Sponsor

Velkommen til sponsorsiden i Roskilde Golf Klub.

At være sponsor i Roskilde Golf Klub er ikke kun et spørgsmål om, at man betaler et beløb og dermed får “kick-back”. Du skal som sponsor selv være aktiv – til gengæld lover vi dig at stille hele vores klub til din rådighed.

Et sponsorat i Roskilde Golf Klub giver bl.a. sponsor mulighed for at profilere sig i forhold til klubbens ca. 1500 medlemmer, deltagelse i den årlige sponsormatch samt til at deltage i vores netværk, hvor vores sponsorer inviteres til en række arrangementer i sæsonens løb, som bl.a. giver mulighed for at lave aftaler på kryds og tværs mellem klubbens sponsorer.

Vores sponsorer er naturligvis med til at bidrage til klubbens økonomi, men er også med til, at vi som klub hele tiden kan udvikle os og det er vi selvfølgelig meget taknemmelig for.

Som sponsor findes der forskellige sponsorater (sponsorpakker) og du vælger selv hvilket sponsorat du vil indgå.  Se under fanen “Sponsorpakker”.

Derudover er det også muligt, at vi kan skræddersy en individuel pakke, der passer til dig og din virksomhed.

Som sponsor er der også mulighed for at afholde “Company Days” for kunder og forretningsforbindelser.

Vil du høre mere om sponsering i Roskilde Golf Klub, så kontakt sponsorformand Nicolai Karhof på tlf. 20376023 eller .

 

Sponsorerne på Facebook

Vi har også oprettet en Facebookside.

Du er er meget velkommen til at gå ind og kigge og så håber vi selvfølgelig at du også vil ”like” Facebooksiden.

Facebooksiden bruger vil til følgende informationer:

 • Fotos fra vores arrangementer
 • Tilbud mellem sponsorerne
 • Ture og matcher
 • Info om sponsorpakkerne

 

Udlandsture

Ca. en gang om året bliver der arrangeret en udlandstur for klubbens sponsorer.

 

 

Præsentation af jer + kontaktoplysninger

Her på hjemmesiden er der mulighed for, at I kan blive præsenteret med jeres logo, lidt tekst om jeres firma samt kontaktoplysninger inklusive foto af jeres kontaktperson, som meget gerne må være den, som har sin gang i klubben i forvejen, fx til netværksmøder og almindeligt golfspil.

Du/I skal levere:

 • Tekst: 4-600 tegn (med mellemrum, ikke mere) – teksten skal indeholde, hvad jeres firma leverer og fx hvad I er specielt gode til
 • Kontaktoplysninger (telefon og/eller mail)
 • Logo (har vi garanteret fået i forbindelse med indgåelsen af jeres sponsorkontrakt – ellers kontakter vi jer)
 • Portrætfoto (det tager vores webmaster – det er hurtigt gjort og jeg sikrer ensartede og gode fotos

Her kan du finde kontaktoplysningerne på webmaster.

Sponsorerne bliver vist på faner her på siden under en af følgende kategorier:

 • Mad og vin
 • Håndværkere
 • Rådgivning og konsulenter
 • Service
 • Økonomi og ejendomshandel

 

Særlige tilbud til medlemmerne

Under fanen “Tilbud til medlemmer fra sponsorer” er det muligt at få vist særlige tilbud fra din virksomhed. Det kan være generelle tilbud eller tilbud i en begrænset periode.

Hvis I ønsker at gøre brug af dette, skal I levere følgende:

 • En kort tekst med præsentation af tilbuddet og hvor længe, det gælder

eller

 • Et dokument, hvor tilbuddet står beskrevet

Send materialet til webmaster.

 

 

Vi kan tilbyde en række forskellige sponsorpakker, som alle indeholder deltagelse i vores netværk.

Her kan du se en oversigt over sponsorpakkerne.

