Vil du være med i klubbens aktiviteter – se mulighederne

Sæsonen 2024 er ved at gå i gang – og udover spil, som du selv aftaler med gamle og nye makkere, så har du måske lyst til at deltage i nogle af klubbens mange aktiviteter hen over sommeren.

Her får du et overblik over aktiviteterne for voksne i 2024:

 

Kaninmatcher mandag eftermiddag og aften

Tre gange om måneden er der spil på Skjoldungen (handicap 36-54) og en gang om måneden på Store Skjold (uden handicapbegrænsning). Det er spil over ni huller, hvor du spiller med forskellige fra gang til gang. Tilmelding senest kl. 12 på spilledagen. Der er plads til 40, når kaninmatcherne afvikles på Skjoldungen, så der kan være udsolgt, hvis man melder sig sent. På Store Skjold kan der være mere end dobbelt så mange, så der er ikke sat nogen begrænsninger på. Første gang er mandag den 15. april, hvor kaninmatchen er på Store Skjold. Der er hver gang tilmelding via GolfBox.

Læs mere:

 

Matcher på Store Skjold og Skjoldungen

Nedenstående matcher bliver gennemført i løbet af sæsonen. Der er tilmelding fra gang til gang og hver match har sin specielle matchform. Du spiller enten enkeltvis, i par eller i hold på fire. Ved mange af matcherne er der spisning efter spillet inkluderet. Notér nedenstående datoer i kalenderen. Første match – Jyske Bank matchen – åbner for tilmelding fredag den 5. april. Man kan tilmelde sig både på Store Skjold (ungsenior og senior fuldtidsmedlemmer) og på Skjoldungen (både senior flex og fuldtidsmedlemmer).

 • Søndag 28. april: Jyske Bank åbningsmatch
 • Søndag 12. maj: F. J. Poulsen match
 • Lørdag 22. juni: Midsommermatch
 • Søndag 23. juni: Midsommermatch
 • Søndag 14. juli: Skjoldematch
 • Søndag 4. august: Flagmatch
 • Søndag 22. september: Generationsmatch
 • Søndag 29. september: Carlsberg Cross Country match
 • Fredag 4. oktober: Natgolf match
 • Søndag 27. oktober: Andematch
 • Søndag 3. november: Personalets hævn match

Tilmelding åbner i GolfBox – se under ”Klubturneringer” 3-4 uger før matcherne.

 

Match for prøvemedlemmer fra 2023 – tirsdag den 23. april på Skjoldungen

Tirsdag den 23. april med mødetid kl. 16.45 er der en match målrettet mod prøvemedlemmerne fra 2023. De får her en mulighed for at komme godt i gang med deres første hele sæson i Roskilde Golf Klub.
Begynderudvalget håber, at rigtig mange prøvemedlemmer både fra forår og efterår 2023 vil melde sig til, både for at komme ud og banke rusten af, men også for at møde andre og dermed måske indgå nogle aftaler om spil på andre tidspunkter.

Efter matchen mødes alle i Restaurant Birdie til en forfriskning samt præmieuddeling. Der er åbent for tilmelding i GolfBox fra den 3. april. Tilmelding slutter den 19. april kl. 18.
Max. antal deltagere er 44, og det er først til mølle.

Læs mere:

 

Den løbende hulspilsturnering på Store Skjold – I aftaler selv spilletid

Maksimalt 96 spillere bliver delt op i tre lige store rækker, hvorefter der bliver lavet en spilleplan, hvor deltagerne møder hinanden 1 og 1 i 1. runde. I aftaler selv spilletid indbyrdes inden for nogle frister. Vinderen kvalificerer sig videre til næste runde og det fortsætter frem til finalerne, der spilles søndag den 8. september.

Der er hulspil, hvor man spiller 18 huller og hvor man på hvert hul enten vinder, taber eller spiller uafgjort, indtil en spiller er så meget foran, at han/hun ikke kan indhentes. Står spillerne lige efter hul 18, fortsætter spillet på hul 1, indtil der er fundet en vinder.

Hvis spillerne har forskelligt handicap, bliver der delvist kompenseret for forskellen, så der er nogle huller, hvor den med lavest handicap har færre slag. Derfor kan et hul godt ende uafgjort, selv om den ene spiller fik en 6’er og den anden en 5’er.

Fredag den 13. september kl. 13 bliver der holdt en match for alle deltagere.

Hulspilsturneringen er for fuldtidsmedlemmer.

Tilmelding er i gang – og sidste tilmelding er 19. april 2024.

Læs mere:

 

SGO Tour 2024 – spil, når du har tid

Alle, der er tilmeldt fritspilsordningen med banerne i Holbæk, Odsherred, Sorø, Skovbo, Hedeland og Frederikssund, kan i 2024 deltage i en særlig ”Race2Holbæk” turnering, hvor det gælder om at spille alle banerne inden 31. august og indberette stablefordpoints. Du kan spille banerne flere gange – og det bedste resultat fra hver bane tæller. Præmien er deltagelse i et stort afslutningsarrangement lørdag den 21. september i Holbæk. Der er mindst otte finalepladser pr. klub plus et antal, der fordeles afhængig af deltagerantallet fra de enkelte klubber.

Når du er tilmeldt SGO-ordningen, betaler man ikke greenfee pr. gang, man spiller på de andre baner.

