Ekstra tider om morgenen og spil fra hul 10 kl. 7-8 i weekenden

Fra den kommende weekend, 12. og 13. juni 2021, bliver det nu muligt at booke ni hullers spil på 18 huls banen Рmed start på hul 10. Altså spil på de sidste ni huller.

Det er nu ogs√• muligt at bestille tider mellem kl. 6 og 7 om morgenen, s√• g√•r du ud p√• dette tidspunkt, er det vigtigt, at du bestiller tid p√• forh√•nd.¬† Og husker at bekr√¶fte tiden i klubhuset eller p√• GolfBox app’en.

• Tidsbestilling kl. 6-7 p√• 18 huls banen er alle dage
  • Tidsbestilling kl. 7-8, 9 huller med start p√• hul 10, er l√łrdage og s√łndage

Dette gælder fremover resten af året Рmed enkelte undtagelser, hvis der er matcher med gunstart.

Du kan nu bestille tiderne i GolfBox. Log ind og så kan du vælge mellem:

• Roskilde Golf Klub – 18 huller
  • Bag-ni p√• 18 hullers banen – 9 huller med start hul 10
  • Roskilde Golf Klub – par 3 banen

Disse nye muligheder er etableret i forbindelse med bestyrelsens beslutninger om at forbedre flow og belægning på banen.

Spil p√• bag-ni er alene l√łrdag og s√łndag kl. 7-8. Der er tider med 12 minutters interval. Og hvis der p√• hul 10 er spillere, der er startet p√• hul 1, s√• har disse fortrinsret til at sl√• ud, lige som du undervejs p√• runden skal v√¶re opm√¶rksom p√•, om der kommer hurtigere spillere bagfra, der skal lukkes igennem. Endelig g√¶lder det, at der p√• dette tidspunkt kan v√¶re greenkeepere p√• arbejde, og det er os som spillere, der skal vente p√• greenkeeperne, ikke omvendt. Dette g√¶lder i √łvrigt ogs√• spil fra hul 1 uanset hvorn√•r p√• dagen, det er.

“N√•r der kun er en time med spil p√• bag-ni, s√• skyldes det dels, at vi er i tvivl om interessen, men ogs√•, at vi skal tage hensyn til greenkeeperne og sikre, at dem, der starter tidligt p√• hul 1 ikke kommer i karambolage med nye spillere p√• hul 10. N√•r det er sagt, s√• skal de to grupper tage hensyn til hinanden. Spillere fra hul 10 og frem skal holde √łje med, om der kommer hurtigere bolde bagfra og spillere, der er startet p√• hul 1, skal acceptere, at der er nu er spillere p√• bag-ni, selv om de plejer at v√¶re de f√łrste,” siger Henrik Overgaard Pedersen, der p√• sekretariatets og bestyrelsens vegne er “projektleder” p√• initiativerne omkring flow og bel√¶gning.

P√• hverdage er der normalt mange greenkeepere p√• arbejde, og derfor er bag-ni kun √•bnet for spil l√łrdag og s√łndag.

Det er fuldtidsmedlemmer og flexmedlemmer, der kan booke ni huller l√łrdag og s√łndag med start p√• hul 10. Der er ingen handicapgr√¶nse for disse tider. Flexmedlemmer skal bruge en flexbillet eller betale 200 kr. p√• samme m√•de, som hvis de booker fra hul 1.

Den nye bane er altså nu klar i GolfBox og den er forhåbentlig sat rigtigt op med de betingelser og regler, der gælder, men skulle der være noget, der fejler, så kontakt gerne sekretariatet.