Skjoldungen er nu åben for bestilling af tider

Så er det muligt at bestille tider på Roskilde Golf Klubs nye 9-huls bane, Skjoldungen. Banen er åben for spil fra tirsdag den 5. juli 2022 kl. 11.40.

Bemærk, at der er en åbningshøjtidelighed kl. 10 ved hul 2 på Skjoldungen, hvor alle medlemmer er velkomne.

På åbningsdagen har par 3, senior- og greenfee fleksmedlemmer fortrinsret til at booke tiderne – indtil 72 timer før (det er i løbet af lørdagen).

”Vi har valgt at lade disse tre medlemsgrupper få fortrinsret til tiderne på åbningsdagen. Det skyldes, at de nu i 14 dage ikke har haft en bane at spille på, så de er nok de mest trængende 😊,” siger Henrik Overgaard Pedersen fra sekretariatet.

Han pointerer dog, at alle fra i løbet af lørdagen kan booke tid på tirsdag – og at alle allerede fra nu kan booke tider fra onsdag den 6. juli og frem – dog undtagen de tidspunkter, hvor der er fortrinsretter og blokeringer. Se længere nede.

“Vi ved ikke, hvor stor interessen for den nye bane bliver, men bliver der godt fyldt, så vil jeg opfordre til, at man melder sig på tider, hvor der ikke er fyldt op til fire. Så kommer du også til at gå med andre, du kan lære at kende. Har du booket en tid, hvor der så kommer andre på, så tag endelig godt imod dem. I starten er det en overvindelse at melde sig på andres tider,” siger Henrik.

 

Herunder får du en masse praktisk information, så alle medlemmer kan se, hvordan spil og bestilling af tider kommer til at foregå. Vi går lidt i detaljer, da bestilling og bekræftelse af tider ikke har været normalt for dem, der indtil nu har spillet par 3 banen.

 

Sådan bestiller du tid – og bekræfter din tid på spilledagen

Først og fremmest skal du bestille tid via GolfBox – login med dit medlemsnummer og din kode via forsiden på www.roskildegolfklub.dk. Dit medlemsnummer starter med 38, en bindestreg og et medlemsnummer (fx 38-1234) og din kode er typisk de fire eller seks første cifre i din fødselsdag, fx 2811 eller 281165.
Du kan bestille op til tre uger i forvejen – greenfeegæster kan bestille 14 dage i forvejen.

 

Brug skærmen til højre

Når du skal spille den tid, du har bestilt, så skal du på dagen bekræfte, at du er kommet. Det gør du på skærmen i klubhuset, hvor du også kan få udskrevet scorekort. Bemærk, at du skal bruge den skærm, der står til højre ud for skranken ind til sekretariatet. Denne skærm har forbindelse til printeren, hvor der ligger scorekort til både 9-huls og 18-huls banen.

Skærmen til venstre for døren ind til mødelokalet har kun scorekort til 18-huls banen og kan i øvrigt heller ikke modtage betaling og ændre priser, så venstre skærm skal kun bruges af fuldtidsmedlemmer, mens højre skærm skal bruges alle øvrige (senior fleks- og greenfee fleksmedlemmer, par 3 bane medlemmer, prøvemedlemmer og greenfeegæster).

Hen over året er der på forhånd fastlagt nogle arrangementer på Skjoldungen. Disse tider er reserveret på to måder:

  1. En blokering, så ingen andre kan booke tiderne
  2. Fortrinsretter beregnet på målgruppen for aktiviteten – disse fortrinsretter udløber 96 timer før (fire dage), hvorefter alle andre kan booke de tider, der ikke er blevet brugt

Her er eksempler på tider, der er forhåndsreserveret:

  • Mandag og tirsdag formiddag: Formiddagsgolferne (og Damedag/Optimister)
  • Torsdag kl. 10-10.50: Præsidenterne
  • Torsdag kl. 17.30-18.30: Den ultraseje Torsdagshyggeklub

Her er eksempler på blokerede tider:

  • Mandag kl. 14-20: Kaninmatcher
  • Fredag kl. 10-13: Rehabgolf

Herudover kommer er reserveringer til forskellige enkeltarrangementer.

 

Kaninmatcher om mandagen

Som tidligere beskrevet flytter kaninmatcherne fra Store Skjold til Skjoldungen med virkning fra mandag den 11. juli. Bemærk, at der nu er tilmelding til kaninmatcher på to forskellige tidspunkter om mandagen – henholdsvis kl. 14 og 17 – med spilletid en halv time senere.

Du tilmelder dig i GolfBox som normalt – altså under ”Klubturneringer” nederst i menuen i venstre side.

Bemærk, at vi stadig mangler frivillige til at afvikle kaninmatcherne den første runde om mandagen. Har du lyst til at medvirke til dette, så kontakt meget gerne sekretariatet.

Og så over til nogle andre praktiske ting.

 

Par 3 medlemmer uden DGU-kort

Sekretariatet har bestilt DGU-kort til jer alle sammen. I får en mail fra sekretariatet, når kortet er kommet og er klar til afhentning. I kan scanne kortet ved skærmene i klubhuset, når I skal bekræfte tider. Men er kortet ikke kommet, så kan I bare logge på med jeres medlemsnummer og kode. Det fungerer fint.

 

Baneguide på banen og telefonen

Vi får ikke nogen trykt baneguide til Skjoldungen. Det har vi heller ikke på Store Skjold. Til gengæld er der flere andre muligheder.

Først og fremmest kan man ved hvert huls teested se et kort over hullet med afstand til green og bunkers.

Den anden mulighed er at downloade app’en GLFR. Her er begge klubbens baner lagt ind og her er det muligt at se alle huller med alle forhindringer. På app’en er det muligt undervejs på runden muligt online at følge med i, hvor langt der er til green, bunkers og lignende lige fra der, hvor du skal til at slå. Du kan også bruge GLFR-app’en til at indtaste din score og efterfølgende sende dem direkte videre til GolfBox.

Læs mere:

 

Garmin-ure virker ikke på Skjoldungen

Og så burde der være et tredje hjælpemiddel, nemlig til jer der går rundt med Garmin-golfure, men desværre:
”I sekretariatet har vi haft kontakt til Garmin for at fortælle, at vi har en ny bane, der afløser par 3 banen. De henviste til, at vi skulle udfylde en formular og at vi så ville blive kontaktet af dem, der i firmaet (sandsynligvis fra England), der opdaterer banerne. Vi har imidlertid ikke hørt noget endnu og under alle omstændigheder har vi fået besked på, at det tager mellem et halvt og trekvart år at få en ny bane igennem deres system,” fortæller Henrik Overgaard Pedersen fra sekretariatet, der tilføjer:

”Både vi i sekretariatet, bestyrelsen og vores greenkeepere håber, at alle vil nyde turen på den nye bane. Vi har gjort, hvad vi kunne for at gøre alt klart – både fysisk ude på banen, men også elektronisk i GolfBox og på skærmene i klubhuset, men der kan naturligvis være ting, vi har overset. Oplever du noget, der ikke er hensigtsmæssigt, så må du gerne tage kontakt til sekretariatet.”