 

Sponsornetværket i Roskilde Golf Klub holder én gang om året en stor sponsormatch, som alle bliver inviteret til.

Derudover bliver der med jævne mellemrum afholdt matchdage, hvor vi spiller og spiser sammen.

Programmet er normalt:

 • Kl. 7.30–7.45: Indskrivning
 • Kl. 7.50: Morgenmad
 • Kl. 9: Gunstart
 • Kl. 13.30: Hygge på terrassen/inden for med lidt rose, hvidvin, champagne
 • Kl. 14: Frokost
 • Kl. 14.20: Dagens matchsponsor

Året slutter med en udlandstur 6.-9. oktober 2023. Her kan du se indbydelsen.

Her har vores sponsorer mulighed for at lægge specielle tilbud til klubbens medlemmer.

Aktuelle tilbud:

Sedna IT-systemrådgiver tilbyder: Har du behov for at få moderniseret dit administrative IT-system, vil jeg gerne hjælpe dig u/b med at lave en ansøgning til www.smvdigital.dk.  Jeg har en hitrate på næsten 100% og søgt 100.000 kr. for mere end 25 virksomheder. Jeg har stor erfaring indenfor håndværkerbranchen, og min uddannelse som revisor og procesrådgiver har ført mig ind i mange brancher med succes. Der er typisk puljer i marts og september måned, og det er først til mølle.

www.sedna.dk, Erik Hendriksen, tlf: 20 29 88 86, mail:

 

Otto Suenson Vine har i 2023 et tilbud på en 2020 Rigoleto Montecucco rødvin fra Italien – med en særlig rabat til Roskilde Golf Klubs medlemmer. Vinen koster normalt 115 kr. men bliver solgt til medlemmer nede i butikken i Ringstedgade til 90 kr.

Her kan du læse om tilbuddet.

 

 

AR på Darupvang i Roskilde tager sig af bilreparationer også efter skade-uheld, rustbeskyttelse, salg og opbevaring af dæk og fælge, udlejning af alle størrelser og typer af biler og andre specialopgaver.

I 2023 har AR følgende særlige tilbud:

 • 10 % rabat på timepris
 • 20 % på Dinitrol rustbehandling
 • Skarpe priser på dæk og fælge

Her kan du se medlemstilbuddet fra AR Roskilde.

 

Roskilde Golf Klub har indgået en særlige aftaler, hvor medlemmerne indirekte kan give ekstra støtte til klubben.

Det er ved at benzin hos OK Benzin.

Vi har samlet information om disse indkøbs- og rabataftalen på en særlig side, som du kan finde her.

Rådgivning og konsulenter

 


 


 

Jeg foretager uvildige syn og skøn i forbindelse med nybyggerier, tilbygning og andre større husprojekter. Jeg hjælper som ”problemknuser” fx mellem en entreprenør/håndværker og privatkunden, der har fået eller skal have foretaget et større husprojekt. Det sker ved en uvildig vurdering af fx det færdige arbejde, så fejl og mangler bliver klaret mindeligt og hurtigt i stedet for med brug af advokater.

Jeg kan også være med fra byggeriets start og på den måde sikre, at der hele vejen igennem bliver holdt øje med kvaliteten. Det kan jeg gøre, da jeg har en håndværksmæssig baggrund som murermester i mere end 35 år. Byggeriets Ankenævn bruger mig til syns- og skønssager. Det samme gør Voldgiftsnævnet, Danske Domstole og Teknologisk institut.


 


 


 


 


 


 

Virksomheder mellem 3 og 250 ansatte kan søge offentlige midler til digitalisering, og beløbene varierer fra 25.000 kr. til 500.000 kr. Pengene kan anvendes til forskellige formål lige fra software, hardware til rådgivning. Jeg er godkendt rådgiver i det program, hvor du kan søge disse midler. Programmet hedder www.smvdigital.dk.

