Singlegolf

2016-05 Singlegolf 5Golfsingler er ikke n√łdvendigvis “singler”

For at deltage i vores hyggelige singlegolfmatch skal du ikke n√łdvendigvis v√¶re “single” ūüôā

Singlegolf er for alle fuldtidsmedlemmer, uanset om du er gift, samboende eller enlig. Du kan også deltage i singlegolf, selv om din partner også spiller golf Рdog kan par ikke deltage sammen i singlegolf. Her henviser vi i stedet til Parmatch. Og spiller I Parmatch, så kan en af jer ikke samtidig være med i Singlegolf.

Her kan du læse om Parmatch.

Du kan deltage uanset k√łn, alder og handicap, for der er tale om en social turnering. Her f√•r du mulighed for at spille med andre og l√¶re nye medlemmer at kende.

Vi spiller i alt fire runder inklusiv afslutningsmatch.

Alle, som har tid og lyst, m√łdes¬†til morgenmad, inden vi spiller, og mange af os spiser frokost sammen efter spillet.

Til afslutningsmatchen spiser vi morgenmad, spiller og slutter af med fælles middag samt præmieoverrækkelse.

Der kan arrangeres erstatningsrunder for de runder, du eventuelt er forhindret i at spille.

Prisen for at deltage i årets turnering er 175 kr., som bl.a. går til præmier.

I 2020 kan der max være 32 deltagere.

Turneringen
Vi spiller stableford, og alle runder er t√¶llende i den samlede turnering. Den spiller, der har scoret flest stableford points over de tre f√łrste runder, er turneringens vinder. Der vil v√¶re en vinder i b√•de dame- og herrer√¶kken.

Herudover vil der i nogle af matcherne v√¶re nogle sm√• spil som “ekstra krydderi” – fx fairway hits mm.

På afslutningsdagen spiller vi holdspil, hvor spillerne blandes, så holdet har nogenlunde samme handicap.

Præmier
Der vil være præmier til de bedste i stablefordturneringen og til vinderne af afslutningsmatchen

2016-05 Singlegolf 3

27/2 2020: Alle pladser er optaget, så du kan kun skrive dig på venteliste.

Ja, jeg vil gerne stå på ventelisten til Singlegolf i 2020:

N√•r du har tilmeldt dig, s√• husk, at du skal betale 175 kr. for at v√¶re med. Dette g√¶lder dog ikke spillere, der melder sig til ventelisten, n√•r vi er kommet op p√• det maksimale antal p√• 32. De skal f√łrst betale, hvis der bliver plads til dem.

Pengene skal indbetales i Jyske Bank:

• Reg nr.: 7417
  • Konto nr.: 0001022077

Ved indbetaling via netbank skal du kun p√•f√łre dit medlemsnummer i feltet med bem√¶rkninger.

Bemærk, at Singlegolf kun er for fuldtidsmedlemmer.

Her kan du se antallet af deltagere til singlegolf 2020:

Hvis du ikke kan se din egen tilmelding, umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen.

Kenn Aaberg

• L√łrdag den 6. juni
  • L√łrdag den 22. august
  • L√łrdag den 12. september – afslutningsmatch

Efter afslutningsmatchen er der præmieoverrækkelse.

Der vil v√¶re tilmelding/afmelding til b√•de match samt morgenmad F√ėR hver match. Derudover kan der arrangeres erstatningsspil for de dage, du evt. ikke kan deltage.

Vi plejer derudover at g√• ud at spise sammen p√• en restaurant i Roskilde engang i vinterm√•nederne og i december m√łdes vi og √łnsker hinanden god jul med en jule-√łl.

2016-05 Singlegolf 2Hvis du ikke var med i 2019 kommer her lidt ekstra information.

Alle kan deltage i vores aktiviteter uanset handicap, lige fra handicap 54-0.

Vi har tre faste spilledage og en afslutningsmatch og har det rigtig hyggeligt.

Har du sp√łrgsm√•l er du velkommen til at kontakte en af udvalgets medlemmer¬†– se under “Kontakt”.

Ole Dahl

odahl@murerole.dk