Par 3 banen lukker 20. juni og 14 dage frem

Roskilde Golf Klubs par 3 bane holder lukket fra mandag den 20. juni til og med mandag den 4. juli 2022. Herefter åbner banen i en helt ny skikkelse i form af den nye Skjoldunge-bane.

Det er n√łdvendigt at lukke par 3 banen, fordi den nye bane skal g√łres endelig klar til brug. Den skal klippes til, der skal fyldes sand i bunkers og nogle af de gamle greens og bunkers skal nedl√¶gges. Det g√¶lder ikke mindst p√• hul 9, hvor den gamle green ligger lige foran den nye.

Her vil der v√¶re et afsp√¶rret areal under reparation, n√•r den nye bane √•bner, for med kun 14 dage er det ikke muligt at f√• nyt gr√¶s til at vokse op og blive robust. Det samme kan blive tilf√¶ldet andre steder, men det er ikke sikkert, at alle gamle greens bliver fjernet nu ‚Äď dem, der ikke ligger i vejen, bliver m√•ske f√łrst nedlagt til efter√•ret.

Alle arrangementer på par 3 banen er derfor aflyst fra 20. juni og frem til og med 4. juli. 5. juli er der så åbningsarrangement og herefter bliver der åbnet for almindelig booking med 10 minutter mellem starttiderne.

Lukningen af banen kommer til at ramme de aktiviteter, der normalt foreg√•r p√• par 3 banen. Det g√¶lder Formiddagsgolferne, rehab-golferne og ogs√• for√•rets pr√łvemedlemmer og den pr√łvemedlemsmatch, der ellers skulle v√¶re afholdt. Den match er nu flyttet til l√łrdag den 6. august ‚Äď og samtidig er pr√łveperioden for alle pr√łvemedlemmer forl√¶nget til samme dato. Mens par 3 banen er lukket, kan pr√łvemedlemmer og alle andre benytte indspilsomr√•det, drivingrange og putinggreen ‚Äď og s√• gl√¶der vi os til √•bningen af den nye bane.