Frigiver tider i weekenden: 2-bolde bliver til 4-bolde

Lørdag og søndag morgen/formiddag i weekenden 26. og 27. juni 2021 bliver de første dage, hvor 2-bolde bliver sammenlagt til 4-bolde.

Derfor bliver der nu ledige tider til spil både lørdag og søndag formiddag. Se i GolfBox, hvor de ledige tider er. Vi lægger igen bolde sammen senere på ugen plus på dagen lørdag og søndag, så når du booker, kan du lige så godt se, om der er tider med andre spillere, du kan booke dig på.

Sammenlægning af bolde kommer som en start til at ske på tider mellem kl. 8 og 10.52.

De spillere, der bliver lagt sammen, får en besked på mail via GolfBox.

Beslutningen om sammenlægningen er taget af bestyrelsen som et led i en række nye initiativer, der skal forbedre flow og belægning.

Flow handler om at undgå ventetid – men også at spille uden at skynde sig.

Forbedret flow gælder alle spillere, både høj- og lavhandicappere. Det er ikke kun begyndere, der skal lære et ensartet og godt tempo.

Her er nogle af de ting, vi skal leve op til:

  1. Saml bolden op, hvis du ikke længere kan få point på hullet
  2. Slå en provisorisk bold, hvis du er i tvivl om, hvor din første bold er landet. Så kan du spille den, hvis du ikke finder den første
  3. Led højst tre minutter efter din bold
  4. Sæt bag’en, så du ikke skal tilbage for at hente den, når du går videre
  5. Vær klar til at slå, når det er din tur – undgå for mange prøvesving
  6. Spil din egen bold, inden du hjælper med at lede efter andres
  7. Luk igennem, hvis der kommer hurtigere spillere bag dig

Sådan lukker du igennem

Hvordan lukker du så igennem. Det kan gøres smart, så hverken dem, der lukker igennem eller dem, der bliver lukket igennem, bliver sinket. Men det kan også gøres forkert, så der kommer endnu mere kø.

Herunder kan du se en video fra Hornbæk Golfklub, der forklarer, hvordan man lukker igennem både på par 3 og par 4/5 huller – teknikken er nemlig lidt forskellig.

Læs mere: