Herredag klar til sæsonen – nemmere tilmelding

Så er Herredagen klar til sæson 2018. Alle sæsonens matcher er planlagt, og onsdag den 21. marts (flyttet til 4. april) tyvstarter Herredagen med en ni-hullers turnering samt et efterfølgende informationsmøde.

Bemærk, at informationsmødet på grund af dårligt vejr er flyttet til onsdag den 4. april.

Den store nyhed i år er, at tilmelding bliver meget forenklet. I år er det ikke nødvendigt for deltagerne at gå ind og melde sig til hver enkelt turneringsdag. Det er nok fra starten af sæsonen at have indbetalt de 300 kr. i indmeldelsesgebyr, og ellers skal deltagerne nu kun bestille starttid fra gang til gang.

Herredagens bestyrelse får så lidt ekstra arbejde hver gang med at holde styr på dagens deltagere, men til gengæld bliver det så meget nemmere for spillerne og dermed slipper indtasterne i GolfBox, Bjørn og Ole, også for mange ekstra spørgsmål og utilfredshed.

På informationsmødet den 4. april vil der blive fortalt mere. Her kommer der også nyt om Herredagens fortrinsret-tider, hvor der er sket nogle mindre justeringer.

Allerede nu er det muligt at se tiderne og de øvrige informationer på Herredagens side.

Program for informationsmødet 4. april:

15.30: Start på 9-hullers turnering

Kl. 18: Spisning af dagens ret + et lille glas øl (50 kr., som betales på dagen, gerne Mobile Pay).

Herefter starter selve mødet, hvor der bliver fortalt om sæsonen.

Alle interesserede skal tilmelde sig orienteringsmødet via GolfBox – også hvis du ikke deltager i turneringen, men alene kommer til spisning og møde.

Første spilledag og ekstra kugle-turnering

Den første rigtige spilledag er onsdag den 11. april.

4. april skulle der oprindelig være holdt en særlig turneringsdag, “Slå et slag for kuglerne”, som er et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Denne turnering er nu aflyst – i stedet holder Herredagen “Slå et slag for kuglerne” i samarbejde med Damedagen og “Støt brysterne” til august.