Læs mere:

 

Mixmatch – spiller fire udvalgte lørdage/søndage på Store Skjold

Mixmatch er for både kvinder og mænd, der spiller med forskellige på de fire matchdage.

 • Søndag 5. maj
 • Lørdag 29. juni
 • Lørdag 17. august
 • Lørdag 21. september – afslutningsmatch

Der kan arrangeres erstatningsspil, hvis der er dage, du ikke kan være med. Mixmatch er for fuldtidsmedlemmer og der er plads til 34 deltagere. Tilmelding er i gang. Der er fælles morgenmad inden spillet. Alle der har tid og lyst kan tilmelde sig morgenmaden fra gang til gang. Mixmatch informerer om dagens match en halv time før første start. Mange spiser frokost sammen efter spillet.

Læs mere:

 

Parmatch – spiller tre udvalgte lørdage på Store Skjold

Parmatch er for ægtepar, samboende eller kærestepar, der spiller med andre par på tre matchdage ofte med forskellige spilleformer.

 • Lørdag den 4. maj, første start kl. 11.30
 • Lørdag den 8. juni, første start kl. 11.30
 • Lørdag den 14. september 2024, første start kl. 9.30 – med fællesspisning om aftenen

Der kan arrangeres erstatningsspil, hvis der er dage, I ikke kan være med. Alle kan deltage uanset handicap, men begge skal være fuldtidsmedlemmer i klubben. Der er plads til 45 par. Tilmelding er i gang og sidste frist for tilmelding er 21. april.

Læs mere:

 

Klubber i klubben – med faste spilletider

 

Damedag – spiller hver tirsdag på Store Skjold

Du vælger selv spilletidspunkt og medspillere på dagen og deltager i en løbende turnering i forskellige rækker. Damedagen holder forskellige fællesarrangementer inklusive ture, som man også kan melde sig til. Damedagen er for alle kvinder, der er fuldtidsmedlemmer. De fleste spiller 18 huller, men der er også oprettet en række for dem, der kun kan nå at spille ni huller. Første spilledag er tirsdag den 16. april.

Læs mere:

 

Herredag – spiller hver onsdag på Store Skjold

Du vælger selv spilletidspunkt og medspillere på dagen og deltager i en løbende turnering i forskellige rækker. Der bliver holdt en forårs- og efterårsafslutning for alle herredagens medlemmer. Herredagen er for alle mænd, der er fuldtidsmedlemmer – med en handicapgrænse på 36. Første spilledag er onsdag den 10. april.

Læs mere:

 

Seniorgolf – spiller hver torsdag på Store Skjold

Der er mødetid hver torsdag kl. 8, hvor deltagerne bliver fordelt, så man spiller med forskellige fra gang til gang. Seniorgolferne spiller 18 huller som en gunstart – det vil sige, at alle starter samtidig på forskellige huller. I løbet af sæsonen bliver der holdt flere arrangementer, også ture til andre baner. Seniorgolf er for fuldtidsmedlemmer med et handicap på 42 eller derunder. Damer skal være fyldt 50 år i løbet af det år, man starter. Herrer skal være fyldt 55 år. Seniorgolf spiller hele året – første spilledag i sommersæsonen er torsdag den 4. april.

Læs mere:

 

Formiddagsgolferne – spiller mandag og tirsdag på Skjoldungen

Der er mødetid kl. 9.30 mandag og tirsdag, hvor deltagerne bliver fordelt, så man spiller med forskellige fra gang til gang. Ifølge deres formål prioriterer Formiddagsgolferne golfens glæder lidt højere end de sportslige ambitioner. Formiddagsgolferne er typisk pensionister, både kvinder og mænd. Man spiller typisk enten mandag eller tirsdag, men det er også muligt at spille begge dage. I løbet af sæsonen arrangerer Formiddagsgolferne en tur til en anden bane og en afslutningsmatch. De første spilledage er mandag og tirsdag den 8. og 9. april.

Læs mere:

 

Optimisterne – spiller hver mandag på Store Skjold

Der er mødetid mellem kl. 9.45 og 10 og udslag mellem 10 og 11. Der er lodtrækning om, hvem der spiller sammen på dagen. Optimisterne er for kvindelige fuldtidsmedlemmer med et handicap over 36. Optimisterne arrangerer match den sidste mandag i måneden, lejlighedsvis spil på andre baner og forskellige sociale arrangementer. Første spilledag er mandag den 8. april.

Læs mere:

 

Den ultraseje Torsdagshyggeklub – spiller hver torsdag på Skjoldungen

Der er mødetid kl. 17.15 med udslag kl. 17.30. Man spiller med forskellige fra gang til gang, kvinder og mænd sammen. Den Ultraseje Torsdagshyggeklub er en social klub, der er åben for alle, både senior- og senior fleksmedlemmer og uanset handicap. Det er en sammensat flok af både begyndere og garvede, unge, ”mid-age” og gamle golfspillere. De hygger sammen og spiser i klubbens restaurant efter runden, hvor der også er præmieuddeling. Torsdagshyggeklubben har også spil på Store Skjold en gang imellem plus udflugter til andre baner.

Læs mere:

 

Andre arrangementer den næste måneds tid:

 

Læs mere: