Præmier til alle deltagere i 2023 cykelkampagnen

I år blev der tilbagelagt 2183 km af deltagerne i ”Vi cykler til golf”`.

Det blev årets resultat og levede ikke helt op til vores forventninger og var lidt færre km end sidste år. Måske var det for varmt i maj/juni?

Flest cyklede kilometer stod Frederik Hammerich for med 198 km, tillykke med førstepladsen, som udløser førstepræmien, et dejligt regnsæt fra FRI CYKLER i Allehelgensgade.

Leif Petersen cyklede hele 27 gange, altså halvanden scorekort, som udløser en præmie fra F. J. Poulsen.

Yderligere to golfspillere havde fuldt udfyldt ”scorekort”, hvilket vil sige 18 cyklede ture til og fra klubben, tak for indsatsen til Solvej Kaas og Svend Aage Helbæk, som belønnes med to præmier fra proshoppen.

I alt 11 spillere/cyklister kunne ”hæve” et glas vin eller en fadøl i Birdie (tak) for ni cyklede ture. Vin og øl er modregnet i vores CO2-regnskab.

Blandt de 15 øvrige deltagere er der trukket lod om præmier fra vores søde og altid opbakkende sponsorer: bolde fra greenkeeperne og forskellige gaver fra F. J. Poulsen og proshoppen.

Alle gaver kan afhentes i sekretariatet.

Tak til de fire beredvillige sponsorer, der gør det muligt at uddele præmier til alle.

De 2183 km svarer til en besparelse på 411kg CO2 eller 180 liter benzin. Det er som tidligere nævnt noget mindre end i 2022, så i natur- og miljøudvalget har vi drøftet, om det kan gøres bedre, anderledes, kortere og om vi til næste år skal arrangere en “Vi cykler til golf”-turnering på Skjoldungen som afslutning på indsatsen??

Skulle du have forslag til forbedring af kampagnen – modtages de med glæde.

Vores fornemmelse er, at der rent faktisk er mange flere, der cykler og det er jo godt, for der er behov for en indsats overfor et klima, der aldrig har været varmere og vådere og en golfbane der har været ualmindelig tør og våd denne sommer.

Det med klimaet kan synes ganske uoverskueligt for den enkelte, men i natur-og miljøudvalget anvender vi ofte et citat fra Dalai Lama:

“Hvis du tror du er for lille til at gøre en forskel – så prøv at sove med en myg!”

På billedet er det sponsoren Kim Andersen fra Fri Cykler i Allehelgensgade.