Velkommen til sponsorsiden i Roskilde Golf Klub.

At v√¶re sponsor i Roskilde Golf Klub er ikke kun et sp√łrgsm√•l om, at man betaler et bel√łb og dermed f√•r ‚Äúkick-back‚ÄĚ. Du skal som sponsor selv v√¶re aktiv ‚Äď til geng√¶ld lover vi dig at stille hele vores klub til din r√•dighed.

Et sponsorat i Roskilde Golf Klub giver bl.a. sponsor mulighed for at profilere sig i forhold til klubbens ca. 1500 medlemmer, deltagelse i den √•rlige sponsormatch samt til at deltage i vores sponsorklub, hvor vores sponsorer inviteres til en r√¶kke arrangementer i s√¶sonens l√łb, som bl.a. giver mulighed for at lave aftaler p√• kryds og tv√¶rs mellem klubbens sponsorer.

Vores sponsorer er naturligvis med til at bidrage til klubbens √łkonomi, men er ogs√• med til, at vi som klub hele tiden kan udvikle os og det er vi selvf√łlgelig meget taknemmelig for.

Som sponsor findes der forskellige sponsorater (sponsorpakker) og du vælger selv hvilket sponsorat du vil indgå.

Derudover er det også muligt, at vi kan skræddersy en individuel pakke, der passer til dig og din virksomhed.

Som sponsor er der ogs√• mulighed for at afholde “Company Days” for kunder og forretningsforbindelser.

Vil du h√łre mere om sponsering i Roskilde Golf Klub, s√• kontakt daglig leder Anders Schnack p√• tlf. 46370181 eller mail anders@roskildegolfklub.dk eller sponsorformand Stig Nelkop p√• tlf. 53533987.

Vi kan tilbyde en række forskellige sponsorpakker.

Her finder du oversigten over vores mange sponsorer med logo og links til deres hjemmesider. Husk, n√•r I st√łtter vores sponsorer, s√• st√łtter I ogs√• Roskilde Golf Klub.

Thormann

Sydbank

Spar Nord

Otto Suenson

RoGK Sponsorklub blev startet den 6. marts 2019, og er et erhvervsnetværk for klubbens sponsorer.

Netv√¶rket inviterer til forskellige m√łder 5-6 gange om √•ret, og bl.a. f√łlgende til form√•l:

• At g√łre det attraktivt at v√¶re sponsor i Roskilde Golf Klub
    • Give sponsorerne en oplevelse
    • V√¶rdi der rent forretningsm√¶ssigt minimum modsvare deres sponsorat
  • At g√łre det attraktivt at v√¶re en del af netv√¶rket
  • At skabe relationer til hinanden
  • At √łge kendskabsgraden til hinandens virksomheder

M√łderne foreg√•r enten om morgen mellem 7.30 og kl. 10 eller som g√• hjem m√łder om eftermiddagen.

Som sponsor har du også mulighed for at invitere en gæst med, som måske kan have en interesse i at blive sponsorer i klubben og være en del af vores nye erhvervsnetværk.

Vi har ogs√• oprettet en Facebookside, hvor der¬† vil v√¶re informationer om nye arrangementer samt billeder fra netv√¶rksm√łderne. Du er er meget velkommen til at g√• ind og kigge og s√• h√•ber vi selvf√łlgelig at du ogs√• vil ‚ÄĚlike‚ÄĚ Facebooksiden.

Her har vores sponsorer mulighed for at lægge specielle tilbud til klubbens medlemmer.

Roskilde Golf Klub har indg√•et to s√¶rlige aftaler, hvor medlemmerne indirekte kan give ekstra st√łtte til klubben.

Det er ved at k√łbe varer p√• nettet via Foreningssalg og k√łbe benzin hos OK Benzin.

Vi har samlet information om disse to indk√łbs- og rabataftaler p√• en s√¶rlig side, som du kan finde her.

Stig Nelkop
Formand for sponsorudvalget