Naturudvalgets hjælpere har haft efterårs-travlt

Der har været efterårsgang i arbejdsgrupperne under natur-og miljøudvalget.

Vi har færdiggjort og opsat i alt 16 billeboer stratetisk rundt på banen. Endvidere har vi som noget nyt lavet to stk. “pindsvinehi”, et bag søen ved hul 5, og et i birkelunden mellem hul 15 og 16. Pindsvinene forbereder sig til vintersøvnen her i starten af oktober, og netop for et år siden kunne man høre en kurtiserende han grynte i buskene mellem. hul 5 og 6.

Der har også været godt gang i lelauget. Syv gæve gutter har svunget leen og lagt vores blomstermarker ned.

“Høslettet” har efterfølgende fået lov at ligge for at blomsterne kunne afgive de sidste frø. Her i oktober bliver alle de afslåede vækster så fjernet og kørt væk for ikke at afgive yderligere næring til arealerne.

Her kan du se natur- og miljøudvalgets side.

På vegne af natur- og miljøudvalget

Henning Nordstrøm Pedersen

Herunder kan du se billeder fra natur-hjælpernes efterårs-arbejde: