Økonomi og ejendomshandel

Boreco er din lokale revisor i Roskilde.

Hos Boreco vægter vi nærvær og faglighed højt. Vi bistår selvstændige erhvervsdrivende og selskaber med alt indenfor revision, regnskabsstyring og skatterådgivning. Med Boreco som partner har du 100% frihed til at fokusere og udvikle din kerneforretning. Vi rådgiver også private om økonomiske spørgsmål, herunder den årlige selvangivelse.

Har du spørgsmål til din virksomheds økonomi eller din private økonomi, tager vi gerne en uforpligtende samtale.


 


 


 


 

Inge Nicolaisen, tlf. 40856355


 


 

Ejendomsmæglerfirmaet Karhof Bolig og Erhverv er lokale til fingerspidserne. Vi bor i Roskilde, vores børn går i skole i Roskilde, vi engagerer os i det lokale, hvad enten det er i bestyrelsesarbejde eller foreningsarbejde. Kendskabet til det lokale erhvervsliv, far og mor der søger en bolig, til deres familie og vores mange års erfaring er noget af det, som mange vælger Karhof Bolig og Erhverv ud fra.

Vi sælger alle typer af ejendomme lige fra 1-værelses lejligheder og villaer og til store erhvervsejendomme.

www.karhofbolig.dk

Nicolai Elkjær Karhof, tlf. 20376023

Hanne Elkjær Karhof, tlf. 40934664.

 


 


 


 


 

Sparekassen Sjælland-Fyn er dit nærværende alternativ til de store landsdækkende banker. Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Hos os er nærvær og god service en hjertesag. Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

Sparekassens strategi er at opretholde, udvikle og udbygge det eksisterende filialnet på Sjælland og Fyn. Vi er tættere på, end du tror.

 

www.spks.dk

Nicholaj Dyrholm Frimann
Områdedirektør Privat
Område Øst

Tlf. direkte: 46304620
Tlf. mobil: 61158866