Ny 9-huls bane tager form – se billederne

Så er der kommet gang i byggeriet af Roskilde Golf Klubs nye 9-huls bane. På marken bag ved par 3 banen kører der traktorer og en gravko rundt, og allerede nu kan man se konturerne af de nye greens og bunkers på de fem huller, der bliver på det nye areal.

Se en masse billeder fra byggeriet nederst på siden.

Greenen på hul 1 er den eneste på den nuværende par 3 bane, der bliver bevaret. Her kommer der dog et nyt teested, så det fremover er slut med at slå ud fra måtter overalt på 9-huls banen i sommerperioden.

På den nuværende par 3 bane er der nu fældet nogle træer ved hul 9 + nogle buske nede ved åen, så der bliver frit udsyn til den nye green på hul 2, der bliver noget større end den nuværende og ikke lige så skrånende.

På den nye bane er der nu pløjet over det hele, ligesom der allerede er gravet ud til bunkers og de fleste greens. Der er dog stadig langt igen. Der er masser af gravearbejde, nedlægning af dræn, vand, strøm, forskellige typer af underlag på greens og i bunkers og lignende. Vi følger arbejdet her på hjemmesiden med jævne mellemrum.

I forhold til naboer og forbipasserende på stien op forbi greenkeepergården er der lavet to store skilte, der fortæller om arbejdet. Her fremgår blandt andet, at man ikke skal gå op på området, dels af hensyn til ens egen sikkerhed i forhold til maskinerne, men også for ikke at ødelægge noget, når der først bliver tromlet og sået.

Lørdag den 17. april bliver der taget dronebilleder over området – også på en del af den nuværende bane – så vi bagefter kan se, hvordan hele området skifter karakter fra en mark til en golfbane.