Jeg har hjulpet mange virksomheder siden år 2000 med digitalisering, og siden 2018 i SMVdigital regi med at anskaffe og implementere nye IT-systemer. Jeg er din advokat og rådgiver, så du undgår faldgruber og får det system, der passer til din virksomhed. Jeg holder dig I hånden gennem hele processen og involverer dine medarbejdere i projektet.


 

Service

 


 


 


 

VALit leverer salg og rådgivning inden for IT-infrastruktur

Med et bredt netværk af førende konsulenthuse, producenter og distributører er VALit i stand til at imødekomme vore kunders behov både med hensyn til den daglige drift, projektopgaver og strategisk rådgivning. VALit er certificeret forhandler af de største producenter på markedet såsom Microsoft, Lenovo, HP, DELL, Samsung m.fl.

Besøg webshoppen på www.valit.dk


 

Som boligstylist fokuserer jeg på at realisere drømme i boligindretningen. Det er altid min prioritering at tage udgangspunkt i mine kunders ønsker. Sammen skaber vi optimale løsninger, som krydres med nye input fra mig. Indretningen mikser jeg gerne af "nyt og gammelt" og er der brug for nye indkøb, foreslår jeg dem i både lavere og højere prisgrupper. Det hele handler om det færdige resultat.

Står du med et udstillingshus, udlejningslokaler eller anden erhvervsindretning, så afstemmer vi i den enkelte situation. Jeg har prøver det før.

Økonomi og ejendomshandel

Boreco er din lokale revisor i Roskilde.

Hos Boreco vægter vi nærvær og faglighed højt. Vi bistår selvstændige erhvervsdrivende og selskaber med alt indenfor revision, regnskabsstyring og skatterådgivning. Med Boreco som partner har du 100% frihed til at fokusere og udvikle din kerneforretning. Vi rådgiver også private om økonomiske spørgsmål, herunder den årlige selvangivelse.

Har du spørgsmål til din virksomheds økonomi eller din private økonomi, tager vi gerne en uforpligtende samtale.


 


 


 


 

Inge Nicolaisen, tlf. 40856355


 


 

Ejendomsmæglerfirmaet Karhof Bolig og Erhverv er lokale til fingerspidserne. Vi bor i Roskilde, vores børn går i skole i Roskilde, vi engagerer os i det lokale, hvad enten det er i bestyrelsesarbejde eller foreningsarbejde. Kendskabet til det lokale erhvervsliv, far og mor der søger en bolig, til deres familie og vores mange års erfaring er noget af det, som mange vælger Karhof Bolig og Erhverv ud fra.

Vi sælger alle typer af ejendomme lige fra 1-værelses lejligheder og villaer og til store erhvervsejendomme.

www.karhofbolig.dk

Nicolai Elkjær Karhof, tlf. 20376023

Hanne Elkjær Karhof, tlf. 40934664.

 


 


 


 


 

Sparekassen Sjælland-Fyn er dit nærværende alternativ til de store landsdækkende banker. Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Hos os er nærvær og god service en hjertesag. Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

Sparekassens strategi er at opretholde, udvikle og udbygge det eksisterende filialnet på Sjælland og Fyn. Vi er tættere på, end du tror.

 

www.spks.dk

Nicholaj Dyrholm Frimann
Områdedirektør Privat
Område Øst

Tlf. direkte: 46304620
Tlf. mobil: 61158866

Nicolai Elkjær Karhof
Formand for sponsorudvalget
nicolai@karhofbolig.dk
20 37 60 23
Ellen Johnsrud

ellen@johnsrud.dk
40 78 76 15
Jens Krøis

jenskroeis@hotmail.com
20 80 16 68
Annemette Nielsen

annemette84@yahoo.dk
Jesper Wedersøe
Sekretariatets repræsentant
jesper@roskildegolfklub.dk
22 44 21 42
Flemming B. Nielsen
Udvalgets kontaktperson i bestyrelsen
fbnielsen59@gmail.com
61 62 87 11