Nattergalen er klar til fugletur onsdag 23. maj

Onsdag den 2. maj kunne de første nattergale høres på golfbanen. De er ankommet tidligt og i alt tre lod sig høre midt på dagen, tydeligvis ikke klar over deres navns betydning, for nu gælder det bare om at få tiltrukket en hun.

En nattergal sad ved hul 4’s green i mosen på den modsatte side af grusvejen. Nr. 2 sad ved hul 11`s fairway out of bounce og den tredje sad langs fairwayen på hul 15 tæt ved, hvor Skjoldungestien går ind i Rørmosen. Gøgen kukkede også og meldte også sin ankomst fra Afrika og i bassinerne pauker rørdrummen stadig livligt.

En del sangfugle, gul vipstjert og bysvalerne på Greenkeepergården er endnu ikke ankommet, men det skulle de meget gerne være kommet onsdag den 23. maj kl. 19.30, hvor vi afholder årets nattergaletur, der som sædvanligt afsluttes med kaffe og kage omkring kl. 22.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding i forvejen – bare mød op.

Som noget nyt vil Restaurant Birdie tilbyde en middag med relation til fjerkræ, ”coq au vin” kl. 18, men det skal man melde sig til i dagene op til direkte i restauranten.

Henning Nordstrøm og Jan Eriksen

PS: Som det kan ses på billederne, så har Henning og Jan været på tur rundt om på banen for at sætte flere stære- og mejsekasser op i træerne. Stærene skræmmer andre fugle væk, som hakker efter larver i greens og på teesteder.