Efterlyser fire, der vil hjælpe med at rive bunkers

Græsset vokser og greenkeeperne klipper og klipper, så banerne hele tiden står skarpt og lækre til vores golfspil. Der er meget at se til, og derfor efterlyser chefgreenkeeper Nick Bosholdt nu fire frivillige, der på skift vil hjælpe med at rive sandet i klubbens ca. 70 bunkers.

Det er et arbejde, der både foregår med maskine og med håndkraft. Der skal naturligvis noget snilde til at betjene maskinen, ligesom der er noget teknik i, hvordan maskinen skal køre rundt i bunkers for at få dem revet flottest og mest ensartet.

”Vi håber at kunne finde en lille gruppe af frivillige, der vil hjælpe os med bunkeropgaven både på Store Skjold og på Skjoldungen. Det er en opgave, der skal løses midt i ugen, fx onsdag/torsdag. Starttidspunktet er frivilligt, men jo tidligere, jo hurtigere kommer det til at foregå, så jeg foreslår omkring kl. 8. Hele opgaven tager ca. 4-5 timer pr. gang, hvis man er to om at køre sammen. Vi har i forvejen også frivillige til at hjælpe med rulning af greens, ligesom vi greenkeepere og natur- og miljøudvalgets frivillige også har et godt samarbejde. Vi håber derfor at kunne finde nogen, der også vil hjælpe med denne opgave,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt.

Hvis der er fire frivillige, så vil det typisk betyde 1-2 vagter pr. måned. Og Nick er med på, hvis opgaven skal opdeles i flere hold, hvis antallet af timer pr. gang er for højt.

Er du interesseret, så tag fat i sekretariatet, der så sender oplysninger på ”ansøgere” videre til Nick. Skriv til .