Slagter Frimanns andematch søndag den 4. november

Slagter Frimann er igen i år sponsor og vært for årets sidste match, andematchen søndag den 4. november.

I spiller som par, så find en makker, du kan spille med. Har du ikke en makker, så kan du melde dig alligevel. Er der andre, der melder sig uden makkere, så vil matchledelsen ”parre” jer :-).

Spilleformen er greensome, og det betyder, at begge spillere slår ud fra hvert hul, og parret vælger så en af boldene at spille videre med. Herfra skiftes spillerne til at slå. I spiller stableford, og spillehandicappet udregnes som et gennemsnit af begge spilleres handicap.

Kom endelig og vær med.

Alle fuldtidsmedlemmer med handicap under 48 kan deltage.

Her er link til siden med visning af mere information om turneringen – informationen kommer direkte fra GolfBox. Du skal logge dig på GolfBox for at tilmelde dig. Find Slagter Frimanns andematch under “Klubturneringer” i menuen nederst til venstre, når du er logget ind.

Herunder kan du se billeder fra tidligere Slagter Frimann andematcher.