60 nye skabe på vej i baghallen – rokade ønskes

Inden for en måneds tid kommer der 60 nye skabe i baghallen. Det er et længe næret ønske fra mange at få et fast skab – lige nu er der ca. 40 på venteliste.

Samtidig er det et stort ønske, at spillere, der reelt ikke bruger deres skab eller som har et skab, der ikke passer til dem, afgiver pladsen eller bytter til et andet.

“Der er specielt rift om underskabene, da mange ældre har svært ved at løfte deres bag og vogn op i overskabene. Derfor vil vi godt opfordre spillere, som har et underskab, men sagtens kan bruge et overskab, til at melde sig til sekretariatet, så vi kan lave en rokade. Det samme gælder, hvis du har et skab med strøm (til opladning af el-vogne), men ikke bruger denne funktion. Så kan vi bytte skabet til en, der har behov for strømmen,” fortæller daglig leder Anders Schnack.

De nye skabe bliver placeret der, hvor der nu er en skillevæg og hvor rehab-golfernes scootere står på den ene side. Denne væg bliver revet ned og de nye skabe placeret der i stedet. Scooterne flytter så over langs den ene langside i samme rum.

Anders Schnack håber at kunne finde en gruppe frivillige, der vil hjælpe med at få revet væggen ned, så de nye skabe kan blive sat op.

En tur i baghallen viser, at der er nogle skabe, der ser lidt forladte ud – og/eller hvor rodet har taget overhånd.

Har du et underskab eller et skab med strøm, som du godt kan undvære, så kontakt sekretariatet.

Der findes forskellige størrelser af skabe – med forskellige priser. Her kan du se mere.