Efterår og vinter med masser af aktivitet i Restaurant Birdie

De sidste afslutninger for klubberne i klubben og diverse udvalg er vel overstået, og dermed er vintersæsonen vel ret beset officielt startet.

Eller hvad? I skrivende stund byder ugen på både 20 og 25 grader! Så sommeren hænger altså stadig godt ved og varsler dejlige dage på banen.

Uagtet den fabelagtige vejrudsigt så er der altså meldt lavsæson, og nu begynder vi at hive lidt flere aktiviteter ud af gemmerne.

Den første er allerede startet, nemlig stegt flæsk med persillesovs hver torsdag.

Jeg har for nyligt skiftet til en lokal slagter, nemlig WP Kød, og jeg er ganske tilfreds med deres kvalitet. WP’s kvalitet syntes jeg skinner ganske godt igennem på en simpel udskæring som stegeflæsk og jeg tror, I vil være enige med mig.

Stegt flæsk med persillesovs serveres hver torsdag fra kl. 17.30 helt frem til påsken, kun afbrudt af julen.

 

Vin og ost tirsdag den 16. oktober – gratis og uden tilmelding

Den næstkommende tirsdag, den 16. oktober, har jeg fornøjelsen af at byde velkommen til et vin og ostearrangement fra kl. 14 til 17.30.

Osten bliver præsenteret af Jens fra Ostevognen – ham er der måske nogen, der allerede har mødt oppe på torvet, hvor han står både onsdag og lørdag.

Otto Sueneson – som jo er en af vores sponsorer – bliver repræsenteret af Frederik Falk, som er dedikeret vinmand og kan tale vin på alle niveauer.

Der vil være smagsprøver, man kan få en snak om ost og vin, og så er der selvfølgelig mulighed for at købe både ost og vin med hjem til favorable priser.

Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

 

20/10: Start på frokostbuffet med snapse-smagsprøver og Big Band underholdning

Lørdag d. 20. oktober søsætter vi atter et fast vinterarrangement, nemlig frokostbuffet alle lørdage og søndage mellem 12 og 16, helt frem til påske – dog afbrudt af juledagene.

På åbningsdagen d. 20. oktober, vil der være mulighed for at klubbens snapse-entusiaster kan servere smagsprøver på deres egne kreationer.

Ønsker du at udstille, skal du kontakte restauranten, vi har stadig plads til 4-5 ”udstillere” mere. Nå, ja. Til frokostbuffet med fadøl og snaps hører der selvfølgelig noget god musik til. Så på dagen får vi besøg af Savoy Big Band, der sørger for at dagen swinger.

 

Flere arrangementer på vej

Lørdag d. 10. november afholder vi selvfølgelig Mortensaften, men mere herom senere

Juleaften og nytårsaften, vil der være mulighed for at bestille vores hjemmelavede menuer, til afhentning inden kl. 13. Det kommer der også mere ud om senere

I støbeskeen – dog ej datosat endnu – ligger:

  • En fredag hvor vi serverer stegte ål
  • To dage med vildtaften
  • To dage med fisk og skaldyr

Derudover, er vi blevet spurgt ind til, om vi vil lave en månedlig banko aften.

Det undersøger vi, om der er bred interesse for – hvis ja, jamen så søsætter vi da det.

Kom gerne forbi restauranten og giv en tilkendegivelse, hvis der er interesse for dette.

Sidst, men ikke mindst, så har vi lyttet til forslag omkring smørrebrødet og lancerer derfor også et nyt tiltag på det område.

Vi vil fortsat have vores håndmadder til 19 kr. og tilføjer hertil smørrebrød af lidt større karakter til 29 kr. Kom og se udvalget.

Med venlig hilsen

Peter Lassen
Restaurant Birdie