12 nye hold er klar til regionsgolf 2024 – besked til spillere på vej

Med 125 tilmeldinger til regionsgolf 2024 (tak for alle jeres tilmeldinger) har nuværende og kommende holdkaptajner nu fordelt alle i grupper i henholdt til den enkelte spillers ønske i forhold til alder, golfhandicap, spilletidspunkt og køn.

Det har været en rimelig stor opgave at få indplaceret alle, så antallet med køn alder og handicap kunne gå op. Som tidligere beskrevet på hjemmesiden er der lavet en ny fordeling af nye og gamle spillere, da vi konstaterede, at mange spillede i rækker, hvor deres handicap ikke passede.  Derfor blev der lavet en ny holdfordeling, hvor alle – nye som gamle – skulle tilmelde sig.

Det har resulteret i, at vi har tilmeldt 12 hold til regionsgolf 2024 i følgende rækker:

  • 1 hold i A rækken, 1 hold B rækken og 2 hold i D rækken
  • 1 senior A hold og 2 senior B hold
  • 1 veteran B hold og 1 veteran C hold
  • 1 superveteran C hold og 2 superveteran D hold

Vi har prøvet at få alle med i en gruppe, men desværre bliver det sådan at nogen kommer til at stå som reserver i den kommende sæson.

Du hører fra en holdkaptajn i løbet af det næste stykke tid, hvordan dine chancer er, for at komme ud og spille regionsgolf i 2024.

Kampprogrammet for alle holdene vil være klar omkring 1. marts 2024 og alle kampe skal spilles fra uge 17 til uge 26 i 2024.

Jeg håber, at vi med det nye tiltag får en rigtig god sæson 2024 i regionsgolf.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at ringe/skrive til mig.

Koordinator for regionsgolf i Roskilde

Erik Christiansen

Læs mere:

Billedet øverst er regionshold C4 fra 2022.