Klubber i klubben går i gang

De forskellige klubber i klubben starter nu deres aktiviteter. I samarbejde med sekretariatet er der lavet særlige retningslinjer for afvikling, så alle overholder de generelle regler, der gælder her under Corona-krisen. Klubberne i klubben laver derfor ordninger, så man ikke samles i grupper hverken før eller efter aktiviteterne på banen – og dem, der plejer at dele hold, når alle deltagere er forsamlet, de finder andre måder at kommunikere starttider ud til spillerne.

De enkelte klubber i klubben informerer ud til deres medlemmer om, præcist hvad de gør. Herunder kan du se en oversigt over nogle af klubberne i klubben.

Listen bliver opdateret løbende, så snart flere klubber i klubben har besluttet sig for retningslinjer:

Herredagen spiller som normalt – spillerne booker som de plejer selv ind på de tider, som Herredagen har fortrinsret til indtil 96 timer før spilledagen.

Men omkring indlevering af scorekort er der lavet en særlig ordning, da normal indlevering på papir kan udgøre en smitterisiko.

Derfor er der lavet følgende ordning, så deltagerne kan indtaste scorekort direkte i GolfBox via app’en eller efterfølgende via computeren.

Herunder kan du se Herredagens instruktion i, hvordan booking af tid og registrering af score foregår:

For at deltage i dagens match skal du tilmelde dig dagens match i GolfBox under “Klubturnering”, således som vi tidligere har gjort. Tilmelding skal ske inden kl. 21 tirsdag aften, og du skal også reservere spilletid til onsdagens match. Det er bedst, at du reserverer tid senest 96 timer før start – altså senest fredag kl. 24.

Når tilmeldingen til turneringen i GolfBox lukker tirsdag aften, åbnes der for scoreindtastning, og GolfBox-systemet genererer (danner) en syvcifret kode, der automatisk sendes til de tilmeldte spillere.

Koden sendes til den e-mailadresse, der er noteret i forbindelse med dit medlemskab i RoGK, og det er den samme e-mailadresse, som Herredagen bruger. Det er derfor vigtigt, at du kan modtage Herredagens mails på din telefon eller tablet. Hvis du ikke kan – så læs nedenstående vejledning.

Når du går ud onsdag, åbner du din telefon eller tablet og bytter indtastningskode med din markør. Herefter indtaster du scoren for din markør og vice versa.

Når I har gennemført runden og indtastet jeres score, er scoren registreret i GolfBox.

For spillere, som KAN tilgå deres mail fra deres smartphone:

 • Klik på linket til scoreindtastning i mailen eller SMS’en. Så er du i gang.

For spillere, som IKKE kan tilgå deres mail fra deres telefon:

 • Skriv den 7-cifrede scoreindtastningskode du har modtaget ned på et stykke papir
 • Åben en Internet browser på din smartphone og gå ind på siden https://s.golfbox.dk (husk s. foran golfbox)

VIGTIGT: HTPPS skal benyttes. HTTP vil ikke virke.

Disse informationer gælder torsdag den 14. maj 2020.

Her booker seniorgolferne selv deres spilletid i 3-bolde på fortrinsret-tiderne mellem kl. 7.22 og 9.52, og det er som udgangspunkt den, der er gældende. Dog vil alle mandag eller tirsdag den 11. og 12. maj modtage en startliste på mail. Dermed ved alle, hvornår vi må møde op, og hvem vi skal spille sammen med. Alle starter fra hul 1 på den tid, de får tildelt.

De spillere, der skulle have særlige ønsker til starttid (samkørsel) kan  sende en mail til Ole (strangholt@gmail.com) senest lørdag 9. maj.

På grund af reglerne om frigivelse af fortrinsretter 96 timer før, så er SIDSTE FRIST LØRDAG 9. MAJ

Mandag/tirsdag 11.-12. maj vil alle spillere modtage startliste på mail.

Scorekort – alle udskriver sit scorekort hjemme, og husk at anføre rette antal slag (teested 50-58 for herrer).

En af holdets spillere fører scores for alle spillere og får resultatet afstemt med medspillerne, og umiddelbart efter matchen mailes navne og den samlede score til Ejvind (ejvind.n.jensen@gmail.com), der så sørger for at indberette til GolfBox og udarbejder vinderlisten for dagens vindere og til kvartalets vindere.

Hvorfor 3-bolde denne dag og ikke 4-bolde: Styregruppen ved ikke, hvor mange vi bliver til vores første match, men vi ved, at vi spiller en lille smule langsommere end de yngre bagfra kommende spillere, hvorfor vi denne ene gang prøver at tage livrem og seler på, så det kan blive en rigtig god oplevelse for både seniorklubbens medlemmer og for de klubmedlemmer, der kommer lige efter os.

Næste gang, der er seniorgolf, er den 28. maj (den 21. maj er helligdag og ikke spilledag for seniorklubben).

Styregruppen for seniorgolf tager senere stilling til, hvordan matcher fra 28. maj kan gennemføres, men håbet er, at flere af Corona-restriktionerne er blevet lempeligere, så det til den tid er muligt at spille med gunstart. Det kommer der informationer om senere.

Fra tirsdag d. 12 maj får vi vores fortrinsretter tilbage. Første starttid er 9.45 og sidste starttid er 11. Dvs. vi har 11 starttider.
 • Kl. 9.45 – 10.15 starter 18-hullers spillerne
 • Kl. 10.22 – 11.00 starter 9- hullers spillerne
 • Dette gælder indtil vi igen må samles og trække lod
 • Vi booker 3-bolde og vi spiller med dem vi har booket bold med
 • Vi mødes umiddelbart før udslagstid og går hjem straks efter afslutning af runden
 • Der er 1 person, der fører scorekort for hele holdet. Efter runden sendes et foto eller en scanning af kortet til mig. Jeg registrerer scoren i mappen indtil videre. Kopien sendes til mig samme dag
 • Ved bookning fyldes bolden op fra en ende af med 3 spillere. Ikke noget med at booke 1 person på hver tid
Der kan indtil videre ikke købes mad og drikke i klubhuset, så husk selv at medbringe det fornødne. Der kan købes bane sandwich ved hul 12.
Der kan heller ikke udskrives scorekort, så husk at printe et scorekort fra hjemmesiden. I skal selv have styr på, hvor mange ekstra slag i har.

 

Lisbeth Møller, Optimisterne

Her finder du link til de enkelte klubber i klubbens informationer her på hjemmesiden – bemærk, at det ikke er alle, der endnu har fået opdateret med Corona-informationer. De fleste klubber i klubben var jo færdige med sæsonplanlægningen inden Corona satte begrænsninger.

 • Herredagen – spiller hver onsdag fra april til september
 • Damedagen – spiller hver tirsdag fra april til september
 • Seniorgolf – spiller hele året, fredag morgen om vinteren, torsdag morgen om sommeren
 • Singlegolf – spiller fire lørdage i sommersæsonen
 • Parmatch – spiller tre lørdage i sommersæsonen
 • Den ultraseje torsdagshyggeklub – spiller på par 3 banen torsdag kl. 17.45 om sommeren
 • Formiddagsgolferne – spiller mandag og tirsdag formiddag om sommeren (både par 3 og stor bane)
 • Weekendgolf – spiller hele året hver lørdag, søndag og helligdage om morgenen – undtagen når der er turneringer
 • Optimisterne – spiller hele året hver tirsdag formiddag – for damer