Parmatch

I parmatch spiller vi som navnet siger to og to mod hinanden. For at deltage skal man være ægtepar, samboende eller kærestepar. Alle kan være med uanset handicap, men begge skal være fuldtidsmedlemmer i klubben. Konceptet er, at man som par spiller i bold med et andet par. Se nedenfor om spilleformen i de tre matcher.

Nedenstående information gælder sæsonen 2020.

Deltagerbetalingen er 375 kr. pr. par for alle tre runder. Pengene går til præmier og delvis til afslutningsmiddagen. Indsæt beløbet på konto 7417 1022127 eller Mobile Pay 51926392 (Dorthe) – husk at skrive jeres navne. Tilmeldingen er først gældende, når der er betalt.

Tilmeld jer via formularen under fanen “Tilmelding”. Sidste frist for tilmelding er søndag den 19. april 2020.

På spilledagen skal I melde jeres ankomst senest ½ time før, I skal tee ud.

• 1. runde 16. maj 2020, første start kl. 12.00: Vi spiller (som sidste år) fourball/bestball med fuldt spillehandicap. Hver spiller sin bold og bedste score er tællende. Efter runden er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens bedste score og deltager i fællesspisningen, spiser gratis
  • 2. runde 27. juni 2020, første start kl. 12.00: Vi spiller 2-mands Texas scramble. På hvert hul driver alle, hvorefter hvert par vælger det bedste drive. Herfra slår parret så deres andet slag (stedet, hvorfra bolden skal slås, MARKERES, og her placerer makkeren sin bold). Af disse vælges igen det bedste, hvorfra begge slår deres tredje slag osv. Nærmere detaljer om denne spilleform offentliggøres forinden spilledatoen. Efter runden er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens bedste score og deltager i fællesspisningen, spiser gratis
  • 3. runde 26. september 2020, første start kl. 10.00: Vi spiller (som sidste år) greensome med fuldt spillehandicap. Begge slår ud fra teestedet og efterfølgende vælger parret den bold, de vil spille videre med. Parret skiftes til at slå. Kl. 18.00 samles vi i klubhuset til afslutningsmiddag og præmieoverrækkelse

Afbud

Såfremt I ikke kan spille på en af de ovenstående datoer, sender du en mail til parmatch.rgk@outlook.com. I får besked på, hvem I så skal spille med, så I selv kan aftale, hvornår det passer jer at spille matchen.

Har I spørgsmål eller andet, er I som altid velkommen til at kontakte os på parmatch.rgk@outlook.com eller hive fat i os i klubben.

Vi glæder os til at se jer påny i 2020

Anette & Lasse – Henrik & Dorthe

Tilmeld jer via formularen herunder – sidste frist for tilmelding er søndag den 19. april 2020. I 2020 kan der maksimum deltage 40 par.

På spilledagen skal I melde jeres ankomst en halv time før, I skal spille ud.

Ja, vi vil gerne være med i parmatch 2020 (den først indtastede mailadresse får en bekræftelse):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre.

Her kan du løbende følge antallet af tilmeldte:

Navn partner 1 Navn partner 2
Steen Hansen Lene Reuter
Henrik Hansen Naomi Harbison-Hansen
Dorthe Arngrimson Henrik Arngrimson

Man spiller med sit eget handicap.

Dagens vinder er det par med flest stablefordpoint – men de 12 højst placerede får deres point omregnet til placeringspoint

Førstepladsen med fx 39 point får 12 point, dagens andenplads får 11 point og så fremdeles ned til 1 point.

Dette gør vi et forsøg på at udligne en superrunde med fx 45 point, så spændingen bliver bevaret.

Resultater fra 2019

Vinderne af 1. runde blev Yvonne P. Larsen og Jens Olsen.

Vinderne af 2. runde blev Anne-Marie Vinther Larsen og Michael Aksglæde.

Vindere af 3. runde blev Mette og Thomas Korsgaard Jensen.

Stort tillykke til vinderne af runderne. Lørdag den 14. september 2019 afsluttede vi årets parmatch. Vi havde skønt vejr og der blev spillet god golf. Vindere af parmatchen 2019 blev:

1. Mette og Thomas Korsgaard Jensen
  2. Merete og Klavs Koefoed
  3. Pernille og Christian Bruun

Her ser du billederne af 2019-vinderne:

Her kan du se nyheden om 2019-vinderne.

Resultater fra 2018

Vinderne 2018 blev:

1. Sofie og Claus Hede Barrett
  2. Hanne og Søren Lejbach
  3. Anne og Klaus Bønlykke

Herunder ser du resultaterne fra 2017

10. september – referat fra sidste runde og afslutning

Så blev sidste runde af parmatchen afviklet lørdag den 9. september 2017. Vejrguderne var bestemt ikke med os. Det blev en meget våd runde for de fleste, men blev opvejet af en rigtig hyggelig afslutningsmiddag med super lækker mad fra “Restaurant Kontoret”.

Under middagen havde vi præmieoverrækkelse. Der var præmier til alle de 24 deltagende par takket være vores sponsorer.

Vinderne af parmatch 2017 blev:

1. Randi og Finn Jul Poulsen med samlet 25 point
  2. Alice Wind og Jesper Blume med  samlet 23 point
  3. Pia og Kim Brinch med samlet 20 point
  4. Britta og Johnny Andersen med samlet 18 point.

Kontaktmailen for Parmatch er parmatch.rgk@outlook.com.

Herunder kan du se, hvem der sidder i Parmatch-udvalget.

Anette Nielsen

Lasse Nielsen