August 2021: Stadig for mange, der ikke bekræfter deres tider

For tredje måned i træk er der stadig alt for mange, der ikke bekræfter deres tider, før de går ud og spiller.

Tallet for august siger, at 296 medlemmer har en eller flere tider, de ikke har bekræftet. Det er nogenlunde på samme niveau som juni og juli – og slet ikke godt nok i betragtning af, at der de seneste måneder har været ført en kraftig kampagne for at få tallet ned.

“Der er blevet skrevet ud til alle, der har to eller flere ubekræftede tider på en måned. Desuden er der skrevet personlige mails til dem med mange ubekræftede tider, ligesom sekretariatet også har talt med nogle af dem. Derfor er det frustrerende, at antallet ikke er gået markant ned. Sekretariatet vil derfor snart tage stilling til, om der skal andre, skrappere virkemidler i brug fremover,” fortæller Henrik Overgaard Pedersen, der her i sommer er tovholder på et projekt omkring flow og belægning på banen, som bestyrelsen har sat i værk.

Tallene for de seneste tre måneder:

  • Juni: 300 spillere med ikke bekræftede tider – heraf 87 med to eller flere
  • Juli: 330 spillere med ikke bekræftede tider – heraf 84 med to eller flere
  • August: 296 spillere med ikke bekræftede tider – heraf 84 med to eller flere

Ubekræftede tider kan både være spillere, der er kommet og har spillet, men ikke bekræftet deres tid, men det kan også være spillere, der har bestilt en tid men så bare er udeblevet.

 

Læs mere: