Singlegolf

2016-05 Singlegolf 5Golfsingler er ikke nødvendigvis “singler”

For at deltage i vores hyggelige singlegolfmatch skal du ikke nødvendigvis være “single” 🙂

Singlegolf er for alle fuldtidsmedlemmer, uanset om du er gift, samboende eller enlig. Du kan også deltage i singlegolf, selv om din partner også spiller golf – dog kan par ikke deltage sammen i singlegolf. Her henviser vi i stedet til Parmatch. Og spiller I Parmatch, så kan en af jer ikke samtidig være med i Singlegolf.

Her kan du læse om Parmatch.

Du kan deltage uanset køn, alder og handicap, for der er tale om en social turnering. Her får du mulighed for at spille med andre og lære nye medlemmer at kende.

Vi spiller i alt fire runder inklusiv afslutningsmatch.

Alle, som har tid og lyst, mødes til morgenmad, inden vi spiller, og mange af os spiser frokost sammen efter spillet.

Til afslutningsmatchen spiser vi morgenmad, spiller og slutter af med fælles middag samt præmieoverrækkelse.

Der kan arrangeres erstatningsrunder for de runder, du eventuelt er forhindret i at spille.

Prisen for at deltage i årets turnering er 175 kr., som bl.a. går til præmier. Prisen for at deltage er stadig den samme, dog har vi i år tilladt os at inddrage opkrævning af det sidste afdrag på vores singlegolfbænk, som i år kun er 25 kr. pr person, så pris inklusive betaling af bænken er i 2021 = 200 kr.

I 2021 kan der max være 34 deltagere.

Turneringen
Vi spiller stableford, og alle runder er tællende i den samlede turnering. Den spiller, der har scoret flest stableford points over de tre første runder, er turneringens vinder. Der vil være en vinder i både dame- og herrerækken.

Herudover vil der i nogle af matcherne være nogle små spil som “ekstra krydderi” – fx fairway hits mm.

På afslutningsdagen spiller vi holdspil, hvor spillerne blandes, så holdet har nogenlunde samme handicap.

Præmier
Der vil være præmier til de bedste i stablefordturneringen og til vinderne af afslutningsmatchen

2016-05 Singlegolf 3

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig Singlegolf i 2021:

Når du har tilmeldt dig, så husk, at du skal betale 200 kr. for at være med. Dette gælder dog ikke spillere, der melder sig til ventelisten, når vi er kommet op på det maksimale antal på 34. De skal først betale, hvis der bliver plads til dem.

Pengene skal indbetales i Jyske Bank:

• Reg nr.: 7417
  • Konto nr.: 0001022077

Ved indbetaling via netbank skal du kun påføre dit medlemsnummer i feltet med bemærkninger.

Bemærk, at Singlegolf kun er for fuldtidsmedlemmer.

Her kan du se antallet af deltagere til singlegolf 2021:

Hvis du ikke kan se din egen tilmelding, umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Aase Gunder Christiansen

• Søndag den 27. juni
  • Lørdag den 14. august
  • Lørdag den 11. september – afslutningsmatch

Efter afslutningsmatchen er der præmieoverrækkelse.

Der vil være tilmelding/afmelding til både match samt morgenmad FØR hver match. Derudover kan der arrangeres erstatningsspil for de dage, du evt. ikke kan deltage.

Vi plejer derudover at gå ud at spise sammen på en restaurant i Roskilde engang i vintermånederne og i december mødes vi og ønsker hinanden god jul med en jule-øl.

2016-05 Singlegolf 2Hvis du ikke var med i 2020 kommer her lidt ekstra information.

Alle kan deltage i vores aktiviteter uanset handicap, lige fra handicap 54-0.

Vi har tre faste spilledage og en afslutningsmatch og har det rigtig hyggeligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af udvalgets medlemmer – se under “Kontakt”.

Ole Dahl

odahl@murerole.dk