Singlegolf

2016-05 Singlegolf 5Golfsingler er ikke nødvendigvis “singler”

For at deltage i vores hyggelige singlegolfmatch skal du ikke nødvendigvis være “single” 🙂

Singlegolf er for alle fuldtidsmedlemmer, uanset om du er gift, samboende eller enlig. Du kan også deltage i singlegolf, selv om din partner også spiller golf – dog kan par ikke deltage sammen i singlegolf. Her henviser vi i stedet til Parmatch.

Her kan du læse om Parmatch.

Du kan deltage uanset køn, alder og handicap, for der er tale om en social turnering. Her får du mulighed for at spille med andre og lære nye medlemmer at kende.

Vi spiller i alt fire runder inklusiv afslutningsmatch.

Alle, som har tid og lyst, mødes til morgenmad, inden vi spiller, og mange af os spiser frokost sammen efter spillet.

Til afslutningsmatchen spiser vi morgenmad, spiller og slutter af med fælles middag samt præmieoverrækkelse.

Vi arrangerer erstatningrunder for de runder, du eventuelt er forhindret i at spille.

Prisen for at deltage i årets turnering er 175 kr., som bl.a. går til præmier.

I 2018 kan der max være 32 deltagere

Turneringen
Vi spiller stableford, og alle runder er tællende i den samlede turnering. Den spiller, der har scoret flest stableford points over de tre første runder, er turneringens vinder.

Herudover vil der i nogle af matcherne, være nogle små spil som “ekstra krydderi”, – så som fairway hits mm.

På afslutningsdagen spiller vi holdspil, hvor spillerne blandes, således at holdet har nogenlunde samme handicap.

Præmier
Der vil være præmier til de bedste i stablefordturneringen og til vinderne af afslutningsmatchen

2016-05 Singlegolf 3

Der er tilmeldingsfrist 1. maj.

Ja, jeg vil gerne være med til singlegolf i Roskilde Golf Klub i sæsonen 2018:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

Har du allerede tilmeldt dig, så husk, at du skal betale 175 kr. for at være med.

Pengene skal indbetales i Jyske Bank:

• Reg nrr.: 7417
  • Konto nr.: 0001022077

Ved indbetaling via netbank skal du kun påføre dit medlemsnummer i feltet med bemærkninger.

Bemærk, at singlegolf kun er for fuldtidsmedlemmer.

Her kan du se antallet af deltagere til singlegolf 2018:

Hvis du ikke kan se din egen tilmelding, umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen.

Søren hansen

• Lørdag den 9. juni
  • Søndag den 19. august
  • Lørdag den 8. september – afslutning

Hvis du er forhindret i at deltage på ovenstående datoer, skal du give singlegolfudvalget besked enten pr. mail eller pr. telefon. Vi vil prøve at arrangere en anden spilledato for dem, som ikke kan spille på de tre nævnte datoer.

Efter afslutningsmatchen vil der være præmieoverrækkelse.

Vi plejer derudover at gå ud at spise sammen på en restaurant i Roskilde engang i vintermånederne. I 2017/18 var det den 8. februar på Soho.

2016-05 Singlegolf 2Hvis du ikke var med i 2017 kommer her lidt ekstra information.

Alle kan deltage i vores aktiviteter uanset handicap, lige fra handicap 54-0.

Vi har tre faste spilledage og en afslutningsmatch og har det rigtig hyggeligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af udvalgets medlemmer – se under “Kontakt”.

Ole Dahl

odahl@murerole.dk