatch. Vi havde sk√łnt vejr og der blev spillet god golf. Vindere af parmatchen 2019 blev:

1. Mette og Thomas Korsgaard Jensen
  2. Merete og Klavs Koefoed
  3. Pernille og Christian Bruun

Her ser du billederne af 2019-vinderne:

Her kan du se nyheden om 2019-vinderne.

Resultater fra 2018

Vinderne 2018 blev:

1. Sofie og Claus Hede Barrett
  2. Hanne og S√łren Lejbach
  3. Anne og Klaus B√łnlykke

Herunder ser du resultaterne fra 2017

10. september – referat fra sidste runde og afslutning

S√• blev sidste runde af parmatchen afviklet l√łrdag den 9. september 2017. Vejrguderne var bestemt ikke med os. Det blev en meget v√•d runde for de fleste, men blev opvejet af en rigtig hyggelig afslutningsmiddag med super l√¶kker mad fra “Restaurant Kontoret”.

Under middagen havde vi præmieoverrækkelse. Der var præmier til alle de 24 deltagende par takket være vores sponsorer.

Vinderne af parmatch 2017 blev:

1. Randi og Finn Jul Poulsen med samlet 25 point
  2. Alice Wind og Jesper Blume med  samlet 23 point
  3. Pia og Kim Brinch med samlet 20 point
  4. Britta og Johnny Andersen med samlet 18 point.

Kontaktmailen for Parmatch er parmatch.rgk@outlook.com.

Herunder kan du se, hvem der sidder i Parmatch-udvalget.

Anette Nielsen

Lasse Nielsen