Drivingrange får nye måtter i 2024

Så er det tid til at skifte udslagsmåtter på drivingrange. De nuværende er nu så slidte, at klubben planlægger en udskiftning i foråret 2024 – samtidig kommer der lidt andre forandringer/forbedringer.

”Det bliver sådan, at vi fjerner det lille ”rækværk”, der er mellem udslagsstederne. Det gør vi for løbende at kunne flytte lidt på udslagsstederne, så sliddet bliver fordelt mere. Det gør, at kvaliteten bliver højere og at måtterne kan holde længere,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt.

Han siger desuden, at der næste gang også bliver indkøbt en tykkere måtte, så udslagsmåtten bliver blødere at slå fra. Også dette skal være med til at forlænge holdbarheden. Det bliver også nemmere at sætte tees i måtten.

Desuden kommer der et helt nyt initiativ på det græsområde, der ligger på den anden side af udslagshus nr. 2. Her er der mange, der går op og slår driverslag fra græsset. Imidlertid bliver området hurtigt slået op med masser af huller. Her i efteråret 2023 bliver der derfor lagt et tyndt net ned i græsset, der skal gøre det sværere at slå græsrødderne op og dermed sørge for, at området holder sig godt sæsonen igennem. Det vil stadig være muligt at slå både jern, kølle og driverslag ud.

”Vi sætter også nogle flere afstandsflag ud på drivingrange, så der bliver flere mål at slå efter,” siger Nick.